Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Paljon tilaa kaikelle ja kaikille - Mercedes-Benz Citan Mixto - Ajankohtaista Wetterillä

Paljon tilaa kaikelle ja kaikille - Mercedes-Benz Citan Mixto

Paljon tilaa kaikelle ja kaikille: Mercedes-Benz Citan Mixto.

Mercedes-Benz Citan Mixto: Tekijä. Tekijöiltä. Tekijöille.

Mercedes-Benz Citan Mixto: kaupunkien sankari. Citan on kaupunkiin soveltuva jakeluauto kompakteilla mitoilla ja suurella tavaratilalla, joka vastaa täydellisesti kaupunkiajon erilaisiin haasteisiin.

Taloudellisesti tarkasteltuna Citan kuuluu joka tapauksessa voittajiin: sen tehokkaissa moottoreissa on BlueEfficiency-tekniikka1 ja edulliset kulutusarvot, auton käyttöaste on korkea ja huoltovälit ovat pitkät2, minkä lisäksi budjettiasi säästävät houkuttelevat ehdot ja palvelut3. Ja jotta pääset hyvin perille, olemme vielä lisänneet Citan-pakettiin Adaptive ESP® -toiminnon arvokkailla lisätoiminnoilla sekä kaikissa tilanteissa tehokkaat jarrut.

Miellyttävien istuimien, helppokäyttöisyyden ja erillispyöräripustuksella varustetun hienoviritetyn alustan ansiosta Citanilla ajaa erittäin mukavasti, dynaamisesti ja ketterästi kaupungissa. Tavaroita pakatessa ja kuormatessa huomaat, kuinka joustavasti suurta tavaratilaa voi kookkaiden oviaukkojen ja matalan kuormausreunan ansiosta hyödyntää.

Citanissa on kaikki, mitä kaupunkikäyttöön suunnatulta Mercedes-pakettiautolta sopii odottaakin. Vakuutu sen eduista itse ja tule koeajolle. Mercedes-Benz-tila-autot. Luotuja kulkemaan.

 

1 BlueEfficiency-paketti kuuluu vakiovarustukseen kaikkien moottorivaihtoehtojen ja pituuksien yhteydessä.
2 Jopa 40 000 kilometrin huoltovälit.
3 Esimerkiksi Mercedes-Benz MobiloVan, elinikäinen liikkuvuusturva Mercedes-Benziltä. Se on voimassa enintään 30 vuotta, kun autoa huollatetaan säännöllisesti valtuutetulla Mercedes-Benz-huoltokumppanilla. Koskee autoja, joiden ensirekisteröinti on tehty aikaisintaan 1.10.2012.

 

Mukavuus - Mercedes-Benz Citan Mixto: Se tietää, mikä sisätilassa on tärkeää.

Citanissa mukavuus yhdistyy hyödyllisyyteen: sen miellyttävässä sisätilassa on hyvä työskennellä. Toiminnallisuus ja mukavuus vakuuttavat autoon astumisesta siitä poistumiseen – miellyttävän korkeasta istuma-asennosta ajettaessa aina kuormausta helpottaviin, mataliin ovi- ja lastausreunoihin saakka.

Miellyttävässä kuljettajan istuimessa selkää säästävällä sivutuella on hengittävä pinta, se kestää kovaa kulutusta ja sen voi säätää manuaalisesti tarkalleen jokaisen kuljettajan tarpeisiin korkeussäädettävän ohjauspyörän lailla. Kaikki hallintalaitteet on sijoitettu selkeästi, ja niiden käyttö on yksinkertaista. Helppolukuinen mittaristo parantaa sisätilan ilmettä entisestään. Miellyttävästä työskentelyilmapiiristä pitävät huolen myös vakiovarusteinen lämmitys- ja tuuletusjärjestelmä sekä käytännölliset säilytysratkaisut.

 

Ajonautinto - Mercedes-Benz Citan Mixto: työnteon täytyy olla myös ajossa mukavaa.

Citanin vahvuudet auttavat kaikenlaisten töiden suorittamisessa: kaupungin kapeilla kaduilla hyödyt sen kompaktista kääntyvyydestä, maanteillä tai moottoriteillä voit täysin nauttia sen erinomaisesta vedosta.

Yksi vääntömomentiltaan vahvimmista dieselmoottoreista tehoilla 55 kW1 (75 hv), 66 kW2 (90 hv) ja 81 kW3(110 hv) tai moderni bensiinimoottori teholla 84 kW4 (114 hv) sopii varmasti omaan vaatimusprofiiliisi. Innovatiivinen BlueEfficiency-tekniikka5 laskee polttonesteen kulutusta ja voi siten parantaa yrityksesi taloudellisuutta. Valitusta moottorista riippuen voimansiirrosta huolehtii tehokkaasti joko 5- tai kuusivaihteinen käsivaihteisto. Lisävarusteena saatava kaksoiskytkentävaihteisto 6G-DCT6 yhdistää käsivaihteiston ajodynamiikan edut automaattivaihteiston mukavuuteen.

