Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz E-sarjan Coupé - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-Benz E-sarjan Coupé

Mercedes-Benz E-sarjan Coupé.

Masterpiece of Intelligence.

E-sarjan Coupé on Mercedes-Benzin uuden muotoilufilosofian malliesimerkki. Se edustaa modernia tyyliä ja eleganttia urheilullisuutta. Täydellisten mittasuhteiden ja urheilullisten tyylielementtiensä ansiosta uusi E-sarjan Coupé kerää katseet – silti hienostuneen hillitysti. Mercedes-Benz E-sarjan Coupé alkaen 54 610,53 €.

 

Käyttömukavuus: uppoudu Mercedes-Benzin moderniin luksukseen.

Vaikutuksen tekevä tila.

Tilavaikutelma on Coupélle epätavallisen suuri. Tästä syystä E-sarjan Coupé soveltuu täydellisesti tyylikkääksi matka-autoksi neljälle henkilölle - täysin ylellisellä Gran Turismon perinteellä.

Tule kyytiin ja ole kuin kotonasi.

Tunnelmavalaistuksen miellyttävä, epäsuora valo luo ainutlaatuisen miellyttävän tunnelman koko sisätilaan. Valitse valotunnelma 64 väristä aivan oman toiveen mukaan. Tunnelmavalaistus perustuu täysin LED-tekniikkaan, ja sen säätäminen, portaaton himmentäminen tai sammutttaminen tapahtuu kätevästi multimediajärjestelmän kautta.

Kolme yksilöllistä ilmastointialuetta Thermotronic-järjestelmällä.

E-sarjan Coupén kyydissä jokainen matkustaja nauttii henkilökohtaisesta ilmastointimukavuudestaan: Kolmen ilmastointialueen ja kolmen ilmastointityylin ansiosta ilmastointiautomatiikka mukautuu henkilökohtaisiin toiveisiin. Kuljettaja ja etumatkustaja voivat säätää lämpötilaa ja ilmansuuntausta toisistaan riippumatta. Takatilan lämpötila voidaan säätää erikseen.

Kätevä ohjaus: touchpad ja monitoimiohjain.

Multimediajärjestelmän toimintoja voi ohjata intuitiivisesti yhdellä tai kahdella sormella touchpadistä. Se täydentää puheohjausta ja monitoimiohjainta syöttömahdollisuutena ja on integroitu käsitukeen.

Erityisen hyödyllinen: turvavyön ojennin.

Vakiovarusteena oleva tyrvavyön ojennin helpottaa kuljettajan ja etumatkustaja turvavyön kiinnittämistä. Autoon menemisen jälkeen vyö asettuu automaattisesti suotuisampaan tartunta-asentoon. Turvavyön ojentimen ulosajo voidaan laukaista myös keskikonsolissa olevalla näppäimellä.

Burmester®-”hyvinvointiääni”.

Burmester® High-End 3D-Surround-Soundsystem -äänentoistojärjestelmän avulla nautit 23 erikoissuunnitellun kaiuttimen ansiosta kiehtovasta kolmiulotteisesta musiikkikokemuksesta E-sarjan Coupén sisätilassa. Äänentoistojärjestelmän äänenlaatu vastaa asuintilojen ylellisten musiikkilaitteistojen äänenlaatua. 3D-kuunteluelämyksen avulla voit kokea esimerkiksi oopperatalojen tai jazzklubien akustiikkaa ja tunnelmaa. VIP-toiminnon ansiosta ääni voidaan säätää yksilöllisesti yksittäisille istuinpaikoille.

 

 

Mercedes-Benz Intelligent Drive: tehokasta mukavuutta ja erinomaista turvallisuutta.

E-sarjan Coupélla ajaminen on aina stressitöntä ja mukavaa – ajoitpa ruuhkassa, pitkiä matkoja öiseen aikaan tai tuntemattomilla reiteillä. Siitä huolehtii kaikkiin Mercedes-Benz-ajoneuvoihin sisällytetty konsepti, joka tekee jokaisen ajon ainutlaatuiseksi: Intelligent Drive. Sillä ohjauspyörän takana vietetty aika on sinun omaa aikaasi. Aikaa rentoutua. Aikaa tankata energiaa. Jotta saavutat päämääräsi aina ennen kaikkea turvallisesti mutta samalla myös rentoutuneena.

 

Ajo-ominaisuudet: E-sarjan Coupé tuottaa jokaisella metrillä erinomaista ajoiloa.

Aina itsenäinen: E-sarjan Coupé ajaa siinä tilassa, jossa haluat sen ajavan. DYNAMIC SELECT -kytkimellä voi valita sormen painalluksella mukavan, urheilullisen, erityisen urheilullisen, tehokkaan tai täysin yksilöllisen ajo-ohjelman.

Enemmän ajoiloa, enemmän ajotuntumaa.

Monikammioisella ilmajousitusjärjestelmällä varustettu Air Body Control -alusta takaa yhdessä jatkuvan säätövaimennuksen kanssa erittäin korkeatasoisen ajomukavuuden ja ajodynamiikan, ja haluttaessa se voidaan säätää mukavammaksi tai urheilullisemmaksi. Yhdeksällä eteenpäinajovaihteella varustettu automaattivaihteisto 9G-Tronic innostaa entistä nopeammilla vaihteiden vaihdoilla ja pehmeämmillä kytkennöillä.

 

 

Paras yhteys autoosi - Mercedes me connect.

Mercedes me connectin avulla sinun, älypuhelimesi ja Mercedes-Benz-autosi välille muodostuu täydellinen yhteys. Tien päällä tai kotona – Mercedes me connectin avulla voit helposti tarkistaa tärkeitä autotietoja, kuten matkamittarin lukeman, rengaspaineen tai tankissa olevan polttonestemäärän, Mercedes me -portaalista tai Mercedes me App -sovelluksesta. Telediagnoosi, onnettomuustilanteiden, huoltojen ja vikatilanteiden hallinnointi sekä Mercedes-Benz-hätäpuhelujärjestelmä tarjoavat verkotettua turvallisuutta.

Voit lähettää kätevästi matkakohteesi älypuhelimestasi Mercedes-Benz-autoosi. Live Traffic Information -palvelun avulla voit saada tietoa liikenneolosuhteista lähes reaaliaikaisesti. Ajoaikaennuste varoittaa ruuhkasta ja ehdottaa optimaalista lähtöaikaa.

Rekisteröidy ja käytä lisäpalveluita, jotka parantavat ja helpottavat päivittäistä autoilua.

Näin aktivoit Mercedes me connect -palvelut

Kenenkään ei tarvitse nykyään tulla toimeen ilman digitaalista mukavuutta. Ei myöskään sinun. Rekisteröidy siis Mercedes me -portaaliin. Heti kun olet rekisteröitynyt, Mercedes-Benz-jälleenmyyjä liittää Mercedes me -tilisi autoosi. Sen jälkeen voit aktivoida ja poistaa käytöstä haluamiasi asetuksia, sovelluksia ja palveluita. Joustavasti ja kaikessa rauhassa.

Rekisteröidy Mercedes me -portaaliin.

 

VARAA KOEAJO

 

Mercedes-Benz E-sarjan 200 A Coupé alk. 54 610,53 €.