Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz E-sarjan Cabriolet. Masterpiece of Intelligence. - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-Benz E-sarjan Cabriolet. Masterpiece of Intelligence.

Mercedes-Benz E-sarjan Cabriolet. Masterpiece of Intelligence.

Ajaminen katto auki. Koe avoin ajonautinto ja ensiluokkainen mukavuus.

Kankainen akustiikkakuomukatto. Kuomukatto takaa ainutlaatuisen korkeatasoisen melusuojan ja miellyttävän sisäilman. Sen voi avata ja sulkea ajonopeuden ollessa jopa 50 km/h. Täysautomaattinen, kankainen akustiikkakuomukatto on vakiovarusteena saatavissa mustana, tummanruskeana, tummansinisenä tai tummanpunaisena. Tämäntasoinen melusuoja aloittaa aidosti ympärivuotisen nautinnon.

Ainutlaatuista tilaa. E-sarjan Cabrioletin sisätilat ovat nyt selkeästi tilavammat – pelkästään takatilassa on 47 mm enemmän jalkatilaa kuin edeltäneessä mallissa. Matkustajille tämä rakenteellinen etu tarkoittaa ainutlaatuista tilan tunnetta.

Airscarf. Pään alueen lämmitys tekee avoautoilusta nautinnollista alhaisemmissakin lämpötiloissa. Pääntukien ilmasuuttimet puhaltavat lämmintä ilmaa kuljettajan ja etumatkustajan kaulan ja niskan ympärille. Tehoa voi säätää kolmiportaisesti.

Aircap. Aircap vähentää myös takamatkustajiin kohdistuvia ilmapyörteitä katon ollessa avattuna. Aircap-katkaisinta painettaessa tuulilasiin nousee tuuliohjain ja takaistuinten pääntukien takana sijaitseva tuulisuoja nousee ylös. Se jakaa matkustamoon virtaavan ilmavirran matkustamon yläpuolelle. Niiden avulla ilman pyörteilyä ja melutasoa voidaan vähentää huomattavasti.

Easy-Entry. Autoon nouseminen ja sieltä poistuminen sujuu yhtä mukavasti kuin itse matkakin: EASY-ENTRY-poistumisavustimen ansiosta myös takaistuimilla matkustavat pääsevät vaivatta omille paikoilleen.

Ulkopuoli. Luopuminen jalo taito.

Näkymät: aistilliset ja selkeät. Yhtenäiset muodot ja raamikkaat pinnat muodostavat Mercedes-Benzille tyypillisen aistikkaan selkeän ilmeen.

Ilmestys. Puuttuvan katon ansiosta siluetti on keveämpi ja auto vaikuttaa entistä pitkänomaisemmalta.

Täydellisen elegantti. Täydellisten mittasuhteiden ja puristisesti muotoiltujen pintojen seurauksena on täysin omanlaisensa sivuilme ja keihtova Cabriolet-muotoilu.

Hetkinen. Kimaltava, timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö esittää jokaisen auringonsäteen myötä tuokion ainutkertaista näytelmää. Konepellin power dome -kohoumat luovat siihen omaa voimakasta korostustaan.

Sisätila. Valmiina erikoisuuksille ja urheilullisuudelle.

Vakiovarusteena 360° -elämys. E-sarjan Cabrioletissa on runsaasti tilaa jopa neljälle. Sen elegantti matkustustunnelma ympäröi matkustajat kuin hieno Gran Turismo ainakin.

Sisätila: astu sisään. Vedä syvään henkeä. Ainutlaatuisten materiaaliensa, kuten aurinkoa heijastavan macchiatonbeigen/tizianinpunaisen nahkan ja vaaleanruskeiden, avohuokoisten, jalavapuisten somiste-elementtien ansiosta E-sarjan Cabriolet on ainutlaatuinen kokemus kaikille aisteille.

Vakuuttavan tyylikäs. Sen poikkeuksellinen tilavuus ja tyylikäs muotoilu kauniine, urheilullisine yksityiskohtineen vakuuttavat matkustajat yhtä lailla katto auki kuin suljettunakin.

Lumousta koko leveydeltä. Lisävarusteena saatava Widescreen Cockpit kiehtoo kahdella, yhtenäisen lasilevyn peittämällä 12,3 tuuman näytöllään.

Mercedes-Benz Intelligent Drive. Suorituskykyä edistävää mukavuutta ja esimerkinomaista turvallisuutta.

Ajoitpa sitten ruuhka-aikana, pitkillä matkoilla yöllä tai tuntemattomilla reiteillä – ajo omalla E-sarjan Cabrioletillasi keventää tuntuvasti stressitilanteita. Siitä huolehtii kaikkiin Mercedes-Benz-autoihin sisällytetty konsepti, joka tekee jokaisen ajon ainutlaatuiseksi: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Sillä ohjauspyörän takana vietetty aika on sinun omaa aikaasi. Aikaa rentoutua. Aikaa tankata energiaa. Jotta saapuisit perille turvallisesti, mutta myös rentoutuneena.

Ajo-ominaisuudet. Urheilullinen, turvallinen, miellyttävä.

E-sarjan Cabriolet kohtaa kaikki ajotilanteet hallitusti ja rennosti. Sen vakiovarusteena oleva, 15 millimetriä madallettu alusta takaa urheilulliset ja mahdollisimman mukavat ajo-ominaisuudet.

Liitettävyys. Portti Mercedes-Benzin digitaaliseen maailmaan.

Paras yhteys autoosi - Mercedes me connect. Mercedes me connectin avulla sinun, älypuhelimesi ja Mercedes-Benz-autosi välille muodostuu täydellinen yhteys. Tien päällä tai kotona – Mercedes me connectin avulla voit helposti tarkistaa tärkeitä autotietoja, kuten matkamittarin lukeman, rengaspaineen tai tankissa olevan polttonestemäärän, Mercedes me -portaalista tai Mercedes me App -sovelluksesta. Telediagnoosi, onnettomuustilanteiden, huoltojen ja vikatilanteiden hallinnointi sekä Mercedes-Benz-hätäpuhelujärjestelmä tarjoavat verkotettua turvallisuutta.

Voit lähettää kätevästi matkakohteesi älypuhelimestasi Mercedes-Benz-autoosi. Live Traffic Information -palvelun avulla voit saada tietoa liikenneolosuhteista lähes reaaliaikaisesti. Ajoaikaennuste varoittaa ruuhkasta ja ehdottaa optimaalista lähtöaikaa.

Mercedes-Benz E-sarjan Cabriolet alk. 62 007,48 €.