Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz S-sarjan Coupé - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-Benz S-sarjan Coupé

Mercedes-Benz S-sarjan Coupé.

Risk an Affair.

Nauti tyylikkäiden sisätilojen harmonisesta tunnelmasta. Kytke päälle innovatiivisella OLED-tekniikalla varustetut takavalot ajon aikana. Tai tunne Magic Body Control -alustan pilvenpehmeä kannattelevuus. S-sarjan Coupé antaa käyttöösi nämä ja paljon muita upeita etuja. Mercedes-Benz S-sarjan Coupé alkaen 168 655,10 €.

 

Henkeäsalpaavan kiehtova.

Muotoilun kielellä niitä kutsutaan nimillä Powerdome ja Dropping Lines. Ulkonäöltään ne muistuttavat huippu-urheilijan lihaksia ja jänteitä. Urheilija, joka ryntää eteenpäin – ja jo seuraavalla hetkellä pysähtyy lepäämään. S-sarjan Coupén etuosa viestii vaikuttavalla tavalla auton urheilullista ylivoimaisuutta. Kaiken keskipisteessä on kolmiulotteinen timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö, jota koristavat hienostuneet LED High Performance -ajovalot, joihin voi valita lisävarusteisen Swarovski-kristallikoristelun. Sivun muotoilun täydentää dynaaminen siluetti.

Harmonisen tyylikäs sisätila. Instrumenteissa on joka puolella hienostunut lasitus. Tunnelmavalaistuksessa on valittavana kymmenen ylellistä värimaailmaa ja uusi Touch-Control-näppäimillä varustettu ohjauspyörä tuntuu miellyttävältä kädessä.

 

 

Huomattavan rauhallisempi ja suvereenimpi.

Selkeästi vähemmän tuntuvia poikittaissuuntaisia voimia. Sen takaavat ennakoiva ajodynamiikkaan panostava Magic Body Control -alusta, Road Surface Scan sekä kaarrekallistustoiminto.

 

Kiehtovan automatisoitu.

Tunnet vaistomaisesti, mikä on oikein. S-sarjan Coupé uhkuu varmuutta, ja näyttää sen myös käytännössä: Auton erilaiset ajoavustinjärjestelmät analysoivat ja toimivat entistä paremmin ja nopeammin.

Valittuja yksityiskohtia:

  • Aktiivinen nopeusrajoitusavustin
  • Aktiivinen jarrutusavustin
  • Aktiivinen kaista-avustin
  • Aktiivinen etäisyysavustin Distronic

 

VARAA KOEAJO

 

Mercedes-Benz S-sarjan Coupé Facelift 450 4Matic alk. 168 655,10 €.