Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz EQ Power - Suomen laajin ladattavien hybridien mallisto - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-Benz EQ Power - Suomen laajin ladattavien hybridien mallisto

Mercedes-Benz EQ-mallisto Wetteri uudet autot

Mercedes-Benz EQ Power - Suomen laajin ladattavien hybridien mallisto.

Karl Benz patentoi maailman ensimmäisen polttomoottoriauton vuonna 1886. Vuonna 1926 hän yhdisti voimansa toisen visionäärin, Gottlieb Daimlerin, kanssa. Syntyi Mercedes-Benz – automerkki, joka edelleen näyttää tietä koko autoalalle.

Vaikka vuosikymmenet vierivät ja voimanlähteet vaihtuvat, yksi asia on ja pysyy – Mercedes-Benz kulkee kehityksen kärjessä. Tänään se tarkoittaa Suomen laajinta ladattavien hybridien mallistoa. Tarjolla on peräti 19 mallia alkaen kompaktista ja etuvetoisesta A-sarjan EQ Powerista, jolla ajaa esimerkiksi kaikki kaupunkimatkat – lähes 70 kilometriä – kokonaan sähköllä. Malliston toista ääripäätä edustavat puolestaan täyttä luksusta tarjoava S-sarjan EQ Power sekä iso SUV-luokan GLE EQ Power. Lisäksi tarjolla on ensimmäinen EQ-malliston täyssähköauto EQC.
 


Katso video: On the road to...
 

Tutustu EQ Power ladattaviin hybrideihin tai EQC sähköautoon lisää alta ja ota yhteyttä!

Rakenna haluamastasi mallista juuri itsellesi sopiva lopputulos. Voit myös ottaa yhteyttä myyjiimme, niin autamme sinua parhaan ratkaisun valinnassa. Katso lisää alta!

 

Mercedes-Benz EQ mallisto kokonaishinnat 38 968,14 (A-sarja) -98 729,02 € (GLE Coupé) (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toim.kulut 600 €). Malliston CO2-päästöt uusi mittaustapa – WLTP 0-53 g/km, EU-keskikulutus 0,7-2,3 l/100 km. Ajotietokoneen kieli: suomi. Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kiinteällä kk-maksulla alk. 29 €/kk. Kuvan autot lisävarustein.

 

Mercedes-Benz A-sarjan ladattava hybridi Wetteri uudet autot

Mercedes-Benz A-sarjan ladattava hybridi. Sähköistä älyä kompaktissa koossa.

A-sarjan EQ Powerissa on saatu kompaktiin kokoluokkaan kaikki modernin autoilun parhaat puolet. Kehittyneen hybriditeknologian myötä kulutus ja päästöt on minimoitu, mutta tehosta tinkimättä. Mukavuus on puolestaan maksimoitu, mistä esimerkkinä tekoälyyn perustuva puhetta, kosketusta ja eleitä ymmärtävä MBUX-multimediajärjestelmä.

Mercedes-Benz A-sarjan ladattava hybridi alk. 39 569 €.

 

Mercedes-Benz A-sarjan sedan ladattava hybridi Wetteri uudet autot

Mercedes-Benz A-sarjan sedan ladattava hybridi. Ajatonta muotoilua, tuoreinta teknologiaa.

A-sarjan sedan EQ Power yhdistää klassisen tyylikkään muotoilun ja alan viimeisimmän teknologian. Hybridin tehokkuuden, taloudellisuuden ja vähäpäästöisyyden lisäksi saat nauttia erilaisista teknisistä innovaatioista, joista esimerkkinä puhetta, kosketusta ja eleitä ymmärtävä MBUX-multimediajärjestelmä.

Mercedes-Benz A-sarjan sedan ladattava hybridi alk. 40 547 €.

 

Mercedes-Benz B-sarja ladattava hybridi Wetteri uudet autot

Mercedes-Benz B-sarjan ladattava hybridi. Tingi kulutuksesta, älä tiloista ja mukavuudesta.

