Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Tilava, mukava ja turvallinen - Mercedes-Benz Sprinter tila-auto - Ajankohtaista Wetterillä

Tilava, mukava ja turvallinen - Mercedes-Benz Sprinter tila-auto

Tilava, mukava ja turvallinen: Mercedes-Benz Sprinter tila-auto.

Tulevaisuuteen suuntaava, tehokas, luotettava.

Monipuolisessa valikoimassamme on aina oikea vaihtoehto kuljetustehtävääsi. Lisäksi valikoimamme näyttää niin hyvältä, että se erottuu positiivisesti joukosta. Uusi Sprinter-tila-auto on vaikuttavan monipuolinen: se on saatavana kolmella koripituudella, kahdella kattokorkeudella ja jopa kolmella istuinrivillä. Sen monipuoliset mallivaihtoehdot ja runsaat varustelumahdollisuudet mahdollistavat käytön niin taloudellisena perusmallina kuin korkealaatuisesti varusteltuna tila-autona, jossa on mukavuuspenkit ja ylellinen sisäverhous.

Ensi kertaa saatavilla olevissa mukavuuspenkeissä matkustajat voivat säätää selkänojan kallistusta ja mukavuuspääntukien asentoa yksilöllisesti – todellinen mukavuustekijä. Kuljettaja hyötyy nerokkaasta näyttö- ja käyttökonseptista sekä modulaarisesta säilytyslokerokonseptista, jotka kummatkin tarjolla olevien multimedia- ja avustinjärjestelmien tapaan ovat tarkasti mukautettavissa auton käyttötarkoituksen mukaisiksi.

Sprinter osoittaa innovatiivisuudellaan ja 20 vuoden kokemuksellaan olevansa kehityksen kärjessä myös tulevaisuudessa. Sprinter auttaa kaikissa taloudellisesti ja luotettavasti hoidettavissa kuljetustehtävissä, jotka vievät yrityksesi toimintaa eteenpäin.

 

Tuotekonsepti: Joka suhteessa vakuuttava.

Uusi Sprinter-tila-auto on jo ulkonäöltään huippuluokkaa: sen muotoilu noudattaa Mercedes-Benzin nykyaikaista Sensual Purity -muotoilukonseptia. Myös ohjaamo on muotoiltu uudelleen, ja se ihastuttaa samanaikaisesti korkealaatuisella muotoilullaan ja erinomaisella toiminnallisuudellaan. Ohjaamossa on esimerkiksi älykäs, modulaarinen säilytyskonsepti sekä Keyless Start -toiminto.

Optimaalinen, tehokas kattoilmastointilaite hemmottelee matkustajia miellyttävällä lämpötilalla. Täysin verhoiltuun matkustamoon on haluttaessa saatavana jokaiselle istuinriville älypuhelimille säilytyslokerot, joissa on USB-lataustoiminto.

Voit tilata Sprinter-tila-autosi käyttötavan ja toivottujen ajo-ominaisuuksien mukaisesti taka- tai nelivedolla1. Vaihteita vaihdetaan joko manuaalisesti kuusivaihteisella käsivaihteistolla2 tai automaattisesti 7G-Tronic Plus -vaihteistolla.  

 

Liitettävyys: Liikkuvuutesi 4.0.

Jotta työ olisi mahdollisimman taloudellista ja mukavaa, Sprinteriin on haluttaessa saatavilla erilaisia radioita, multimediajärjestelmiä ja liitettävyysratkaisuja. Tarjonta ulottuu tarpeen mukaan älypuhelintelineestä radioon Bluetooth®-liitännällä ja handsfree-toiminnolla sekä multimediajärjestelmään korkean resoluution kosketusnäytöllä, nopealla kiintolevynavigoinnilla, 3D-karttanäytöllä ja älypuhelinintegroinnilla. Laitteiden käyttö on juuri sellaista kuin toivot: helppoa ja yksinkertaista. Multimediajärjestelmiä voi käyttää esimerkiksi korkean resoluution kosketusnäytöllä tai monitoimiohjauspyörässä olevalla Touch-Control-näppäimellä. Kaikki käyttö- ja näyttöelementit ovat hyvin ulottuvilla ja helposti luettavissa.

Digitaaliset ratkaisut kuuluvat nykypäivän työelämään. Sprinter on varustettu integroidulla kommunikaatiomoduulilla, joka on auton jatkuvan internetyhteyden tekninen perusta. Tämä mahdollistaa nykyisten ja tulevien Mercedes Pro -palveluiden käytön. Kyseisten palveluiden etuihin kuuluvat muun muassa digitaalinen ajopäiväkirja sekä ajosta poissaolojen minimointi ennakoivan huoltojen hallinnan ansiosta.

 

Toimialakohtaiset ratkaisut: Tarkalleen käyttötarkoituksen mukainen.

Sprinter-tila-auto mahdollistaa paljon: kolme koripituutta, kaksi kattokorkeutta ja jopa kolme istuinriviä muodostavat perustan vaikuttavalle mallien monipuolisuudelle. Sen ansiosta Sprinteristä voidaan muokata sekä erityisen kovaa käyttöä kestäviä autoja esimerkiksi työmaakäyttöön että ylellisesti varusteltuja VIP-busseja – juuri sen mukaan, mihin autoa on tarkoitus käyttää. Matkustajien mukavuuden takaamiseksi kaikki kahden ja kolmen istuttavat penkit on saatavana mukavuuspenkkeinä, joissa on säädettävät selkänojat ja mukavuuspääntuet. Näin jopa kahdeksalla matkustajalla ja kuljettajalla on Sprinter-tila-autossa mukavat tilat.

