Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz S-sarjan Cabriolet. Risk an Affair. - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-Benz S-sarjan Cabriolet. Risk an Affair.

Mercedes-Benz S-sarjan Cabriolet. Risk an Affair.

Tutustu kiehtoviin ominaisuuksiin.

Kun mikään ei pilaa hetkeä. Nauti uskomattomasta rauhasta uudessa S-sarjan Cabrioletissa akustiikkakuomukaton ansiosta sekä upeasta avoautoilun tunteesta kaulan alueen lämmityksen Airscarf ja Aircap-vetosuojan avulla.

Suuren luokan tyyliä entistä loistokkaammin. Ihastu uuden S-sarjan Cabrioletin ulkonäköön takaa katsottuna. Varsinainen valopilkku: uudet innovatiivisella OLED-tekniikalla toteutetut kaksiväriset takavalot. Niiden design on tunnusomainen sekä valoisaan aikaan että pimeällä.

Kiehtovasti automatisoitu. Tietää vaistonvaraisesti, mikä on oikein. S-sarjan Cabriolet osoittaa tämän ‒ ajoavustinjärjestelmillä, jotka analysoivat entistä paremmin ja voivat toimia vielä nopeammin.

Henkilökohtainen avustaja. Erityisen hyödyllinen kohokohta on Mercedes me connect Concierge -palvelu. Se tarjoaa henkilökohtaista tukea puhelimitse, antaa suosituksia ja neuvoja, tekee varauksia ja paljon muuta.

Antaudu hurmattavaksi. Mittarit ovat yhtenäisen, tyylikkään lasipinnan alla. Tunnelmavalaistus ihastuttaa kymmenen ainutlaatuisen värimaailman avulla. Uusi ohjauspyörä, jossa on Touch Control -näppäimet, on äärimmäisen helppokäyttöinen.

Nopea katse. Viettelevä ajatus.

Auton muotoilu. Seuraavassa hetkessä se on jo valloittanut sinut ja aistisi. Onneksi niitä vielä on: Kohtaamisia, jotka rikastuttavat elämää henkeäsalpaavalla tavalla. Esimerkiksi uusi S-sarjan Cabriolet, puhdas kiusaus.

Ulkopuoli. Yrheilullista ylellisyyttä ja selkeää muotokieltä.

Uudet, modernilla OLED-tekniikalla toteutetut kaksiväriset takavalot saavat aikaan omintakeisen ilmeen niin valoisaan kuin pimeään aikaan. Kromatut kaksoispakoputkenpäät ovat tyylikkäät, ja selkeät pinnat korostavat tähteä tehokkaasti.  Cabrioletin keula viestittää näyttävästi auton dynaamisuutta ja tyylikkyyttä. Keskipisteenä on kolmiulotteinen timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö, jossa on Mercedes-tähti ja yksi lamelli. Sitä reunustavat tyylikkäästi muotoillut LED High Performance -ajovalot, joiden yhteyteen on lisävarusteena saatavana hienostuneet Swarovski-kristallit. Kylkien design tekee vaikutuksen dynaamisella siluetillaan.

Sisätila. Käsityötaidetta, kiehtovan digitaalisesti toteutettuna.

Näyttävä kokonaisuus. Mittarit ja näytöt ovat yhtenäisen, tyylikkään lasipinnan alla. Uusi ohjauspyörä, jossa on Touch Control -näppäimet, on äärimmäisen helppokäyttöinen. Tiettyihin jalopuusomiste-elementteihin on lisävarusteena saatavana lämmitys. Futuristisia näyttöjä ja valikoituja materiaaleja: sisätila, johon ei voi olla ihastumatta. Jokainen katse ja jokaisen pinnan kosketus uudessa S-sarjan Cabrioletissa kertoo, että tämä auto on tehty suurella intohimolla. Kristallinkirkas kohokohta on kookas tarkkapiirtoinen HD-laatuinen näyttö. Uutta on myös ylellisen tuntuinen urheilullinen ohjauspyörä, jossa on kolme kromattua puolaa. Erityinen ja ainutlaatuinen kokemus S-sarjan tyyliin.

Mercedes-Benz Intelligent Drive. Tehokasta mukavuutta ja erinomaista turvallisuutta.

Pysäköintipaketti jossa 360°-kamera. Aktiivinen pysäköintiavustin auttaa kuljettajaa löytämään pysäköintipaikan ja pysäköimään auton joko kadun suuntaisesti tai poikittaiseen pysäköintiruutuun. 360°-kamera välittää multimediajärjestelmän näyttöön lähes realistisen kuvan ja tukee kuljettajaa pysäköinnissä ja auton siirtelyssä. Kuljettaja on koko pysäköinnin ja pysäköintiruudusta poistumisen ajan vastuussa ajoneuvosta.

