Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz Business -malliston edut yritykselle - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-Benz Business -malliston edut yritykselle

Mercedes-Benz Business -malliston edut yritykselle

Esikuvana taloudellisuudessa - kokonaisvaltaisesti

Jo yli 130 vuotta autoilun tulevaisuutta rakentanut Mercedes-Benz on turvallinen ja hinta-laatusuhteeltaan järkevä valinta työsuhdeautoksi. Premium-merkkien paras jälleenmyyntiarvo* tarkoittaa parasta mahdollista jäännösarvoa sopimuskauden loputtua. Sopimuskauden aikana Mercedes-Benz tarjoaa luotettavuutensa ansiosta alhaiset käyttökustannukset ja viimeisimmän moottoriteknologian ja pienien päästöjen ansiosta hämmästyttää monet myös hinnoillaan.

 

Mercedes-Benz Business -mallisto

Mercedeksen Business -mallisto kestää vertailun mihin tahansa automallistoon. Se tarjoaa jokaiselle käyttäjälle mahdollisuuden ajaa laadukkaasti omia tarpeita vastaavalla autolla. Kun valitset yrityksesi työsuhdeautoiksi Mercedes-Benzin, valitset ensiluokkaisen laadun lisäksi etenkin taloudellisuutta ja huomioit työntekijöitäsi autolla, joka on kiistatta autoilevan maailman kirkkain esikuva.

 

KATSO MERCEDES-BENZ BUSINESS -MALLISTO

 

Edut pähkinänkuoressa

1. Premium-merkkien ykkönen

Mercedes-Benzillä menee hyvin. Vuonna 2017 Mercedes-Benz ylsi maailmanlaajuisesti kaikkien aikojen parhaaseen myyntiin. Tämä kertoo paitsi malliston laajuudesta ja kiinnostavuudesta, ennen kaikkea korkeasta asiakastyytyväisyydestä myös autoiluun liittyvien palveluiden osalta.

2. Korkea jälleenmyyntiarvo - pienempi leasingvuokra

Mercedes-Benz säilyttää arvonsa muita merkkejä paremmin. Siksi sen lunastusarvo leasingkauden päätyttyä on muita merkkejä parempi, mikä näkyy suoraan leasingvuokrassa: Mercedes-Benzin leasingvuokra saattaa hämmästyttää iloisesti verratessa sitä samanhintaiseen muunmerkkiseen autoon.

3. Parasta vastinetta rahalle

Mercedes-Benz-yritysautomallisto tarjoaa parasta vastinetta rahalle. Kaikki autot ovat jo vakiovarustetasoltaan korkealuokkaisia ja lisävarusteiden avulla autosta saa varmasti juuri omiin tarpeisiin sopivan.

4. Kaikki rahoitusmuodot

Mercedes-Benz-jälleenmyyjäverkosto tarjoaa käyttöösi kaikki rahoitusvaihtoehdot.

5. Made in Uusikaupunki

A-sarjaa sekä GLC-malleja valmistava Valmet Automotiven autotehdas Uudessakaupungissa työllistää yli 2 000 suomalaista. Valitsemalla Suomessa valmistetun auton, tuet samalla kotimaista työtä.

 

VARAA KOEAJO

 

Wetterin yritysmyynti

Wetterin yritysmyynti tarjoaa kaikki yritysautoratkaisut oli kyseessä sitten auton osto tai leasing. Nimeämme asiakkaalle oman yhteyshenkilön, joka vastaa siitä, että asiakkaan autoasiat ovat aina kunnossa ja että yhteistyö täyttää odotukset. Hyvän palvelun perustaksi meillä on asiantuntevat yritysautoammattilaiset, laaja uusien autojen valikoima, useita rahoitusvaihtoehtoja sekä kattavat ja monipuoliset huolto- ja oheispalvelut. Räätälöimme aina yrityskohtaisen auto- ja palvelukokonaisuuden, joka täyttää sekä käyttäjän että yrityksen autoasioista vastaavan toiveet.

 

LUE LISÄÄ