Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz X-sarja yrityskäyttöön - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-Benz X-sarja yrityskäyttöön

Mercedes-Benz X-sarja yrityskäyttöön.

Ensimmäinen laatuaan.

Voimaa kiehtovimmassa muodossaan. Suvereenisti luonnonvoimia uhmaava, huomiota herättävä auto kerää katseet. Se on niin jykevä ja voimakas, että se selviää vaivatta vaikeammastakin maastosta, ja niin tyylikäs, että se herättää huomiota kaupungin vilinässäkin. Tämä auto on kätevä ja luotettava kumppani niin päivittäisiin työtehtäviin kuin spontaaneille vapaa-ajan matkoillekin. Koe auto, jossa yhdistyvät aivan uudella tavalla kaksi maailmaa: tervetuloa tutustumaan X-sarjaan, pickupien Mercedes-Benziin!

 

Voima - Yli tonnin kuorman kantamiseen vaaditaan vahva selkäranka.

X-sarja on erittäin vankka: Se pystyy kantamaan yli 1 000 kg kuormaa ja vetämään jopa 3 500 kg:n perävaunua. Edellytyksenä on tukeva ja vakaa perusrunko. Sen vuoksi olemmekin asentaneet pickupiin vankan tikapuurungon korkealaatuisesta teräksestä. Voit siis huoletta lastata siihen niin työkaluja, koneita, materiaaleja kuin urheilu- ja vapaa-ajanvälineitäkin. Vankka runko auttaa pääsemään perille myös päällystämättömillä teillä. Lisävarusteena saatava jaloteräksinen tekninen pohjapanssari suojaa moottoria, vaihteistoa ja pakoputkistoa maastossa ajettaessa esteiden yli.

 

Offroad - Uhmaa luonnonvoimia.

Jos kivet ja kannot voisivat ihmetellä, ne ihastelisivat X-sarjaa. Nelivedon, erilaisten nelivetotilojen, alennusvaihteiston ja taka-akselin lisävarusteisen tasauspyörästön lukon ansiosta pääset etenemään myös vaativassa maastossa suvereenisti. Maavara on reilut 202 mm – haluttaessa jopa 222 mm – joten auton alla on paljon tilaa. Kun haluat seikkailua, X-sarja nousee kanssasi sopivalla alustalla jopa 100 %:n mäkiä ja selviää vielä n. 49,8° kallistuskulmista. Maastossa ajaminen on nyt entistäkin hauskempaa.

 

Suorituskyky - Ajamisen riemua kaikkialla!

Nouse kyytiin, starttaa ja tunne täysi voima jo matalilla kierrosluvuilla. Erityisesti tehokas V6-sylinterinen dieselmoottori1*  tekee vaikutuksen suvereenilla suorituskyvyllään. Dynamic Selectin ansiosta valittavanasi on viisi ajo-ohjelmaa, jotka mahdollistavat miellyttävät, maaston mukaan optimoidut, urheilulliset tai erityisen tehokkaat ajo-ominaisuudet. Manuaalisessa Dynamic Select -tilassa vaihdat vaihteita itse ohjauspyörän vaihdevipujen avulla.

Korotetut pyöränkotelot ja leveillä renkailla varustetut pyörät tekevät vaikutuksen ja edistävät suuren raideleveyden ansiosta X-sarjan hyvää poikittaisdynamiikkaa. Samoin kuin useampaan tukivarteen perustuva ketterä taka-akseli. Jokainen mutka saa odottamaan jo seuraavaa, ja liikkumisesta tulee ajamisen iloa.

 

Toiminnallisuus - Kuormatila täynnä mahdollisuuksia.

"Pick up" – sen me otamme sananmukaisesti: Helppopääsyiseen tavaratilaan voit ottaa mukaan yli 1 000 kiloa työ- tai urheiluvälineitä – myös likaisia tai märkiä. Jopa pyöränkoteloiden välissä on tarpeeksi tilaa poikittain asetetulle eurolavalle. Jos kuormassa on kulmia ja kantteja, lavan verhous auttaa välttämään naarmuja ja maalipinnan vaurioita. Jotta kaikki pysyy myös paikoillaan, kiinnitysmahdollisuudet tukevat kuorman kiinnitystä. Ja jos taas joskus menee myöhään, kuormatilan LED-valaistus helpottaa työtä. Jos sinun täytyy suorittaa vielä haastavampia ajoja, perävaunupainon nostaminen jopa 3 500 kiloon lisää mahdollisuuksiasi – myös vene- tai hevoskuljetusperävaunujen käyttöön.

 

Mukavuus - Ulkoa, kova, sisältä mukava.