Kun etsit modernia perheautoa nykypäivän tarpeisiin, valitse B-sarjan EQ Power. Pääset nauttimaan viimeisimmän hybriditeknologian taloudellisuduesta, vähäpäästöisyydestä ja tehokkuudesta. Kohtuulliset ulkomitat ja reilut sisätilat tekevät ajamisesta ja matkustamisesta mukavaa ja tavaratilaa löytyy jopa 1540 litraa, kun takaistuimen kääntää alas.

Mercedes-Benz B-sarjan ladattava hybridi alk. 41 668 €.

 

Mercedes-Benz C-sarjan sedan ladattava hybridi Wetteri uudet autot

Mercedes-Benz C-sarjan sedan ladattava hybridi. Luokkansa älykkäin.

C-sarjan hybridi on oikea ratkaisu ihmiselle, joka haluaa ajaa kehityksen kärjessä. Sen dynaamisen ulkomuodon sisältä löytyy luokkansa moderneinta hybriditeknologiaa, mikä tarkoittaa tehokkuuden, taloudellisuuden ja vähäpäästöisyyden yhdistelmää ilman kompromisseja. Saatavana bensiini- ja dieselmoottorilla, joista ensin mainittu myös nelivetoisena.

Mercedes-Benz C-sarjan sedan ladattava hybridi alk. 51 511 €.

 

Mercedes-Benz C-sarjan farmari ladattava hybridi Wetteri uudet autot

Mercedes-Benz C-sarjan farmari ladattava hybridi. Reilusti älyä, reilusti tilaa.

C-sarjan EQ Power farmari tarjoaa reilusti niin älyä kuin tilaakin. Luokkansa modernein hybriditeknologia näkyy erittäin alhaisena kulutuksena ja pieninä päästöinä tehokkuudesta tinkimättä. Tilaa puolestaan riittää mukavasti sekä ihmisille että matkatavaroille. Saatavana bensiini- ja dieselmoottorilla.

Mercedes-Benz C-sarjan farmari ladattava hybridi alk. 51 150 €.

 

Mercedes-Benz E-sarjan sedan ladattava hybridi Wetteri uudet autot

Mercedes-Benz E-sarjan sedan ladattava hybridi. Modernia ylellisyyttä vaativille.

Sähköinen tehokkuus ei ole koskaan tuntunut näin hyvältä. Ylellisyyttä ympärillesi tuova E-sarjan EQ Power tarjoaa edustusluokan tilat ja ominaisuudet modernissa muodossa. Silti se kunnioittaa sarjan klassisia piirteitä. Pieni kulutus ja päästöt kruunaavat nautinnon, ajoitpa sitten kaupungissa tai maantiellä. Saatavana bensiini- ja dieselmoottorilla.

Mercedes-Benz E-sarjan sedan ladattava hybridi alk. 61 482 €.

 

Mercedes-Benz E-sarjan farmari ladattava hybridi Wetteri uudet autot

Mercedes-Benz E-sarjan farmari ladattava hybridi. Tilaa ja edistyksellisyyttä vaativille.

E-sarjan EQ Power farmari tarjoaa sedanin tapaan edustusluokan ajomukavuuden ja -turvallisuuden, mutta suurella tavaratilalla varustettuna. Tilaa riittää kaikille ja kaikelle ja hybriditeknologia takaa taloudelliset ja vähäpäästöiset kilometrit. Saatavana bensiini- ja dieselmoottorilla.

Mercedes-Benz E-sarjan farmari ladattava hybridi alk. 64 634 €.

 

Mercedes-Benz S-sarjan sedan ladattava hybridi Wetteri uudet autot

Mercedes-Benz S-sarjan ladattava hybridi. Omaa luokkaansa.