Kaikki tekniset komponentit on tarkoin mukautettu toisiinsa – esimerkkeinä ohjaustehostin, erillispyöräripustuksella varustetun alustan jousitus ja iskunvaimennus sekä ärhäkkäästi kytkeytyvät jarrut kaikissa pyörissä. Niiden ansiosta voit nauttia Citanin ketteryydestä aina rentoutuneesti.

 

Taloudellisuus - Mercedes-Benz Citan Mixto: Panostus kannattaa. Ennen pitkää.

Mercedes-Benzillä tunnetaan erityistä vastuuta tulevaisuuden liikenteen vastuullisesta ja kestävästä toteuttamisesta. Tämä vastuu kannetaan myös Citanin osalta. Juuri kaupunkiliikenteessä Citan täyttää kyseiset vaatimukset esimerkillisesti. Modernien moottoreiden ja innovatiivisen BlueEfficiency-tekniikan5 ansiosta CO2-päästöt ja kulutus ovat alhaisella tasolla. Citan näyttää muillekin esimerkkiä kulutuksellaan, joka alkaa 4,3 litrasta/100 km1.
Myös taloudellisesti Citan kuuluu voittajiin. Siitä pitävät huolen sen houkutteleva hintataso ja alhaiset käyttökustannukset tehokkaan polttonesteen kulutuksen ja jopa 40 000 kilometrin huoltovälien ansiosta.

Paras mahdollinen käytettävyys on meille Mercedes-Benz Van -osastolla yhtä tärkeää kuin sinulle. Siksi myönnämmekin Citanille elinikäisen liikkuvuusturvan Mercedes-Benz MobiloVan7, 8. Citan on siten pitkällä aikavälillä kannattava valinta, joka noudattaa kestävän kehityksen periaatteita. Ajosta toiseen.

Modernit moottorit, sähkötoiminen ohjaustehostin sekä vaihtamisajankohdan näyttö muodostavat perustan taloudelliselle ajamiselle. BlueEfficiency-paketin5 avulla voit parantaa autosi tehokkuutta entisestään.

 

Monipuolisuus - Mercedes-Benz Citan Mixto: valmis ottamaan kaikki haasteet vastaan.

Citan selviää arkisista haasteista vakuuttavan monikäyttöisyytensä ansiosta. Vaikka Citan ei voikaan tehdä töitä puolestasi, se voi – toimialastasi huolimatta – helpottaa niitä huomattavasti. Kun kerran totut sen älykkääseen tavaratilakonseptiin ja matalaan kuormauskorkeuteen, et enää halua olla ilman niitä. Citanin vahvuuksia ovat myös kuorman helppo lastaaminen ja purkaminen sekä suuren kuljetuskapasiteetin joustavat käyttömahdollisuudet: jopa kaksi liukuovea ja kaksiosaiset takaovet, joiden avauskulma on jopa 180°, mahdollistavat erinomaisen pääsyn autoon ja siitä ulos.

 

Turvallisuus - Mercedes-Benz Citan Mixto: turvallisuudessa suuri.

Citan on myös turvallisuusasioissa kehityksen kärjessä: siinä on Adaptive ESP®, jarrutusavustin ja lukkiutumattomat ABS-jarrut sekä ärhäkästi kytkeytyvät jarrut kaikissa pyörissä, joten se vakuuttaa lyhyillä jarrutusmatkoilla – myös sateella. Pyörien erillisripustus pitää alustan luotettavasti kosketuksessa tienpintaan. Lumessa, lumisohjossa tai hiekalla ajettaessa voit kytkeä ASR-luistonestojärjestelmän halutessasi pois päältä.

Korkeudeltaan säädettävät kolmipisteturvavyöt, joissa on kiristimet ja turvavyövoiman rajoittimet, antavat tehokkaan suojan tiukkoihin tilanteisiin. Varoitusvilkut syttyvät hätäjarrutuksessa automaattisesti.

Lisäksi Citanissa on vakiovarusteena kuljettajan turvatyyny, huomiovalot sekä mäkilähtöavustin. Lisävarusteiset etumatkustajan turvatyyny ja sivuturvatyynyt9 voivat lisäksi pienentää loukkaantumisriskiä onnettomuustilanteessa merkittävästi. Lisävarusteena on saatavana vielä lukuisia avustinjärjestelmiä, kuten valo- ja sadetunnistin, rengaspainevalvonta ja peruutuskamera, joka näyttää auton takana olevan alueen sisätaustapeilissä.

