Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz uutuudet huippueduin - tervetuloa tutustumaan uutuuksiin

Mercedes-Benz uutuudet huippueduin

Mercedes-Benz viikonloppunäyttely 15.-16.1.2022

Mercedes-Benz uutuudet huippueduin

 A-sarja Suomi Edition, C-sarjan ladattava hybridi, GLC ja E-sarja Edition 4MATIC.

 

Hyödynnä edut ja valitse uusi, huippuvarusteltu Mercedes-Benz. Uudessakaupungissa valmistettu A-sarja Suomi Edition, huippuvarustellut GLC ja GLC Coupe, markkinoiden pisimmän sähköisen toimintamatkan tarjoava C-sarjan ladattava hybridi sekä älykkäällä nelivedolla varustettu E-sarja Edition 4MATIC täyttävät isommatkin toiveet. Tutustu myös Mercedeksen muuhun mallistoon: ladattavat hybridit ja täyssähköautot. Tutustu alta myös Mercedes-Benz Huolenpitosopimuksen kattavaan sisältöön ja sen sisältämiin palveluihin sekä Mercedes-me palveluun. 

 

Tutustu malleihin ja kaikkiin tarjouksiin: 

 • A-sarja 180 A Suomi Edition alk. 32 995 € - etusi 2 336 €
 • C-sarja 300 e A ladattava hybridi alk. 56 530 € - Toimintamatka pelkällä sähköllä jopa 108 km
 • E-sarja 220 d Edition 4MATIC alk. 55 566 €
 • Huippuvarustellut GLC ja GLC Coupé. Myös ladattavina hybrideinä. - Etusi yli 3 000 €

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

Oulu, puh. 020 7788 902

Kemi puh. 020 7788 880

Rovaniemi puh. 020 7788 350

VARAA KOEAJO

 


 

A-sarja Suomi Edition. Made in Uusikaupunki.

A-sarja Suomi Edition. Made in Uusikaupunki.

Uudessakaupungissa valmistettu Mercedes-Benz A-sarja Suomi Edition on helppo tuntea omakseen. Vahva yhteys syntyy paitsi kotimaisuuden myös intuitiivisen MBUX-käyttöliittymän ansiosta, joka oppii tuntemaan kuljettajan tarpeita ja toiveita. Sen avulla voi ohjata auton toimintoja puheella, kosketuslevyllä tai suurella kosketusnäytöllä. Automaattivaihteiston ja kattavan varustelun myötä mukavuus ja turvallisuus ovat huipussaan, ja halutessasi voit valita vielä vahvemmin varustellun A-sarja Suomi Edition Plus -mallin.

 

Tutustu lisää Mercedes A-sarja Suomi Edition -malliin.

Mercedes-Benz A-sarja 180 A Suomi Edition kokonaishinta alk. 32 994,67 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toim.kulut 600 €). Vapaa autoetu 670 €/kk, käyttöetu 505 €/kk. CO2- päästöt uusi mittaustapa – WLTP 136 g/km, EU-keskikulutus 6,0 l/100 km. Mercedes-Benz A-sarja 180 A Business vastaavin varustein 35 331,67 = 2 336,88 € etu. Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kiinteällä kk-maksulla alk. 33 €/kk. Autoja rajoitettu erä.

 


 

Uusi C-sarjan ladattava hybridi

Uusi C-sarjan ladattava hybridi

 

C-sarjan ladattava hybridi - Markkinoiden pisin toimintamatka sähköllä 

 • Toimintamatka sähköllä jopa 108 km
 • CO2-päästöt alk. 13 g/km


Luokkansa turvallisuuden ja mukavuuden uudelle tasolle nostanut C-sarja on nyt saatavana myös ladattavana hybridinä. Sen toimintamatka pelkällä sähköllä on jopa 108 km, mikä riittää helposti useimpien päivittäisiin arkiajoihin. Tarjolla on S-sarjasta tuttua ylellistä tyyliä sekä vahva varustelu, jota voit täydentää erilaisilla innovatiivisilla ratkaisuilla MBUX-käyttöliittymän lisätystä todellisuudesta nelipyöräohjaukseen.

 

Viidennen sukupolven C-sarjan sedan ja farmari ovat nyt myynnissä meillä. Kyseessä on auto, joka mullistaa käsityksiä luokkansa turvallisuudesta ja mukavuudesta. Kaikki mallit ovat kevythybridejä tai ladattavia hybridejä.

