Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Uudistunut Mercedes-Benz C-sarja

Uudistunut Mercedes-Benz C-sarja

Never stop improving. Uusi C-sarja.

Voiko parasta parantaa? Halu kehittyä entistäkin paremmaksi muovaa jokaista osa-aluetta kohti täydellisyyttä. Uusi C-sarja on dynaamisempi ja urheilullisempi kuin koskaan. 

 

VARAA KOEAJO

 

Aistikkaan selkeä. Dynaaminen ja edistyksellinen. Uuden C-sarjan design.

C-sarjan design on aina ollut aistikkaan selkeä. Suunnittelijamme ovat erityisesti keskittyneet optimoimaan tätä vielä entisestään. Uudelleen muotoillut puskurit, uusi valojen design sekä uudet värit ja materiaalit takaavat C-sarjalle ominaisen dynaamisen ja modernin ilmeen.

Uudistunut C-sarjan sedan Uudistunut C-sarjan farmari
Uudistunut C-sarjan coupé Uudistunut C-sarjan cabriolet

 

Eteenpäin pyrkimisen halu näkyy kaikkialla uuden C-sarjan sedanin keulassa: uusittu keula viestii dynaamisuutta ja modernia otetta. Puskurit on muotoiltu uudelleen, uusitut LED-ajovalot antavat modernin ilmeen ja varusteista riippuen kromielementit antavat autolle vielä lisää säihkyvää ilmettä.

Sivulta katsottuna uuden C-sarjan sedanin urheilullista ilmettä korostaa voimakas vyötärölinja, joka yhtyy sulavasti selväpiirteiseen takaosaan, korostaa auton leveyttä ja antaa C-sarjan sedanin jokaiselle malliversiolle dynaamista vetovoimaa ja tyylikästä urheilullisuutta.

Todellinen kohokohta auton takaosassa ovat uusitut takavalot. Niiden uudenlainen sisäpuolen ilme korostaa vaakasuuntaisuutta ja leveysvaikutelmaa.

Lue lisää tästä.

 

Eteenpäin pyrkimisen halu näkyy kaikkialla uuden C-sarjan farmarin keulassa: uusittu keula viestii dynaamisuutta ja modernia otetta. Puskurit on muotoiltu uudelleen, uudet LED-ajovalot antavat modernin ilmeen ja varusteista riippuen kromielementit antavat autolle säihkyvää ilmettä.

Auton kyljet ilmentävät urheilullisuutta ja antavat vihjeen auton suurista tiloista. Laskeva kattolinja ja sen kontrastina voimakas nouseva vyötärölinja luovat kylkiin valon ja varjon jännittävän vaihtelun. Hoikat, alaspäin kapenevat D-pilarit antavat uudelle C-sarjan farmarille erityisen urheilullisen vaikutelman.

Runsas kevytmetallivanteiden valikoima korostaa tyylikästä urheilullisuutta. Lisävarusteena on tarjolla aerodynaamisesti optimoituja vanteita tuulenvastuksen alentamiseksi edelleen. Erityisen urheilullisen ilmeen antaa ulkopuolen AMG Line -paketti, johon kuuluvat erityiset etu- ja takapuskurit, dynaamisesti muotoillut kevytmetallivanteet sekä sisältä jäähdytetyt etujarrulevyt.

Lue lisää tästä.

 

Uusi C-sarjan Coupé inspiroi täydellisen treenatulla olemuksellaan. Dynaamiset linjat ja selkeät, voimakkaat pinnat tuovat esiin urheilullisen coupén muotoilun puhtaimmillaan. Voimakkaat tyylielementit kuten uusitut puskurit sekä vakiovarusteinen timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö antavat autolle vahvan yksilöllisen ilmeen. 

Sivulta katsottuna uuden C-sarjan Coupén urheilullista ilmettä korostaa perää kohti laskeva kattolinja. Linja laskeutuu jyrkästi korostaen auton dynaamisuutta. Matalat sivulasit, pitkä konepelti ja madallettu alusta vahvistavat tätä vaikutelmaa edelleen. Takapyörän taakse muodostuu näin hartialinja, joka on samalla elegantti ja voimakas. Takahelma on suunniteltu yksinomaan coupé-malliin. Erityinen kohokohta niin päiväsaikaan kuin pimeälläkin ovat voimakkaasti erottuvat, täysin LED-valoin toteutetut takavalot.

AMG Line vie urheilullisen korostuksen vielä askelen pidemmälle. Ulkopuolen atleettisuutta korostamaan voi valita lisäksi Night-paketin, joka sisältää mustia näyttäviä muotoiluelementtejä.

Lue lisää tästä.

 

Uusi C-sarjan Cabriolet on aiempaa valmiimpi avoautoilun riemuihin. Uusittu keula, entistä urheilullisempi etupuskuri ja uudet, vakiovarusteiset LED High Performance -ajovalot huokuvat dynaamisuutta ja modernia ilmettä. Cabriolet-malli häikäisee myös lisävarusteena saatavalla uudella metallivärillään, joka on hienostunut mojavenhopea metalliväri. Uusi ulkoväri luo täysin uuden ilmeen.

Uuden C-sarjan Cabrioletin kylkien design inspiroi katto suljettuna täydellisten mittasuhteiden ja urheilullisen siluetin ansiosta. Sille on ominaista pitkänomainen pitkänomainen laskeva kattolinja. Linja laskeutuu korostaen auton dynaamisuutta. Matalat sivulasit, pitkä konepelti ja madallettu alusta vahvistavat tätä vaikutelmaa edelleen. Takapyörän taakse muodostuu näin hartialinja, joka on samalla elegantti ja voimakas. Suljettuna ollessaan monikerroksinen napakka kangaskatto antaa selvän viitteen siitä, että kyseessä on laadukas carbiolet-luokan auto. Kun katto on auki, ulkopuolen ja sisätilan sopusointuisuuden huomaa heti.

Lue lisää tästä.

 

Mercedes-Benz C-sarjan mallisto alk. C 160 A Business kokonaishinta 39 934,83 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toim.kulut 600 €). Vapaa autoetu 755 €/kk, käyttöetu 605 €/kk. CO2-päästöt uusi mittaustapa – WLTP 167 g/km, EU-keskikulutus 7,4 l/100 km. Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kiinteällä kk-maksulla alk. 32 €/kk. Kuvan autot lisävarustein. Ajotietokoneen kieli: suomi.