Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-EQ mallisto - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-EQ mallisto

Mercedes on nyt sähköisempi kuin koskaan.

Mercedes-EQ mallisto

Maailma tarvitsee esikuvia. Myös sähköisessä muodossa.

Ajat muuttuvat, mutta yksi asia pysyy – Mercedes kulkee kehityksen kärjessä. Täyssähköinen, vauhdilla kasvava Mercedes-EQ-mallisto on vastaus paitsi tämän päivän, myös tulevaisuuden tarpeisiin. Valittavanasi on esimerkiksi kompakti katumaasturi EQA etu- tai nelivetoisena, ylellinen ja nelivetoinen EQC ja jopa kahdeksan hengen tila-auto EQV.

Malliston lippulaiva on Mercedeksen täysin uutta täyssähköautojen perusrakennetta edustava EQS, joka tarjoaa enimmillään huikean 740 km toimintamatkan. Lisäksi myynnissä on nyt katumaasturi EQB, joka tarjoaa tilat jopa seitsemälle, sekä uusi sedanmalli EQE, joka on nyt ennakkomyynnissä. Tutustu alta malleihin tarkemmin. 

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme:

 

VARAA KOEAJO

 


 

Kohokohdat

Tekee sähköautosta erityisen.

Korkeat vaatimukset. Lyhyt latausaika. Mukavat ajomatkat. 

 

Paikallisesti päästötön ja lähes äänetön ajaminen on nautinto paitsi sinulle myös muille ympärilläsi.  Täysin uusi ajokokemus, joka vie sinut kohti tulevaisuuta. 

Valikoidut kohokohdat: 

 • MBUX-multimediajärjestelmä
 • Mercedes me Charge
 • Navigointi ja Electric Intelligence

 

 


 

Uusi EQA. 

Mercedes EQA. 

 • Toimintamatka yhdellä latauksella jopa 424 km
 • 30 minuutin latausaika pikalautausasemilla

Uusille sukupolville. Täyssähköinen EQA tuo aivan uutta virtaa kompaktiin maasturiluokkaan. Urheilullinen ja moderni muotoilu kätkee sisäänsä alan uusinta teknologiaa sekä erilaisia innovatiivisia avustinjärjestelmiä. EQA tarjoaa ainutlaatuisen sähköisen ajokokemuksen.

 

Tutustu lisää Mercedes-Benz EQA -malliin.

 


 

EQC.

Mercedes EQC 

 • Toimintamatka jopa 437 km
 • 40 minuutin latausaika pikalatauspisteissä (10-80%)

Sähkön uusi olomuoto. Täysin sähköinen liikkuvuus tarkoittaa paikallisesti päästötöntä ajoa, lähes äänetöntä ajamista ja ylivoimaista reagointiherkkyyttä. Siis täysin uutta ajamisen tunnetta. Vakuuttava toimintamatka yhdistettynä erinomaiseen suorituskykyyn, mukavuuteen ja turvallisuuteen tekee siitä ainutlaatuisen kokemuksen. 

 

Tutustu lisää Mercedes-Benz EQC -malliin.

 


 

Uusi EQV.

Mercedes EQV

 • Toimintamatka jopa 354 km
 • Latausaika n. 45 minuuttia 10:sta 80%:iin pikalatauspisteellä 110 kW:n teholla

Luokkansa ensimmäinen ja ainoa. Uusi EQV on täyssähköinen kahdeksan hengen tila-auto. Se tarjoaa monipuolista muunneltavuutta sekä ylellisen mukavat oltavat niin kuljettajalle kuin matkustajillekin. Kyyti on hiljaista ja päästötöntä ja mielenrauhan takaa Mercedeksen tinkimätön turvallisuus.

 

Tutustu lisää Mercedes-Benz EQV -malliin.

 


 

Tutustu myös uuteen EQB -mallin

Mercedes EQB

 • Toimintamatka jopa 419 km
 • Jopa 32 minuutin latausaika pikalatausasemilla

Särmikäs. Vahvaluonteinen. Sähköinen. Uudessa EQB:ssä yhdistyvät tyypillisen Mercedes-EQ-auton design-elementit ja luonteikas ilme. Koet sähköisen ajamisen täysin uudella tavalla autossa, jossa on jopa seitsemän istuinta, reilu tavaratila ja MBUX-multimediajärjestelmä.