Vaikka maasto joskus voi olla hyvinkin kuoppaista, X-sarja tarjoaa Mercedes-Benzille tyypillisen mukavuuden. Lukitus- ja ajonestojärjestelmä Keyless-Go sekä mäkilähtöavustin takaavat rennon kyytiin nousun ja käynnistyksen. Ajon aikana ilmastointilaite ja lisävarusteena saatava ilmastointiautomatiikka Thermotronic säätelevät sisätilan lämpötilaa toiveidesi mukaan. Nykyaikaiset radio- ja navigointijärjestelmät Comand Online, Audio 20 USB ja Audio 20 CD sekä Mercedes me connect -liitettävyyspalvelut tuovat autoon tietoa ja viihdettä. Mukavuusalustan sekä yksilöllisesti mukautettavien kuljettajan ja etumatkustajan istuinten ansiosta pitkätkin matkat sujuvat miellyttävästi. Lisävarusteena on saatavilla sähköisesti säädettäviä sekä ristiseläntuella ja istuinlämmityksellä varustettuja istuimia. Perillä pysäköintipaketti, jossa 360°-kamera, helpottaa pysäköintiä ja siirtelyä. Intuitiivisen käyttö- ja näyttökonseptin ansiosta kaikkien mukavuustoimintojen käyttö on helppoa.

 

Muotoilu - Voimakas luonne, varma tyyli.

X-sarjassa on luonnetta: konepellin powerdome-leikkaukset, optinen pohjapanssari edessä ja korotetut pyöränkotelot tekevät vaikutuksen ensisilmäyksellä. Ovet avattuasi kohtaat tyylikkäästi muotoillun sisätilan ja vaakasuuntaisesti jäsennellyn ohjaamon. Selkeästi eriytetyt malliversiot Pure, Progressive ja Power sekä tyylikkäät alkuperäisvarusteet tekevät yhdessä pickupista entistä vahvemmin juuri sinun X-sarjan autosi. Aivan kuten jopa 19 tuuman kevytmetallivanteet ja tyypilliset soihdunmalliset LED High Performance -valot. Power-malliversioon on saatavilla kaksi värikonseptia, musta nahka ja pähkinänruskea nahka. Kojelaudan ja ikkunoiden alareunalinjojen Artico-keinonahkaverhous sekä somiste-elementit alumiini- tai puuoptiikassa on mukautettu nahkavarustukseen.

 

Turvallisuus - Turvallisuus on muutakin kuin tyyliä.

X-sarjan vankka rakenne luo jo itsessään turvallisuutta. Turvallisuus paranee entisestään lukuisilla turvallisuusominaisuuksilla: erilaiset ajodynamiikka- ja jarrutusjärjestelmät – kuten ESP®, jossa perävaunun vakautus – voivat auttaa tunnistamaan kriittisiä ajotilanteita ja reagoimaan niihin oikein. Lisäksi on saatavana avustinjärjestelmiä, jotka voivat tukea kuljettajaa väsyttävissä tai kriittisissä ajotilanteissa, kuten kaista-avustin ja aktiivinen jarrutusavustin. Lisäksi turvana ovat kaiken varalta seitsemän vakiovarusteista turvatyynyä ja Mercedes-Benz-hätäpuhelujärjestelmä.

 

1 X 350 d 4Matic yhdistettynä 7G-Tronic Plus -vaihteistoon. Polttonesteen kulutus kaupunkiajossa/maantiellä/yhdistetty: 10,3–10,0/8,3–8,1/9,0–8,8 l/100 km; CO2-päästöt yhdistetty: 236–230 g/km [*]. Todelliset kulutusarvot riippuvat mm. auton painosta ja valitusta varustelusta.

 

Kolme malliversiota, yksi tavoite: yksilöllinen tyyli.

  • Pure-malliversio
    • Pure-malliversio on harkitulla toiminnallisuudellaan valmis arjen haastaviin tehtäviin.
  • Progressive-malliversio
    • Progressive-malliversio soveltuu monipuolisuutensa ansiosta yhtä hyvin työkäyttöön kuin spontaaneihin seikkailuihinkin ja erottuu edukseen korkealla varustelu- ja mukavuustasollaan.
  • Power-malliversio
    • Power-malliversio ja sen näyttävät varusteet nostavat muotoilun, mukavuuden ja arvokkuuden täysin uudelle tasolle.

 

Valmiina yksilöllisille retkille.

X-sarjan muunneltavuuden täysimääräinen hyödyntäminen on todella haastavaa, sillä lava ja sisätila tarjoavat paljon joustavasti käytettävissä olevaa tilaa. Yksilöllisiä tarpeita varten saatavilla on nimenomaisesti X-sarjan autoille tarkoitettuja Mercedes-Benz-alkuperäisvarusteita, kuten kovakatto, jolla voi muodostaa suljetun tavaratilan. Lavan kattamiseen ovat valittavissa myös kovapeite ja rullapeite. Lavan ositusjärjestelmä auttaa pitämään lavan järjestyksessä. Jos se ei riitä, lisävarusteena saatavalle kattokaiteelle asennettavat erilaiset taakkatelinejärjestelmät ja jopa 3 500 kg:n sallittu perävaunumassa laajentavat mahdollisuuksia.

 

Mercedes-Benz X-sarja 350 d 4Matic 3,3/32 A 2H Progressive alk. 69 797,73 €.