Tarvittaessa Sprinterillä voi vetää matkatavaroita, materiaaleja tai työkaluja jopa 3 500 kg:n verran. Sprinter-tila-autoon on saatavilla yli 600 lisävarustetta, joihin kuuluu erimerkiksi erilaisia kalusto- ja alustaratkaisuja. Auton voi mukauttaa tarkasti juuri sinun tarpeisiisi.

 

Turvallisuus: Esimerkillinen turvavarustelun taso.

Sprinter on suunniteltu kokonaisuudessaan turvallisuutta silmällä pitäen. Vankan perustan turvallisuudelle luo Sprinterin korirakenne, joka on rakenteensa ja materiaaliyhdistelmänsä ansiosta erityisen tukeva.

Lisäksi autossa on lukuisia avustinjärjestelmiä. Kokeneinkin kuljettaja joutuu tilanteisiin, joissa niiden apu on tervetullutta. Avustinjärjestelmiä ovat esimerkiksi vakiovarustukseen sisältyvä sivutuuliavustin sekä aktiivinen jarrutusavustin ja kaista-avustin – kaksi viimeksi mainittua ovat vakiovarusteina autoissa, joiden sallittu kokonaispaino on yli 3 500 kg.  Kolme kameraratkaisua taustapeilinäytöllä varustetusta peruutuskamerasta 360°-kameraan parantavat haluttaessa jo ennestään hyvää näkyvyyttä kuljettajan paikalta. Lisävarusteena saatavilla olevat LED High Performance -valot valaisevat ajoradan pimeässä parhaalla mahdollisella tavalla.

Törmäyksen sattuessa kuljettajan suojana on vakiovarusteinen turvatyyny. Haluttaessa kuljettajalle ja apukuljettajalle on saatavilla viisi muutakin turvatyynyä.

 

Taloudellisuus: Kaikin puolin taloudellinen.

Valitsemalla Sprinterin valitset auton, joka on osoittanut taloudellisuutensa vakuuttavasti jo yli 20 vuoden ajan. Uusi Sprinter-tila-auto jatkaa menestystarinaansa hyväksi osoitetulla laadullaan ja luotettavuudellaan. Sen taloudellisuudesta on sinulle alusta asti hyötyä: lukuisten konfiguraatiomahdollisuuksien avulla tilaat juuri sen, mitä tarvitset.

Koska halusimme tehdä hyvästä vieläkin paremman, olemme optimoineet dieselmoottoreidemme kulutuksen ja lisänneet auton käytettävissä olevaa tilaa entisestään. Sprinter-tila-autossa säästeliäs polttoaineen kulutus ja älykkäät toiminnot yhdistyvät taloudelliseksi liikkumisratkaisuksi.

 

Kaikille retkille sopiva istumapaikka.

Henkilöiden kuljetus on yhtä yksilöllistä kuin mukana matkustavat henkilötkin. Sprinter-tila-auto tarjoaa tarvittavaa monipuolisuutta matkustajien erilaisten tarpeiden täyttämiseksi: esimerkiksi lasten kanssa tehtäville retkille soveltuvat erityisen hyvin penkit kapeilla istuimilla. Jos matkustajille halutaan tarjota erityistä mukavuutta, kaikki penkit on haluttaessa saatavilla mukavuuspenkkeinä, joissa on säädettävät selkänojat ja mukavuuspääntuet. Jos penkkejä ei tarvita, ne on helppo irrottaa ja asentaa käden käänteessä uudelleen Easy Mounting -tekniikan·avulla. Penkkien alapuoliset rullat helpottavat niiden kuormaamista ja purkamista.

 

Hienostuneesta kovan kulutuksen kestävään - monenlainen on mahdollista.

VIP-auto tai koulubussi: Sprinter-tila-auton matkustamon voi mukauttaa kuljetustehtävän mukaiseksi. Enintään kolme istuinriviä voidaan varustaa kahden ja kolmen istuttavilla penkeillä. Kaikki penkit ovaft haluttaessa saatavilla mukavuusversiona, johon kuuluu säädettävät selkänojat.

 

Apuna monissa liikennetilanteissa.

Pitkät matkat moottoritiellä, kaistanvaihdokset monikaistaisilla teillä tai auton siirtely rampilla: on monia tilanteita, joissa avustinjärjestelmät voivat olla kuljettajalle hyödyksi. Sprinterin voi varustaa niillä auton käyttötarkoituksen ja tarpeen mukaan. Kaikki avustinjärjestelmät ovat tekniikan uusimmalla tasolla. Esimerkiksi aktiivinen etäisyysavustin Distronic, joka säilyttää itsenäisesti ennalta säädetyn etäisyyden edellä ajavaan autoon ja tekee siten pitkien matkojen ajamisesta rennompaa. Tai pysäköintipaketti, jossa 360°-kamera, pysäköintiavustin ja Drive Away Assist, joka mahdollistaa näkyvyyden joka suuntaan ja on siten arvokas apu pysäköitäessä ja autoa siirreltäessä.

 

Mercedes-Benz Sprinter - tutustu hinnastoon.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 

1 Neliveto on todennäköisesti saatavilla vuoden 2019 alkupuoliskolla.
2 Vakiovarusteinen kuusivaihteinen käsivaihteisto V6-dieselmoottorin OM642 yhteydessä on todennäköisesti saatavilla vuoden 2018 viimeisestä neljänneksestä alkaen.