Lisävarusteena saatavan murto- ja varashälyttimen avulla voit varmistaa, ettei houkutteleva Citan joudu vääriin käsiin.

 

1 Citan-pakettiauto 108 CDI ja BlueEfficiency-paketti yhdistettynä 5-vaihteiseen käsivaihteistoon ja hyötyajoneuvorekisteröintiin (N1). Polttonesteen kulutus kaupunki/maantie/yhdistetty: 5,0–4,7/4,4–4,2/4,6–4,3 l/100 km; CO2-päästöt yhdistetty: 119–112 g/km [*]. Todelliset kulutusarvot riippuvat mm. auton painosta ja valitusta varustelusta.
2 Citan-pakettiauto 109 CDI ja Citan Mixto 109 CDI ja BlueEfficiency-paketti yhdistettynä 5-vaihteiseen käsivaihteistoon ja hyötyajoneuvorekisteröintiin (N1). Polttonesteen kulutus kaupunki/maantie/yhdistetty: 5,2–4,7/4,5–4,2/4,7–4,3 l/100 km; CO2-päästöt yhdistetty: 123–112 g/km [*]. Todelliset kulutusarvot riippuvat mm. auton painosta ja valitusta varustelusta.
3 Citan-pakettiauto 111 CDI ja Citan Mixto 111 CDI ja BlueEfficiency-paketti yhdistettynä kuusivaihteiseen käsivaihteistoon ja hyötyajoneuvorekisteröintiin (N1). Polttonesteen kulutus kaupunki/maantie/yhdistetty: 4,9–4,8/4,3–4,2/4,5–4,4 l/100 km; CO2-päästöt yhdistetty: 119–115 g/km [*]. Todelliset kulutusarvot riippuvat mm. auton painosta ja valitusta varustelusta.
4 Citan-pakettiauto 112 ja BlueEfficiency-paketti yhdistettynä kuusivaihteiseen käsivaihteistoon ja hyötyajoneuvorekisteröintiin (N1). Polttonesteen kulutus kaupunki/maantie/yhdistetty: 7,4–7,3/5,8–5,6/6,4–6,2 l/100 km; CO2-päästöt yhdistetty: 143–140 g/km [*]. Todelliset kulutusarvot riippuvat mm. auton painosta ja valitusta varustelusta.
Citan-pakettiauto 112 ilman BlueEfficiency-pakettia yhdistettynä 6G-DCT-vaihteistoon ja hyötyajoneuvorekisteröintiin (N1). Polttonesteen kulutus kaupunki/maantie/yhdistetty: 8,1–7,9/5,6–5,5/6,5–6,4 l/100 km; CO2-päästöt yhdistetty: 147–144 g/km [*]. Todelliset kulutusarvot riippuvat mm. auton painosta ja valitusta varustelusta.
5 BlueEfficiency-paketti kuuluu vakiovarustukseen kaikkien moottorivaihtoehtojen ja pituuksien yhteydessä. Se ei kuitenkaan ole saatavilla yhdessä kaksoiskytkentävaihteiston 6G-DCT kanssa.
6 Kaksoiskytkentävaihteisto 6G-DCT on saatavilla lisävarusteena malliin Citan 112 [Citan-pakettiauto 112 ilman BlueEfficiency-pakettia yhdistettynä 6G-DCT-vaihteistoon ja hyötyajoneuvorekisteröintiin (N1). Polttonesteen kulutus kaupunki/maantie/yhdistetty: 8,1–7,9/5,6–5,5/6,5–6,4 l/100 km; CO2-päästöt yhdistetty: 147–144 g/km] [*]. Todelliset kulutusarvot riippuvat mm. auton painosta ja valitusta varustelusta. Se ei ole saatavilla Citan Mixtoon.
7 Enintään 30 vuotta, kun autoa huollatetaan säännöllisesti valtuutetulla Mercedes-Benz-huoltokumppanilla.
8 Koskee autoja, joiden ensirekisteröinti on tehty aikaisintaan 1.10.2012.
9 Saatavilla etumatkustalle vain yhdessä kuljettajan ja etumatkustajan sivuturvatyynyjen kanssa.

 

Kun ihmisten ja kuorman halutaan olevan hyvissä käsissä.

