Mercedes-EQ sähköautot

Mercedes on nyt sähköisempi kuin koskaan.

Mercedes-EQ sähköautot

Mercedes on nyt sähköisempi kuin koskaan.

Uusi Mercedes-EQ-mallisto tarjoaa kolme edistyksellistä ja täyssähköistä henkilöautoa: kompaktin maasturiluokan EQA:n, ylellisen ja nelivetoisen EQC:n sekä kahdeksan hengen tilaauto EQV:n. Toimintamatka yhdellä latauksella on jopa 424 km mallista riippuen. Minkä tahansa mallin valitsetkin, paikallisesti päästötön ja lähes äänetön ajaminen on nautinto paitsi sinulle myös muille ympärilläsi.

 

Mercedes-EQ:n uusi lippulaiva, täyssähköinen EQS, on nyt myynnissä meillä. 

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme:

 

VARAA KOEAJO

 


 

Kohokohdat

Tekee sähköautosta erityisen.

Korkeat vaatimukset. Lyhyt latausaika. Mukavat ajomatkat. 

 

Paikallisesti päästötön ja lähes äänetön ajaminen on nautinto paitsi sinulle myös muille ympärilläsi.  Täysin uusi ajokokemus, joka vie sinut kohti tulevaisuuta. 

Valikoidut kohokohdat: 

  • MBUX-multimediajärjestelmä
  • Mercedes me Charge
  • Navigointi ja Electric Intelligence

 

 


 

Uusi EQA. 

Uusi EQA. 

Uusille sukupolville.

Täyssähköinen EQA tuo aivan uutta virtaa kompaktiin maasturiluokkaan. Urheilullinen ja moderni muotoilu kätkee sisäänsä alan uusinta teknologiaa sekä erilaisia innovatiivisia avustinjärjestelmiä. EQA tarjoaa ainutlaatuisen sähköisen ajokokemuksen. Toimintamatka yhdellä latauksella jopa 424 km.

 

Tutustu lisää Mercedes-BEnz EQA -malliin.

 


 

EQC.

EQC. 

Sähkön uusi olomuoto.

Täysin sähköinen liikkuvuus tarkoittaa paikallisesti päästötöntä ajoa, lähes äänetöntä ajamista ja ylivoimaista reagointiherkkyyttä. Siis täysin uutta ajamisen tunnetta. Vakuuttava toimintamatka yhdistettynä erinomaiseen suorituskykyyn, mukavuuteen ja turvallisuuteen tekee siitä ainutlaatuisen kokemuksen. 

 

Tutustu lisää Mercedes-Benz EQC -malliin.

 


 

Uusi EQV.

Uusi EQV.

Luokkansa ensimmäinen ja ainoa.

Uusi EQV on täyssähköinen kahdeksan hengen tila-auto. Se tarjoaa monipuolista muunneltavuutta sekä ylellisen mukavat oltavat niin kuljettajalle kuin matkustajillekin. Kyyti on hiljaista ja päästötöntä ja mielenrauhan takaa Mercedeksen tinkimätön turvallisuus.

 

Tutustu lisää Mercedes-Benz EQV -malliin.

 


 

Tutustu myös uuteen EQB -mallin

Tutustu myös uuteen EQB -malliin

Auton kohokohdat

Särmikäs. Vahvaluonteinen. Sähköinen.

Uudessa EQB:ssä yhdistyvät tyypillisen Mercedes-EQ-auton design-elementit ja luonteikas ilme. Koet sähköisen ajamisen täysin uudella tavalla autossa, jossa on jopa seitsemän istuinta, reilu tavaratila ja MBUX-multimediajärjestelmä.

 

Riittävästi tilaa niin perheille kuin erilaisiin kuljetustarpeisiin. 

  • 3 istuinriviä
  • 7 istuinta
  • 1710 litran tavaratila maksimissaan 

 

Tutustu lisää Mercedes-Benz EQB -malliin.

 


 

Mercedes-Benz uutuus EQS 

Mercedes-Benz uutuus EQS 

 

Mercedes-EQ:n uusi lippulaiva, täyssähköinen EQS, on nyt myynnissä meillä. Mercedeksen täysin uuteen perusrakenteeseen
pohjautuva EQS hämmästyttää huikealla, jopa 740 km:n toimintamatkalla sekä ennennäkemättömällä 142 cm leveällä MBUX Hyperscreenillä. Ylellisten sisätilojen, erilaisten innovatiivisten avustinjärjestelmien ja huipputehokkaan sähkömoottorin
ansiosta ajokokemus on aivan omaa luokkaansa.

 

  • EQS 450+ jopa 770 kmToimintamatka sähköllä (WLTP) [1]
  • EQS 580 4MATIC jopa 385 kW (524 hv)Teho (1)
  • 31 min Latausaika pikalatausasemilla* 

 

Kaikki tekniset tiedot ovat ennakkotietoja ja ne on kerätty sisäisesti sovellettavan sertifiointimenetelmän mukaisesti. Erot ilmoitettujen arvojen ja virallisten arvojen välillä ovat mahdollisia.
 

* Latausaika vastaa lataamista varausasteelle 10-80 % DC-pikalatausasemasta lataustehon ollessa vähintään 200 kW. 

[1] Energiankulutus ja toimintamatka on määritetty asetuksen 2017/1151/EU mukaisesti vakiovarusteisella autolla. Energiankulutus ja toimintamatka riippuvat mm. auton kokoonpanosta ja olosuhteista. Todellinen toimintamatka riippuu lisäksi mm. kuljettajan yksilöllisestä ajotavasta, ajonopeudesta, keli-, tie- ja liikenneolosuhteista, ulkolämpötilasta, auton kuormauksesta sekä ilmastointilaitteen/lämmityksen käytöstä ja voi näin ollen poiketa mainitusta.

 

Tutustu lisää Mercedes-BEnz EQS -malliin.

 

Mercedes-EQ täyssähköautomalliston kokonaishinnat 50 570,10 € (EQA) – 95 108,18 € (EQV) (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toim.kulut 600 €). Malliston CO2-päästöt uusi mittaustapa – WLTP 0 g/km, EU-keskikulutus 17,9-28,2 kWh/100 km. Lämpötila, ajo-olosuhteet, auton kuormaus sekä kuljettajan ajotapa voivat vaikuttaa auton toimintamatkaan, akun kapasiteettiin ja suorituskykyyn. Ajotietokoneen kieli: suomi. Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kiinteällä kk-maksulla alk. 15 €/kk. Kuvan autot lisävarustein.