Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz CLS Coupé - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-Benz CLS Coupé

Mercedes-Benz CLS Coupé

Valo. Muoto.

Ensitapaaminen, joka muuttaa kaiken. Henki salpautuu. Et voi kääntää katsettasi. Aistikkaasta selkeydestä, ikonisesta muotoilusta. Yhtäkkiä syntyy halu omistaa. Joskus riittää yksi silmäys, etkä enää voi päästää irti. Mercedes-Benz CLS Coupé alkaen 95 931,76 €.

 

Ulkopuolen muotoilu - Muotokieli, joka jättää sinut sanattomaksi.

Sen runko: atleettinen. Sen karisma: herkkä. Urheilija, jolla on vahva persoona. Sen muoto kertoo urheilullisuudesta. Sen yksityiskohdat toimivat todisteena. Sen korkeus, ikkunan reunat, erittäin matalat sivuikkunat, kaksiosaiset takavalot tai sen leveät hartiat. CLS näyttää jokaisella sentillään, miten herkkä urheilija voi olla.

 

Sisätilojen design - Hienostunut vaikutelma. Suuri houkutus.

Urheilullisuutta ja herkkyyttä täydessä harmoniassa. Kun kätesi sivelevät somiste-elementtien puuta, katseesi on jo kohdistunut kiehtovaan matkaan, joka alkaa nappanahkaisesta monitoimiohjauspyörästä. Valaistut ilmastointisuuttimet kiinnittävät huomiota. Kun katse siirtyy pidemmälle, ihaillen kaksisävyistä sisustuskonseptia, joka integroituu jopa B-pilariin aaltomaisena edestä taakse. Lopuksi näet urheilulliset istuimet, jotka vaikuttavat erillisiltä ja korostavat näin auton ainutlaatuista luonnetta. Ikoninen muotoilu kohtaa aitoa valmistuksen laatua.

 

 

Mukavuus, josta et halua enää luopua.

Ulkoa design-ikoni, sisältä tyylin edelläkävijä. Moderni yhdistelmä erittäin korkealaatuisia materiaaleja, ainutlaatuiset väriyhdistelmät ja kiehtovat digitaaliset näytöt luovat ainutlaatuisen CLS-tunnelman.

Mukavuuskohokohdat:

  • Air Body Control
  • Dynamic Body Control
  • 4Matic

 

Hurmaa aistisi. Omillaan.

Tutustu uuden ulottuvuuden turvallisuuteen ja käyttömukavuuteen: Multibeam LED-valot sekä uudet ajoavustinjärjestelmät etäisyyteen perustuvalla nopeudensäädöllä.

Turvallisuuskohokohtia:

  • Ajoavustinpaketti Plus
  • Air Body Control
  • Head-up-näyttö
  • Multibeam LED

 

VARAA KOEAJO

 

Mercedes-Benz CLS 350 d 4Matic alk. 95 931,76 €.