 

Tutustu lisää Mercedes-Benz C-sarjan ladattavaan hybridiin.

Mercedes-Benz C-sarja 300 e A kokonaishinta alk. 56 579,29 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toim.kulut 600 €). Vapaa autoetu 1 000 €/kk, käyttöetu 835 €/kk. CO2- päästöt uusimittaustapa – WLTP 13 g/km, EU-keskikulutus 0,6 l/100 km. Toimintamatka pelkällä sähköllä jopa 108 km. Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kiinteällä kk-maksulla alk. 42 €/kk. Lämpötila, ajo-olosuhteet, auton kuormaus sekä kuljettajan ajotapa voivat vaikuttaa auton toimintamatkaan, akun kapasiteettiin ja suorituskykyyn. Ajotietokoneen kieli: suomi.

 


 

Uusi, vahvasti varusteltu E-sarjan Edition 4MATIC

Uusi, vahvasti varusteltu E-sarjan Edition 4MATIC

Uusi E-sarjan Edition 4MATIC tarjoaa täydellisen ratkaisun Suomen vaihteleviin ajo-olosuhteisiin. Sen vahva vakiovarustelu, erilaiset kuljettajaa avustavat järjestelmät sekä älykäs 4MATIC-nelivetotekevät ajamisesta tinkimättömän turvallista ja mukavaa kaikissa tilanteissa. Dynaaminen ulkomuoto sekä avarat ja tyylikkäät sisätilat puolestaan varmistavat, että voit nauttia autoilusta kaikilla aisteillasi. Tutustu ja tilaa omasi – mallin ennakkomyynti on alkanut. 

 

Mallissa vakiovarusteina mm.

 • Älykäs 4MATIC-neliveto
 • 9G-TRONIC-automaattivaihteisto
 • Keyless-Go-paketti
 • Oppiva, puheohjattava MBUX-käyttöliittymä
 • Pysäköintipaketti, sis. peruutuskameran, peruutustutkat edessä ja takana sekä pysäköintiavustimen ja 360° kameran

 

Tutustu Mercedes-Benz E-sarjan Edition 4Matic -malliin.

Mercedes-Benz E-sarja 220 d Edition 4MATIC A kokonaishinta alk. 55 565,99 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toim.kulut 600 €). Vapaa autoetu 990 €/kk, käyttöetu 825 €/kk. CO2-päästöt uusi mittaustapa – WLTP 136 g/km, EU-keskikulutus 5,2 l/100 km. Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kiinteällä kk-maksulla alk. 46 €/kk. Autoja rajoitettu erä.

 


 

Huippuvarustellut GLC ja GLC Coupé. Myös ladattavina hybrideinä.

Huippuvarustellut GLC ja GLC Coupé. Myös ladattavina hybrideinä.

Etusi jopa yli 3 000 €

Uudessakaupungissa valmistettu GLC vai urheilullinen GLC Coupé? GLC ladattavat hybridit ovat Suomen vaihtelevissa olosuhteissa kuin kotonaan. Jatkuva neliveto ja edistyksellinen teknologia takaavat turvallisuuden ja mukavuuden kaikissa tilanteissa. Toimintamatka pelkällä sähköllä on jopa 44 km, mikä riittää kattamaan useimpien päivittäiset arkiajot. Voit valita GLC ladattavan hybridin bensiini- tai dieselmoottorilla. Vahvan vakiovarustelun lisäksi kaikkiin malleihin saa nyt Advantage- ja Exclusive sisätila -paketit erikoishintaan, mikä tarkoittaa jopa yli 3 000 € arvoista etua.

Advantage- ja Exclusive sisätila -paketit yhteishintaan esim. 990 €.

GLC 300 e 4MATIC A Business alk. 60 088 €  –  Etusi yli 3 000 €.

GLC 300 e 4MATIC A Business Coupé alk. 65 631 €  –  Etusi yli 2 800 €.

Paketeissa varusteina mm.

 • Kovalevynavigointi
 • Medianäyttö 10,25”
 • Sähkötoimisesti koria vasten kääntyvät peilit
 • Automaattisesti himmentyvä vasen ulkopeili ja sisätaustapeili
 • Pysäköintipaketti, sis. pysäköintitutkat edessä ja takana sekä peruutuskamera
 • Kojelaudan Artico-tekonahkaverhoilu
 • Somiste-elementit kiiltävää tummanruskeaa lehmusta

 

Tutustu lisää Mercedes-Benz GLC -malliin.

