Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz sähköinen kiertue saapuu Wetterille

Mercedes-Benz sähköinen kiertue saapuu Wetterille

Mercedes on nyt sähköisempi kuin koskaan.

Mercedes-Benz sähköinen kiertue

Mercedes-Benzin sähköinen kiertue saapuu Oulun, Kemin sekä Rovaniemen Wetterille! Kiertueen aikana saat kattavan läpileikkauksen merkin sähköiseen mallistoon ja mahdollisuuden tutustua sekä koeajaa sinua kiinnostavat mallit. Katso alta koeajettavat mallit.

 

Kiertueaikataulu:

  • Oulu la 28.5. klo 10–15
  • Kemi ma 30.5. klo 12–18
  • Rovaniemi ti 31.5. klo 12–18

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

Oulu, puh. 020 7788 902

Kemi puh. 020 7788 880

Rovaniemi puh. 020 7788 350

VARAA KOEAJO

 


 

Opi ja koe sähköisen autoilun perusteet teoriassa ja tien päällä.

Kuinka pitkälle sähköllä pääsee? Miten lataaminen tapahtuu? Kuinka ladattava hybridi tai täyssähköauto vastaa tarpeisiisi? Tutustu sähköisen autoilun aakkosiin nyt meillä. Tiedon lisäksi tarjolla on ratkaisuja kaikkiin autotarpeisiin. Suomen laajin ladattavien hybridien mallisto sekä vahvasti kasvava täyssähköautojen mallisto sisältää jo 32 eri vaihtoehtoa A:sta S:ään. Kiertueella on koeajettavana täyssähköautot EQA, EQB, EQC, EQE ja EQS sekä ladattavista hybrideistä C-sarjan farmari ja CLA Coupé sekä C-sarjan All-Terrain kevythybridi. Esittelyssä myös EQE 43 AMG ja EQS 53 AMG.

 

Koeajettavana:

Täyssähköautot:

 

Ladattavat hybridit:

 

Esittelyssä myös EQE 43 AMG ja EQS 53 AMG.

 

Tutustu lisää Suomen laajimpaan ladattavien hybridien mallistoon.

 

 

VARAA KOEAJO

 


 

Mercedes-EQ mallisto

Maailma tarvitsee esikuvia. Myös sähköisessä muodossa.

Täyssähköinen, vauhdilla kasvava Mercedes-EQ-mallisto on vastaus paitsi tämän päivän, myös tulevaisuuden tarpeisiin. Valittavanasi on esimerkiksi kompakti katumaasturi EQA etu- tai nelivetoisena, ylellinen ja nelivetoinen EQC ja jopa kahdeksan hengen tila-auto EQV.

Malliston lippulaiva on Mercedeksen täysin uutta täyssähköautojen perusrakennetta edustava EQS, joka tarjoaa enimmillään huikean 740 km toimintamatkan. Lisäksi myynnissä on nyt katumaasturi EQB, joka tarjoaa tilat jopa seitsemälle, sekä uusi sedanmalli EQE, joka on nyt ennakkovarattavissa. Tutustu alta malleihin tarkemmin. 

 

KATSO LISÄÄ