Aktiivinen jarrutusavustin. Tämä järjestelmä voi auttaa estämään onnettomuuksia edelläajavien autojen ja poikittaissuunnassa liikkuvien jalankulkijoiden kanssa ja/tai lieventämään onnettomuuksien seurauksia. Järjestelmä sisältää etäisyys- ja törmäysvaroituksen, tilanteen mukaisen jarrutuksen tuen ja autonomisen jarrutustoiminnon.

Aktiivinen kaista-avustin. Aktiivinen kaista-avustin antaa tukea auton ohjautuessa tahattomasti pois ajokaistalta. Yksipuolinen jarrutussäätö voi vaikuttaa siihen, että se paluattaa auton takaisin omalle kaistalle ja/tai estää onnettomuuden mahdollisuuksien mukaan. Saatavilla vain ajoavustinpaketin osana.

Aktiivinen nopeusrajoitusavustin. Aktiivinen nopeusrajoitusavustin tallentaa kameran tai navigointijärjestelmän havaitsemat nopeusrajoitukset uutena asetusnopeutena aktiiviselle etäisyysavustimelle Distronic. Näin kuljettajan ei tarvitse säätää asetusnopeutta manuaalisesti jokaisen nopeusrajoituskilven mukaan. Kaupungissa ajettaessa ajonopeus laskee automaattisesti. Saatavilla vain ajoavustinpaketin osana.

Ajo-ominaisuudet. Tarpeeksi voimaa pysäyttämään maailman hetkeksi paikoilleen.

Alusta - insinööritaiteen mestariteos. S-sarjan Cabriolet ei jousta pelkästään jousilla – se suorastaan leijuu. AIRMATIC-ilmajousitus pitää matkustajat kuin pumpulissa. Ajomukavuus on ainutlaatuista. Valittavien ajo-ohjelmien avulla voi tosin siirtyä milloin vain urheilutilaan – urheiluauton tasoista ajodynamiikkaa varten. Alustaa koskevia varusteita: Airmatic, AMG Dynamic Select ja Dynamic Select.

Vaihteisto - moottorin voiman siirtäminen ajokulttuuriin. Teknologioita, joita tuskin huomaa. Mercedes-Benz kehittää ja valmistaa automaattivaihteistot täysin itsenäisesti. Se ei ole millään tavalla itsestään selvää, vaan lähes yhtä ainutlaatuista kuin ajomukavuus. Vaihteiden vaihtamista tuskin huomaa mutta sitäkin enemmän AMG SPEEDSHIFT -vaihteistojen moottoriurheilua muistuttavan suorituskyvyn. Vaihteistoja koskevia varusteita: 9G-Tronic, AMG SPEEDSHIFT MCT 9G ja AMG SPEEDSHIFT TCT 7G.

Neliveto - kiehtovaa voiman jakautumista. Jotta AMG-performance välittyy ihanteellisesti tien pintaan, on uusi S 63 4 AMG varustettu 4Matic+-nelivedon erityisesti mukautetulla versiolla. Neliveto tukee urheilullista ajotyyliä erittäin nopealla ja ajodynaamisesti suunnatulla voiman jakautumisella.

Liitettävyys. Portti Mercedes-Benzin digitaaliseen maailmaan.

Paras yhteys autoosi – Mercedes me connect. Mercedes me connectin avulla sinun, älypuhelimesi ja Mercedes-Benz-autosi välille muodostuu täydellinen yhteys. Tien päällä tai kotona – Mercedes me connectin avulla voit helposti tarkistaa tärkeitä autotietoja, kuten matkamittarin lukeman, rengaspaineen tai tankissa olevan polttonestemäärän, Mercedes me -portaalista tai Mercedes me App -sovelluksesta. Telediagnoosi, onnettomuustilanteiden, huoltojen ja vikatilanteiden hallinnointi sekä Mercedes-Benz-hätäpuhelujärjestelmä tarjoavat verkotettua turvallisuutta.

Voit lähettää kätevästi matkakohteesi älypuhelimestasi Mercedes-Benz-autoosi. Live Traffic Information -palvelun avulla voit saada tietoa liikenneolosuhteista lähes reaaliaikaisesti. Ajoaikaennuste varoittaa ruuhkasta ja ehdottaa optimaalista lähtöaikaa.

Mercedes-Benz S-sarjan Cabriolet alk. 238 156,77 €.