 
Mercedes-Benz GLC 300 e 4MATIC A Business kokonaishinta alk. 60 087,32 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron, toim.kulut 600 €). Vapaa autoetu 905 €/kk, käyttöetu 800 €/kk. CO2-päästöt uusi mittaustapa – WLTP 50 g/km, EU-keskikulutus 2,2 l/100 km. Lämpötila, ajo-olosuhteet, auton kuormaus sekä kuljettajan ajotapa voivat vaikuttaa auton toimintamatkaan, akun kapasiteettiin ja suorituskykyyn. Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kiinteällä kk-maksulla alk. 42 €/kk. Ajotietokoneen kieli: suomi. Mercedes-Benz GLC 300 e 4MATIC A Business Coupé kokonaishinta alk. 65 630,60 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toim.kulut 600 €). Vapaa autoetu 985 €/kk, käyttöetu 880 €/kk. CO2-päästöt uusi mittaustapa – WLTP 49 g/km, EU-keskikulutus 2,2 l/100 km. Lämpötila, ajo-olosuhteet, auton kuormaus sekä kuljettajan ajotapa voivat vaikuttaa auton toimintamatkaan, akun kapasiteettiin ja suorituskykyyn.  Autoja rajoitettu erä. Paketin hinta määräytyy CO2-päästöjen mukaan määriteltävän autoveron perusteella. Kampanjat ovat voimassa uusiin asiakastilauksiin 31.3.2022 asti.

 


 

Mercedes me - Paras yhteys sinun Mercedes-autollesi.

Mercedes me - Paras yhteys sinun Mercedes-autollesi.

 

Räätälöidyt huollot ja palvelut sinulle ja autollesi.

Sinun yksilöllinen pääsysi Mercedes-Benz-maailmaan. Mercedes me -portaalissa kaikki pyörii sinun ympärilläsi. Tutustu räätälöityihin palveluihin ja sisältöihin, jotka verkottavat elämäsi autosi kanssa. Rekisteröitymisen jälkeen sinulla on pääsy yksilöllisiin ja juuri sinulle tärkeisiin aiheisiin – ja tietenkin myös autoosi. 

 

Sinun etusi yhdellä silmäyksellä:

 • Mercedes me connect -palveluiden käyttö
 • Auton hallinta ja autotietojen katsominen
 • Digitaalisen huoltoraportin katsominen
 • Yksilöllisen neuvonnan ja huollon kokeminen
 • Mercedes-Benz-maailman innovaatioiden löytäminen

 

Tutustu lisää Mercedes me -palveluun.

 


 

Mercedes-Benz Huolenpitosopimus

Mercedes-Benz Huolenpitosopimus

Paraskin tarvitsee huolenpitoa

Paraskin tarvitsee huolenpitoa ja siitä pitää huolen Mercedes-Benzin laatu sekä huolenpitosopimuksemme kattava sisältö ja sen sisältämät palvelut. Mercedes-Benz Huolenpitosopimuksen ansiosta autosi on alusta alkaen hyvissä käsissä, jotta saavutat määränpääsi aina turvallisesti ja mukavasti.

Huolenpitosopimus tarkoittaa sitä, että autosi ja ajokilometriesi mukaan määräytyvällä kiinteällä kuukausihinnalla voit huollattaa ja sopimuksen mukaisesti korjauttaa autosi Mercedes-Benzin valtuuttamassa huoltoliikkeessä. Huolenpitosopimus ei ainoastaan pidä autoasi turvallisena vaan auttaa sinua ennakoimaan autoilusi kustannuksia jopa vuosiksi eteenpäin. Huolenpitosopimus tarkoittaa myös erinomaista jälleenmyyntiarvoa sillä huolenpitosopimuksen alaiset vaihtoautot ovat haluttuja ja luotettavia myydessäsi autoasi mahdollisesti eteenpäin uudelle ostajalle.

 

Tutustu lisää Mercedes-Benz Huolenpitosopimukseen.

 

Kampanjat ovat voimassa uusiin asiakastilauksiin 31.3.2022 asti.