S-sarjan EQ Power nostaa autoilun aivan uudelle tasolle. Sen suorituskyky on viritetty huippuunsa, mutta ympäristö huomioiden, mikä näkyy edistyksellisen hybriditeknologian energiatehokkuutena. Mukavuus ja turvallisuus on taattu lukuisilla innovatiivisilla järjestelmillä ja kaikki on huolella harkittua ja hiottua tekniikasta materiaaleihin.

Mercedes-Benz S-sarjan ladattava hybridi alk. 129 842 €.

 

Mercedes-Benz GLC ladattava hybridi Wetteri uudet autot

Mercedes-Benz GLC ladattava hybridi. Arvot kohdallaan.

Kun GLC EQ Power yhdistää vahvan suorituskyvyn äärimmäisen pieniin kulutus- ja päästöarvoihin, sinä voit hyvillä mielin nauttia ajamisesta ilman kompromisseja. Tämä auto on kuin suunniteltu Suomen vaihteleviin ajo-olosuhteisiin ja siinä riittää tilaa niin perheelle kuin harrastuksillekin.

Mercedes-Benz GLC ladattava hybridi alk. 60 590 €.

 

Mercedes-Benz GLC Coupe ladattava hybridi Wetteri uudet autot

Mercedes-Benz GLC Coupé ladattava hybridi. Yhtä aikaa älykäs ja urheilullinen.

GLC Coupé EQ Powerin urheilullinen ulkomuoto kätkee sisäänsä reilun kokoiset sisätilat sekä lukuisia älykkäitä ominaisuuksia. Tehokkaan mutta taloudellisen ja vähäpäästöisen hybriditeknologian lisäksi pääset nauttimaan innovatiivisista mukavuutta ja turvallisuutta lisäävistä avustinjärjestelmistä.

Mercedes-Benz GLC Coupé ladattava hybridi alk. 66 151 €.

 

Mercedes-Benz GLE ladattava hybridi Wetteri uudet autot

Mercedes-Benz GLE ladattava hybridi. Kaikki suurta, paitsi kulutus ja päästöt.

GLE EQ Powerissa riittää tilaa, mukavuutta ja turvallisuutta vaikka muille jakaa. Sähkö- ja dieselmoottorin yhdistelmä tuottaa reilusti voimaa ja tehoa, mutta pitää silti kulutuksen ja päästöt poikkeuksellisen pieninä. Kuljettajalle ja matkustajille on tarjolla ylelliset oltavat, ja matkanteko sujuu varmasti ja vaivattomasti kaikissa olosuhteissa.

Mercedes-Benz GLE ladattava hybridi alk. 86 773 €.

 

Mercedes-Benz EQC täyssähköauto Wetteri uudet autot

Mercedes-Benz EQC täyssähköauto. Sähkön uusi olomuoto.

EQC on Mercedes-Benzin ensimmäinen puhtaasti akkusähkökäyttöinen auto. Vakuuttava toimintasäde yhdistettynä erinomaiseen suorituskykyyn, mukavuuteen ja turvallisuuteen tekee siitä ainutlaatuisen kokemuksen. Päästötön ja lähes täysin äänetön ajaminen nelivetoisella EQC:llä on nautinto vailla vertaa.

Mercedes-Benz EQC täyssähköauto alk. 82 573 €.

 

Mercedes-Benz EQ-malliston hinnasto Wetteri uudet autot

EQ - sähköistä älykkyyttä liikkumiseen.

Kiinnostuitko Mercedes-Benz EQ Power ladattavista hybrideistä tai EQC sähköautosta? Ota yhteyttä ja kerromme mieluusti lisää!

 

EQ-malliston hinnasto sisältää alv:n, arvioidun autoveron ja toimituskulut 600 €. Kuvan autot lisävarustein. Yllämainitut arvot perustuvat WLTP-mittaustapaan malliversion vakiovarusteisella autolla. Virrankulutus ja toimintasäde on määritetty asetuksen (EY) N:o 2017/1151 perusteella. Todelliseen virrankulutukseen voi vaikuttaa mm. auton kokoonpano, ajotyyli sekä sääolosuhteet