 

Riittävästi tilaa niin perheille kuin erilaisiin kuljetustarpeisiin. 

 • 3 istuinriviä
 • 7 istuinta
 • 1710 litran tavaratila maksimissaan 

 

Tutustu lisää Mercedes-Benz EQB -malliin.

 


 

Mercedes-Benz uutuus EQS 

Mercedes EQS 

 • EQS 450+ jopa 770 km Toimintamatka sähköllä (WLTP) [1]
 • EQS 580 4MATIC jopa 385 kW (524 hv)Teho (1)
 • 31 min Latausaika pikalatausasemilla* 

Mercedes-EQ:n uusi lippulaiva, täyssähköinen EQS, on nyt myynnissä meillä. Mercedeksen täysin uuteen perusrakenteeseen pohjautuva EQS hämmästyttää huikealla, jopa 740 km:n toimintamatkalla sekä ennennäkemättömällä 142 cm leveällä MBUX Hyperscreenillä. Ylellisten sisätilojen, erilaisten innovatiivisten avustinjärjestelmien ja huipputehokkaan sähkömoottorin ansiosta ajokokemus on aivan omaa luokkaansa.

 

Kaikki tekniset tiedot ovat ennakkotietoja ja ne on kerätty sisäisesti sovellettavan sertifiointimenetelmän mukaisesti. Erot ilmoitettujen arvojen ja virallisten arvojen välillä ovat mahdollisia.

* Latausaika vastaa lataamista varausasteelle 10-80 % DC-pikalatausasemasta lataustehon ollessa vähintään 200 kW. 

[1] Energiankulutus ja toimintamatka on määritetty asetuksen 2017/1151/EU mukaisesti vakiovarusteisella autolla. Energiankulutus ja toimintamatka riippuvat mm. auton kokoonpanosta ja olosuhteista. Todellinen toimintamatka riippuu lisäksi mm. kuljettajan yksilöllisestä ajotavasta, ajonopeudesta, keli-, tie- ja liikenneolosuhteista, ulkolämpötilasta, auton kuormauksesta sekä ilmastointilaitteen/lämmityksen käytöstä ja voi näin ollen poiketa mainitusta.

 

Tutustu lisää Mercedes-BEnz EQS -malliin.

 


 

Uusi EQE nyt ennakkomyynnissä!

Mercedes EQE

 • Toimintamatka jopa 639 km*
 • Teho jopa 215 kW (292 hv)
 • Latausaika jopa 32 min (10-80%)**

 

Mercedeksen uusi täyssähköinen EQE on nyt ennakkomyynnissä. Luvassa on auto, joka puhuttelee kaikkia aisteja niin ulkomuodollaan, sisätiloillaan kuin teknologiallaan. Se perustuu lippulaiva EQS:n tapaan Mercedeksen täysin uuteen täyssähköautojen perusrakenteeseen ja tarjoaa jopa 639 km:n toimintamatkan yhdellä latauksella.

 

 

Tutustu lisää Mercedes EQE -malliin.

 

 

VARAA KOEAJO

 

Mercedes-EQ mallisto

Mercedes mallistosta löydät suositut EQ-sähköautot. Mercedes sähköauto mallisto tarjoaa jopa 770km toimintamatkan ja helpon sekä nopean latauksen.

Netin autovalikoimastamme löydät mm. nämä Mercedes-EQ täyssähköautot: Mercedes EQA, Mercedes EQC, Mercedes EQV, Mercedes EQB, Mercedes EQS ja Mercedes EQE. Tutustu myös Suomen laajimpaan ladattavien hybridien mallistoon.

Mercedes-EQ sähköautot ovat tarjolla seuraavilla paikkakunnilla: Wetteri Kemi Mercedes-Benz myynti, Wetteri Kuusamo Mercedes-Benz myynti (Oulun automyynti palvelee Kuusamossa), Wetteri Oulu Mercedes-Benz myynti ja Wetteri Rovaniemi Mercedes-Benz myynti.