Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz CLS Coupé - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-Benz CLS Coupé

Mercedes-Benz CLS Coupé

Säteilevä ikoni.

Vertaa uuden CLS:n tähti-jäähdytinsäleikköä ja AMG-jäähdytinsäleikköä toisiinsa.

 

Tyylitietoisuuden hienostuneet sävyt.

Klassisen harmaa, elegantin kashmirinvalkoinen magno tai voimakas jupiterinpunainen ‒ laajennetusta värivalikoimasta löytyy täydellinen ulkoväri uuteen CLS-autoon, myös yksilölliseen makuun. Tutustu yksilöintimahdollisuuksiin ja koe uuden CLS:n vaikuttavat värit.

 

Helposti tunnistettava ikoni.

Uusi CLS inspiroi heti ensi silmäyksellä. Ja inspiroiva tunne vain vahvistuu ajan myötä. Aistilliset muodot ja urheilullinen luonne täydentävät toisiaan ja luovat ajattoman ilmeen. Designin ja luonteen saumaton yhteispeli jatkuu myös tämän neliovisen coupén sisätilassa. Laadukkaat materiaalit, intuitiivinen sisäänrakennettu teknologia ja tinkimätön mukavuus sulautuvat ainutlaatuiseksi ajokokemukseksi. Hienostuneet somiste-elementit ja tikattu nahkaverhoilu luovat yhdessä älykkään MBUX-multimediajärjestelmän kanssa ajokokemuksen, joka ei unohdu.

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 


 

 

Mercedes-AMG CLS 53 4MATIC+ Coupé

Perusperiaatteena voima, joka lumoaa.

Uudistunut Mercedes-AMG CLS 53 4MATIC+ Coupé on vastustamaton yhdistelmä ikonista ulkopuolen designia, sisätilan ylellisyyttä ja ylivertaista suorituskykyä. Malliuudistus tuo mukaan vielä ripauksen lisää innovatiivisia yksityiskohtia. Ajokokemus on nyt aiempaa houkuttelevampi.

Selkeä kannanotto.

Uusi Mercedes-AMG CLS 53 4MATIC+ Coupé suorastaan huokuu intohimoista suorituskykyä. Selkeälinjainen, tehokkuutta ilmentävä ulkopuoli ja urheilullisen ylellinen sisätila sekä varustepaketit kuten AMG-Night-paketti tai AMG Dynamic Plus -paketti korostavat jälleen kerran ainutkertaista AMG-tunnetta.

 

Keula kuin vaikuttava käyntikortti.

Silkkaa hallintaa. Jo nopea silmäys paljastaa kaiken. Dynaamisesti eteenpäin kallistuva keula, AMG-tyylinen jäähdytinsäleikkö ja sen pystysuorat rivat, AMG-etuhelma ja näyttävät ilmanottoaukot, joita kehystävät näyttävät LED High Performance -ajovalot, jättävät unohtumattoman jäljen.

Hengitä AMG-ilmaa.

Uusi AMG Performance -ohjauspyörä, joka on verhoiltu nappanahkalla/Dinamica-mikrokuidulla, ja intuitiivinen ohjaamo, jonka keskiössä on MBUX-infotainmentjärjestelmä, luo sisätilaan urheilullisen ainutlaatuisen tunnelman. Yksilölliset materiaali- ja värikonseptit kuten lisävarusteena saatava musta/titaaninharmaa pearl nappanahkainen designo-sisustus, jossa on punaiset kontrastiompeleet, kiehtovat katsojaa kerta toisensa jälkeen.

Myös erinomaista voi vielä parantaa.

AMG Dynamic Plus -paketti tuo suorituskykyyn vielä tuntuvaa ja näkyvää parannusta. Voit nauttia dynaamisista ajotoiminnoista ja kilpa-ajoa muistuttavasta ajokokemuksesta, joka alkaa punaisiksi maalatuista jarrusatuloista ja driftaustilan sisältävästä AMG Dynamic Select RACE-ajo-ohjelmasta ja ulottuu aina AMG Performance -ohjauspyörään ja sen näppäimiin.

 

VARAA KOEAJO

MB - Heti toimitukseen - uudet autot