Mixto monipuolisella matksutamo- ja tavaratilakonseptilla. Citan Mixto tarjoaa tilaa jopa viidelle hengelle ja lisäksi runsaasti tavaratilaa. Se on saatavana vain extrapitkänä mallina (A3). Varusteisiin kuuluvat myös lasit matkustamon ensimmäisen takaistuinrivin taakse saakka ja kaksi liukuovea, joiden ansiosta kolmannelle istuinriville on helppo päästä. Sen voi kääntää osissa 1/3 ja 2/3, mikä laajentaa tavaratilaa tarvittaessa. Kuten muissa pakettiautojen mallisarjoissa Mixto valitaan koodin avulla, eikä se ole erillinen rakennemalli.

 

Turvallisuus prioriteettina myös tavaratilassa.

Monipuolisia mahdollisuuksia kuorman kiinnitykseen. Kaupunkiin soveltuvassa Mercedes-Benz-pakettiautossa kattavaan turvallisuuskonseptiin sisältyy myös kuorman mahdollisimman turvallinen kuljetus. Siksi Citan Mixto tarjoaa parhaat edellytykset määräysten mukaiselle kuorman kiinnitykselle sekä sille, että kuljettaja ja etumatkustaja ovat mahdollisimman hyvin kuormalta suojattuja.

 

Seuraavat ominaisuudet edistävät kuormaamisen turvallisuutta:

  • Kahdeksan lattiassa olevaa kuormansidontalenkkiä voivat estää kuorman liikkumisen sen määräysten mukaisen kiinnityksen ansiosta
  • Kiinteä jakajaverkko C-pilarissa, erottaa ohjaamon tavaratilasta, lisävaruste
  • Takaistuinpenkki FOLD & LOAD jakajaverkolla mahdollistaa kätevän pikavaihtojärjestelmän ansiosta kolmenistuttavan penkin vaihtamisen jakajaverkkoon, lisävaruste
  • Sivuseinän kuormansidontalenkit, liukuovien lukumäärästä riippuen kaksi tai kolme lenkkiä, lisävaruste

 

Mercedes-Benzille tyypillistä istumamukavuutta - myös matkustamossa.

Mukavaa matkantekoa viidelle hengelle. Matkanteko on mukavaa myös Citan Mixton matkustamossa: kolmenistuttava penkki vakuuttaa kolmella pääntuella, joiden korkeutta voi säätää, sekä kolmipisteturvavöillä kaikilla kolmella paikalla. Jos tarvitaan lisää tavaratilaa suurten esineiden kuljetusta varten, penkki voidaan kääntää osissa 1/3 ja 2/3. Näin Mixto osoittaa kuormausmahdollisuuksiensa joustavuuden kaksi- tai viisipaikkaisena autona.

Haluttaessa kolmenistuttava penkki on saatavana integroidulla jakajaverkolla. Kätevän pikavaihtojärjestelmän ansiosta penkin voi vaihtaa muutamalla otteella jakajaverkoksi. Näin tavaratila suurenee, ja jakajaverkko suojaa kuljettajaa ja etumatkustajaa kuormalta.

 

Valmis ottamaan kaikki haasteet vastaan.

Citan selviää arkisista haasteista vakuuttavan monikäyttöisyytensä ansiosta. Vaikka Citan ei voikaan tehdä töitä puolestasi, se voi – toimialastasi huolimatta – helpottaa niitä huomattavasti. Kun kerran totut sen älykkääseen tavaratilakonseptiin ja matalaan kuormauskorkeuteen, et enää halua olla ilman niitä. Citanin vahvuuksia ovat myös kuorman helppo lastaaminen ja purkaminen sekä suuren kuljetuskapasiteetin joustavat käyttömahdollisuudet: jopa kaksi liukuovea ja kaksiosaiset takaovet, joiden avauskulma on jopa 180°, mahdollistavat erinomaisen pääsyn autoon ja siitä ulos.

 

* Tässä ilmoitetut arvot on mitattu määräysten mukaisessa mittausajossa. Kyseessä ovat "mitatut NEDC-pohjaiset CO2-päästöarvot" täytäntöönpanoasetuksen (EU) 2017/1152 2 artiklan 2 kohdan mukaisesti. Polttonesteenkulutusarvot on laskettu näiden arvojen perusteella. Käytettäviä testimenettelytapoja koskevien lakimuutosten vuoksi auton rekisteröintiä varten ja mahdollisesti autoveroa varten tarvittavaan auton vaatimustenmukaisuustodistukseen voitu merkitä korkeampia arvoja. Tiedot eivät koske yksittäistä autoa, eivätkä ne ole osa tarjousta, vaan tiedot on tarkoitettu ainoastaan vertailuun erilaisten autotyyppien välillä.

 

Mercedes-Benz Citan alk. 25 624,59 €.