Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz Vito tila-auto yksityiskäyttöön - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-Benz Vito tila-auto yksityiskäyttöön

Lisämahdollisuus: Mercedes-Benz Vito tila-auto yksityiskäyttöön.

Yhtä monipuolinen kuin matkasi.

Vito. Haluaa, pystyy, tekee.  Vito tila-auto helpottaa arkeasi ja avaa uusia näkymiä vapaa-ajan käyttöön. Auton tilaviin sisätiloihin mahtuu kuljettajan lisäksi jopa kahdeksan matkustajaa, ja se tarjoaa asianmukaisella istuinasettelulla reilusti tavaratilaa. Joten kaikki mahtuvat mukaan: perhe, ystävät ja lemmikkieläimet sekä matkatavarat ja urheiluvälineet.

Vito Tourer Base, Pro ja Select ovat valittavanasi taka- tai nelivetoisina matkan tarkoituksen mukaan.

Suuren mukavuusvarustevalikoiman ja innovatiivisten avustin- ja turvajärjestelmien avulla ohjaat kohti tavoitteitasi entistäkin rennommin ja turvallisemmin. Lisävarusteena saatava Vito Sport -malliversio antaa urheilullisine kalvotuksineen ja helmalevikkeineen, kromattuine jäähdyttimen säleikköineen ja jopa 19 tuuman kevytmetallivanteineen Vito tila-autolle yksilöllisen ja dynaamisen ilmeen.

 

Monipuolisuus - Seuralainen kaikkiin tilanteisiin.

Mikä määränpääsi onkaan, Vito tila-auto tukee sinua sen saavuttamisessa. 3 mallia – BASE, PRO ja SELECT – ovat mukautettavissa täsmälleen sinun ja matkustajiesi tarpeisiin. Kun tarvitset hyvin mukavan auton matkakäyttöön tai hotellikuljetuksiin, Vito tila-auto SELECT 2 säädettävällä 3:n istuttavalla penkillä on paras vaihtoehto. Kenties haluat hemmotella matkustajia valolla ja ilmalla ja tilaat lisävarusteena saatavan panoraamakattoluukun. Haluatko erittäin monipuolisen taksiauton tai auton seuralle tai yhdistykselle? Siinä tapauksessa kannattaa tutustua Vito tila-auto PRO -malliin. Jos haluat kuljettaa joukkueen suorituspaikalle, funktionaalinen Vito tila-auto BASE on ratkaisu.

Auton pituudesta riippuen matkustamoon voi asentaa 2 tai extrapitkän version tapauksessa jopa 3 istuinriviä 2:n ja 3:n istuttavilla penkeillä. 9:n istumapaikan enimmäismäärän saavuttamiseksi voit valita joko 3 istuinriviä matkustamoon (2-2-3-asetelma) tai etumatkustajien penkin eteen ja kaksi 3:n istuttavaa penkkiä taakse. Parasta kaikessa: Vito tila-auton monipuolisuudesta hyödyt myös yksityisillä matkoilla.

 

Turvallisuus - Saavuta määränpääsi. Esikuvallisen turvallisesti.

Vito Tourerin esikuvallisista turva- ja avustinjärjestelmistä hyötyvät kaikki: sinä, matkustajasi ja muut tienkäyttäjät. Esimerkkejä näistä ovat vakiovarustukseen kuuluvat sivutuuliavustin ja Attention Assist -huomioavustin, uusimman sukupolven ajovakauden hallinta ADAPTIVE ESP® sekä jopa 6 turvatyynyä1. B-pylvään QR-koodilla toimivan pelastustarran avulla pelastajat voivat skannata suoraan autokohtaisen pelastuskortin.

Todellinen kohokohta on lisävarusteena saatava COLLISION PREVENTION ASSIST, joka valvoo etäisyyttä edellä ajavaan autoon myös kaupunkien ulkopuolella ja voi varoittaa mahdollisesta törmäyksestä. Pyynnöstä on saatavana peruutuskamera ja ennakoiva matkustajien turvavarustejärjestelmä Pre-Safe®. Jos haluat laajentaa Vito tila-auton turvavarustusta entisestään, lisätarjonnasta löydät varmasti tarvitsemasi. Kaikkien yhteinen piirre on, että ne tukevat sinua määränpääsi turvallisessa saavuttamisessa.

 

Mukavuus - Näin nautit jokaisesta matkasta.

