Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz X-sarja yksityiskäyttöön - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-Benz X-sarja yksityiskäyttöön

Mercedes-Benz X-sarja.

Ensimmäinen lajissaan.

Jämeryyttä kiehtovimmassa muodossaan. Luonnonvoimia uhmaava, huomiota herättävä auto kerää katseet. Se on niin jykevä ja voimakas, että se selviää vaivatta vaikeastakin maastosta, ja niin tyylikäs, että se herättää huomiota kaupungin vilinässäkin. Se on kätevä ja luotettava kumppani niin arkeen kuin spontaaneihin vapaa-ajanaktiviteetteihinkin. Koe auto, jossa yhdistyvät aivan uudella tavalla kaksi maailmaa: tervetuloa tutustumaan X-sarjaan, pickupien Mercedes-Benziin!

 

Ulkopuoli. Vahva esiintyminen - maastossa ja suurkaupunkiviidakossa.

  • Tunnistettavissa ensi silmäyksellä. Vaikuttava keula antaa X-sarjalle dominoivan ulkonäön. Malliversiosta ja valituista varusteista riippuen keulan muotoilun ominaispiirteet vaihtelevat.
  • Profiili, joka huomataan. Sivuosien muotoilun selkeä linjakkuus tekee vaikutuksen. Korotettuihin pyöränkoteloihin on saatavissa erilaisia ja erikokoisia pyöriä, aivan asiakkaan toiveiden mukaisesti.
  • Pickupille tyypillinen takaosan muotoilu. Näyttävä takaosan mutoilu vakuuttaa tyylikkäillä ja toiminnallisilla elementeillään. Erilaiset malliversiot ja aidot jälkiasennettavat Mercedes-Benz-lisävarusteet antavat sinulle mahdollisuuden suunnitella yksilöllisen X-sarjasi.

 

Sisätila. Ylellisyyttä seikkailuun.

  • Sisätilan ainutlaatuista tyyliä. Mukaista etuistuimista horisontaalisesti jaettuun cockpitiin: sisätilojen tyylikkäät ja harkitusti yhteensovitetut yksityiskohdat antavat heti "Tervetuloa kotiin" -tunteen.
  • Cockpit näyttää ja tuntuu ylelliseltä. Kojelaudan ja ikkunoiden alareunalinjojen Artico-keinonahkaverhous sekä somiste-elementit alumiini- tai puunsyymuotoiluna on mukautettu nahkavarustukseen.
  • Yksilöllistä istuinmukavuutta. Mukavasti ja ergonomisesti istuva pystyy nauttimaan ajosta pidempään. Tätä varten kuljettajan ja etumatkustajan istuinta voi säätää yksilöllisesti.

 

Pickup-ominaisuudet.

Aito pickup. Tähdellinen. X-sarja avartaa pickup-maailman rajoja. ja pysyy samalla perinteille uskollisena. Uusi X-sarja, joka sopii sekä urbaaniin elämäntapaan että perheautoksi, on pohjimmiltaan vankka, toiminnallinen ja maastoajoon sopiva pickup, joka täyttää lähes kaikkien vaatimukset.

 

Joka haluaa kantaa yli tonnin, tarvitsee voimakkaan rungon.

X-sarja on erittäin vankka: Se pystyy kantamaan yli 1 000 kg kuormaa ja vetämään jopa 3 500 kg:n perävaunua. Sen edellytyksenä on tukeva ja vakaa perusrunko. Sen vuoksi olemmekin asentaneet pickupiin vankan tikapuurungon korkealaatuisesta teräksestä. Voit siis huoletta lastata siihen niin työkaluja, koneita, materiaaleja kuin urheilu- ja vapaa-ajanvälineitäkin. Vankka runko auttaa pääsemään perille myös päällystämättömillä teillä. Lisävarusteena saatava jaloteräksinen tekninen pohjapanssari suojaa moottoria, vaihteistoa ja pakoputkistoa maastossa ajettaessa esteiden yli.

 

Uhmaa luonnonvoimia.

Jos kivet ja kannot voisivat ihmetellä, ne ihastelisivat X-sarjaa. Jokapyörävedon, erilaisten jokapyörätilojen, maastovälityssuhteen ja taka-akselin vapaavalintaisen tasauspyörästön lukon ansiosta pääset etenemään myös vaativassa maastossa suvereenisti. Maavara on reilut 202 mm – haluttaessa jopa 222 mm – joten auton alla on paljon tilaa. Kun haluat seikkailua, X-sarja nousee kanssasi 100 % mäkiä ja selviään vielä n. 49,8° kallistuskulmista. Maastossa ajaminen on nyt entistäkin hauskempaa.

