Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz E-sarjan sedan

Mercedes-Benz E-sarjan sedan

Mercedes-Benz E-sarjan sedan. Masterpiece of Intelligence.

Luonnostaan tyylikäs.

E-sarjan sedanissa yhdistyvät moderni tyyli ja hienostunut urheilullisuus – ja samalla hämmästyttävä keveys. Jokainen linja on harmoniassa selkeän suunnittelun kanssa. Vakiovarusteita täydentävät kolme varustelulinjaa sekä ylellinen väri- ja materiaalivalikoima yksilöllisten toiveiden toteuttamiseksi.

Modernia luksusta.

Horisontaaliset linjat lisäävät tilan tuntua. Materiaalit ovat ylellisiä ja tyylikkäitä.

E-sarja nyt lataushybridinä. Myös farmarina.

Kun huippuunsa viety älykkyys kohtaa viimeisimmän hybriditeknologian, palkitaan sekä järki että tunne.


Mercedes-Benz Intelligent Drive. Tehokasta mukavuutta ja erinomaista turvallisuutta.

Ajoitpa ruuhkaliikenteessä, pitkiä matkoja öisin tai entuudestaan tuntemattomilla reiteillä, E-sarja rentouttaa tunnelmaa merkittävästi etenkin stressaavissa tilanteissa. Siitä huolehtii kaikkiin Mercedes-Benz-autoihin sisällytetty konsepti, joka tekee jokaisesta ajomatkasta ainutlaatuisen: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Sillä ohjauspyörän takana vietetty aika on sinun omaa aikaasi. Aikaa rentoutua. Aikaa voimien keräämiseen. Jotta saapuisit perille turvallisesti, mutta myös rentoutuneena.

Säilyttää etäisyyden.

Aktiivinen jarrutusavustin, jossa on risteystoiminto, voi auttaa estämään kolareita edessä olevien ajoneuvojen ja tietä ylittävien jalankulkijoiden kanssa tai ainakin lieventämään onnettomuuden seurauksia.

Tämä tutkaan perustuva ajoavustinjärjestelmä voi tilanteesta riippuen antaa näkyvän etäisyysvaroituksen ja tarvittaessa lisäksi varoittaa uhkaavasta törmäyksestä varoitusäänimerkillä. Jos kuljettaja jarruttaa, aktiivinen jarrutusavustin tehostaa jarrutusta tarvittaessa. Itsenäinen jarrutus aktivoidaan, jos kuljettaja ei reagoi järjestelmän varoituksiin uhkaavasta peräänajosta.

Sormella ohjaten pysäköintiruutuun.

Remote Parking -avustin mahdollistaa E-sarjan sedanin etäohjatun pysäköinnin auton ulkopuolelta älypuhelimen sovelluksella.[1] Etenkin ahtaissa pysäköintiruuduissa etäohjauksesta on suuri apu.

[1] Kuljettaja on aina vastuussa autonsa hallinnasta.Remote Park -avustin ei ole käytettävissä kaikissa maissa.
 

Turvallisuuden parantamiseksi.

Pre-Safe® Impulse voi sivuttaisella impulssilla valmistella etumatkustajia kylkitörmäykseen ja pienentää loukkaantumisriskiä.

Havaitessaan väistämättömän sivuttaistörmäyksen järjestelmä voi muodostaa etuistuimella törmäyksen puolella istuvalle impulssin auton keskikohdan suuntaan. Sivuttainen impulssi laukaistaan täyttämällä istuimen selkänojan ilmatyyny erittäin nopeasti. Tällöin auton oven ja kuljettajan/matkustajan väliin jää enemmän tilaa ja loukkaantumisriski pienenee.

 

VARAA KOEAJO

 

Mercedes-Benz E-sarja sedan alk. 48 145,96 €