Vito tila-auton runsaissa sisätiloissa viihtyvät niin kuljettaja kuin matkustajatkin. Istuimet vakuuttavat kestävällä kangaspäällysteellä, ja niiden ergonomisella verhouksella istut mukavasti myös pitkillä matkoilla. Lisävarusteena saatava kuljettajan ja etumatkustajan istuinlämmitys on arvokas lisä kylminä vuodenaikoina. Sähkömekaanisen ohjaustehostimen ja lisävarusteina saatavien TEMPOMAT-vakionopeudensäätimen, säädettävällä ohjauspylväällä varustetun monitoimiohjauspyörän ja ajotietokoneen avulla ajat työkohteisiin rennosti. Myös lisävarusteena saatavat ilmastointilaite ja ilmastointiautomatiikka auttavat pään pitämisessä kylmänä.

Lisävarusteena saatavilla olevilla audiojärjestelmillä varmistat parhaat mahdolliset yhteydet ja laadukkaan viihteen matkan ajalle. Audio 40 ja Becker® Map Pilot2 voivat navigointitoiminnollaan viedä sinut nopeammin perille. Jos haluat kasvattaa Vito tila-auton arvoa entisestään, tilaa lisävarusteena saatava sisätilan kromipaketti3. Ja koska jokainen rentouttava matka alkaa hyvistä säilytystiloista, Vito tila-autossa on lukuisia käytännöllisiä säilytyslokeroita.

 

Taloudellisuus - Säästeliäisyyttä sen kauneimmassa muodossa.

Vito tila-auto on säästeliäs ja luotettava perheenjäsen. Sen huomaat jo hankinnan yhteydessä houkuttelevasta hinta-laatusuhteesta.

Kolmen eri dieselmoottorin alhaiset kulutuslukemat takaavat säästeliään matkanteon. Yhtä esikuvallisia piirteitä ovat Mercedes-Benzille ominainen luotettavuus ja pitkäikäisyys. Niiden ansiosta Vito tila-autosi on käytettävissä, kun tarvitset sitä. Asiaa edistävät myös pitkät, jopa 40 000 km:n huoltovälit. Erinomainen tuotteen laatu on ylimalkaan tärkein edellytys matalille huolto- ja korjauskustannuksille.

Jotta Vito tila-auton hyvä kunto näkyisi päälle päin vuosienkin jälkeen, olemme varustaneet sen huipputasoisella korroosiosuojauksella, muun muassa kokonaan sinkityllä korilla.

 

Laatu - Valmiina kun sinäkin.

Tarkoituksemme on, että opit pian arvostamaan Vitoa kumppanina. Teemmekin kaikkemme pitkän ja luottamukseen perustuvan suhteen eteen. Toimituksessa saat hienostuneen Mercedes-Benz-laatua edustava auton, joka on menestyksellä suoriutunut 5,5 miljoonasta testikilometristä ja kattavista kokeista. Vito on suunniteltu vastaamaan kaupallisesti käytettävään autoon kohdistuviin koviin vaatimuksiin. Laaja korroosiosuojaus ja kokonaan sinkitty kori takaavat, että Vito on vielä usean vuoden käytön jälkeenkin toimiva käyntikortti yrityksellesi.

Yksi asia on varma: ostamalla Viton saat auton, johon voit luottaa. Se tukee sinua tehtävissäsi kaikkialla korkean käytettävyytensä ansiosta. Meille "Mercedes-Benz Vans. Born to run." ei ole pelkkä motto, vaan lupaus.

 

Ajonautinto - Paljon tilaa ajonautinnolle.

Vito tila-auto yhdistää vetovoiman ja ajomukavuuden hienostuneeseen urheilullisuuteen. Innostut huomatessasi, kuinka vahvan ja ketterän ajon kolme dieselmoottorivaihtoehtoa mahdollistavat. Voimansiirtolinja ja alusta luovat ensiluokkaisen tasapainon ketteryyden ja mukavuuden välille. Runsaista sisätiloista huolimatta Vito tila-auton ohjaus on helppoa ahtaissakin paikoissa, ja auto vakuuttaa pienellä kääntösäteellään.

 

1 Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyyny kuuluu kaikkien Vito tila-autojen vakiovarustukseen. Lisäksi on saatavana lisävarusteena rintakehän ja lantion alueen sivuturvatyynyt ja ikkunaturvatyynyt edessä tai ikkunaturvatyynyt edessä ja takana.
2 Navigointijärjestelmä Becker® Map Pilot saatavilla vain Audio 15:n kanssa.
3 Sisätilan kromipaketti kuuluu Vito tila-auton Selectin varustukseen.

 

Mercedes-Benz Vito Kombi 110CDI FWD KB normaali A1 alk. 56 405,76 €.