 

Kuormatila täynnä mahdollisuuksia.

"Pick up" – sen me otamme sananmukaisesti: Helppopääsyiseen tavaratilaan voit ottaa mukaan yli 1 000 kiloa työ- tai urheiluvälineitä – myös likaisia tai märkiä. Jopa pyöränkoteloiden välissä on tarpeeksi tilaa poikittain asetetulle europaletille. Jos kuormassa on kulmia ja kantteja, niin lavan verhous auttaa välttämään naarmuja ja maalipinnan vaurioita. Jotta kaikki pysyy myös paikoillaan, kiinnitysmahdollisuudet tukevat kuorman kiinnitystä. Ja jos taas joskus menee myöhään, kuormatilan LED-valaistus helpottaa työtä. Jos sinun täytyy suorittaa vielä haastavampia ajoja, perävaunupainon nostaminen jopa 3500 kiloon lisää mahdollisuuksiasi – myös vene- tai hevoskuljetusperävaunuille.

 

Käyttömukavuutta.

Ulkoa kova, sisältä mukava. Vaikka maasto joskus voi olla hyvinkin kuoppaista, X-sarja tarjoaa Mercedes-Benzille tyypillisen mukavuuden.

 

Tekee sisätilasta hyvänolontilan.

Mukavuuspaketti tekee auton sisätilasta selkeästi entistä paremman istuma- ja ilmastointimukavuuden ansiosta hyvänolontilan, jota korostaa vielä Artico-tekonahka-/Dinamica-mikrokuituverhous.

Mukavuuspaketti saatavana lisävarusteena Progressive-malliversioon.

 

Ketteryys, ajomukavuus ja vankka rakenne yhdistyneenä.

Mukavuusalusta vakuuttaa erinomaisella mukautuvuudellaan, hyvällä ajomukavuudellaan ja ketterällä käsittelyllään ilman, että hyvistä offroad-ominaisuuksista ja korkeasta kuormitettavuudesta täytyy tinkiä.

Mukavuusalusta on saatavana vakiovarusteena Pure-, Progressive- ja Power-malliversioihin.

 

Hyvin kartalla, parempi navigointi, paras viihde.

Useilla eri multimediajärjestelmillä varustetussa X-sarjassa olet aina perillä asioista ja tavoitettavissa, etkä taatusti pitkästy. Suurella 21,3 cm:n (8,4 tuuman) näytöllä varustettu Comand Online hyödyntää navigoinnissa tosiaikaisia liikennetietoja toimittavaa Live Traffic Information -järjestelmää ja vie sinut mahdollisimman nopeasti ja suoraan perille.

Comand Online on saatavana lisävarusteena Progressive- ja Power-malliversioihin.

 

Vaivatonta pysäköintiä ja auton liikuttelua.

Pysäköintipaketti ja 360°-kamera helpottavat huomattavasti auton pysäköintiä ja liikuttelua.

360°:n kameralla varustettu pysäköintipaketti on saatavana lisävarusteena Progressive- ja Power-malliversioihin.

 

Lisää käyttömukavuutta, lisää turvallisuutta, lisää vapaa-aikaa.

Mercedes me connect yhdistää auton digitaaliseen maailmaan ja auttaa olemaan yhteydessä siihen internetin kautta.

Missä autoni olikaan? Mitä seuraavaa huolto maksaa? Esimerkiksi näihin kysymyksiin saat vastauksen Mercedes me connect -portaalista. Rekisteröinnin jälkeen voit käyttää sitä intuitiivisesti älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

 

Ajamisen riemua kaikkialla!

Nouse kyytiin, starttaa ja tunne täysi voima jo matalilla kierrosluvuilla. Erityisesti tehokas on V6-sylinterinen dieselmoottori X 350 d 4MATIC. Dynamic Selectin ansiosta valittavanasi on 5 ajo-ohjelmaa, jotka mahdollistavat miellyttävät, maaston mukaan optimoidut, urheilulliset tai erityisen tehokkaat ajo-ominaisuudet. Manuaalisessa Dynamic Select -tilassa vaihdat vaihteita itse ohjauspyörän vaihdevipujen avulla.

 

Mercedes-Benz X-sarja 350 d 4Matic 3,3/32 A 2H Progressive alk. 69 797,73 €.

 

Talvirenkaita ja ympärivuotisia renkaita ei ole saatavissa tehdasasenteisina tai Mercedes-Benzin alkuperäisosina 48,3 cm:n (19 tuuman) kaksois-6-puolaisiin kevytmetallivanteisiin eikä 48,3 cm:n (19 tuuman) monipuolaisiin kevytmetallivanteisiin.