Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot TÜV 2020 -katsastusraportti: Mercedes-Benz GLC vähävikaisin - Ajankohtaista Wetterillä

TÜV 2020 -katsastusraportti: Mercedes-Benz GLC vähävikaisin

TÜV 2020 -katsastusraportti: Mercedes-Benz GLC vähävikaisin

Tuore ja kattava saksalainen TÜV-katsastusraportti jyvittää eri automallit vähävikaisuuden perusteella. Raportti pohjaa yhdeksään miljoonaan määräaikaiskatsastukseen Saksassa, ja siinä on mukana kaikkiaan 237 automallia, joista valtaosa on myynnissä myös Suomessa.

TÜV-raportti on tilastollisesti erittäin luotettava ja arvostetuin eurooppalainen vikaraportti, jota on julkaistu vuodesta 1972 lähtien. Uusimman raportin tiedot pohjautuvat yhdeksään miljoonaan määräaikaiskatsastukseen aikavälillä heinäkuu 2018 – kesäkuu 2019.

Katsastusraportin tulokset on esitetty viidessä eri ikäryhmässä aina 10–11-vuotta vanhoihin autoihin asti. Mukana raportissa ovat vain sellaiset automallit, joista on saatavana vähintään tuhannen katsastuksen tiedot kussakin ikäryhmässä.

 

Mercedes-Benz juhli 2-3-vuotiaiden autojen ikäryhmässä

Mercedes-Benz juhli nuorimmassa 2-3-vuotiaiden ikäryhmässä, ja otti itselleen peräti viisi seitsemästä luokkavoitosta ryhmän sisällä. 2-3-vuotias Mercedes-Benz GLC oli koko 237 automallin tutkimuksen paras vikaprosentilla 2,17. Mercedes-Benz saavutti myös koko tutkimuksessa eniten TOP 10 -sijoituksia eri ikäryhmissä, yhteensä 16 kappaletta.

 

Mercedes-Benzin luokkavoittajat (2-3-vuotiaiden ikäryhmä):

  • Pienempi keskiluokka: Mercedes-Benz A-sarja, vikaprosentti 2,5
  • Isompi keskiluokka: Mercedes-Benz C-sarja, vikaprosentti 2,7
  • Tila-autot: Mercedes-Benz B-sarja, vikaprosentti 2,4
  • Katumaasturit (SUV): Mercedes-Benz GLC, vikaprosentti 2,17
  • Koko tilaston paras: Mercedes-Benz GLC, vikaprosentti 2,17

 

Alkuperäinen teksti ja tarkemmat tilastot: moottori.fi.