Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Uusi EQC. Sähköllä on nyt Mercedes. - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi EQC. Sähköllä on nyt Mercedes.

Virrankulutus kWh/100 km (yhdistetty): 22,2, CO2-päästöt g/km (yhdistetty): 0[1]

Kuvittele, että voisit aloittaa uudelleen aivan alusta.

Olemme palanneet tähän. Tilanteeseen, jossa jo kerran olimme yli 130 vuotta sitten, kun olimme keksineet auton. Jonkin todella suuren alkuun. Tältä tuntuu ensimmäinen ajo EQC:llä. Se muuttaa kaiken ilman pisaraakaan bensiiniä, ilman paikallisia päästöjä, ilman suurta vaivannäköä. Käynnistä kanssamme seuraavaan 130 vuoteen.

 

Lataa EQC yhtä helposti kuin älypuhelimesi.

Paras latausinfrastruktuuri on sovitettu optimaalisesti yksilöllisiin tarpeisiin. Tästä syystä Mercedes-Benz tarjoaa mahdollisimman suuren joustavuuden. Mukavasti ja nopeasti kotona latauspisteessä? Liikkeellä julkisissa latauspisteissä? Spontaanisti minkä tahansa tavanomaisen kotitalouspistorasian kautta? Tämä kaikki on mahdollista suurinta latausmukavuutta varten.

Lataa kotona Mercedes-Benz Wallboxilla.

Lataa EQC täyteen samalla, kun asetut sohvalla mukavaan asentoon – tämän mahdollistaa kotikäyttöön tarkoitettu Mercedes-Benz Wallbox.

Mercedes-Benz Wallbox Homen suurin latausteho on jopa 22 kW. Täten voit ladata uuden EQC:n jopa kolme kertaa nopeammin kuin tavanomaisen kotitalouspistorasian kautta. Uudissa Mercedes-Benz Wallboxeissa Advanced ja Twin latauksen ohjaus, käyttäjähallinta, lataustilastot sekä kustannusoptimoitu lataaminen ovat säädettävissä täysin helposti älypuhelimella.

Lataa liikkeellä ollessasi Mercedes me Charge -sovelluksella ja IONITY-verkoston kautta.

Kattava pääsy latauspisteille – vakiona uudessa EQC:ssä.

Mercedes me Chargen avulla voit käyttää lukuisia, esimerkiksi kaupungissa, ostoskeskuksissa tai pysähdyspaikoissa olevia julkisia latauspisteitä. EQC-kuljettajat pääsevät lisäksi käyttämään yksinoikeudella High-Power-Charging-verkostoa IONITY, joka tarjoaa pikalatauspisteitä Euroopan kaikkien tärkeiden pääliikenneväylien varrella ja mahdollistaa täten rennot pitkän matkan ajot.

Latauspisteessä todennus tapahtuu medianäytön näytössä, älypuhelinsovelluksella tai RFID-kortilla. Mercedes me Charge hoitaa loput täysin automaattisesti. Yksi rekisteröinti, yksi laskutus. Useille julkisille ja kaikille IONITY-latauspisteille.

Olemme panostaneet jatkokehitykseen, jotta voit ajaa eteenpäin.

Innovatiivinen korkeajännitteinen litiumioniakku on uuden EQC:n sydän. Yhtä tärkeää kuin energian tuottaminen on kuitenkin myös sen tehokas ja älykäs hyödyntäminen. Uusi EQC saavuttaa vain tällä tavoin jopa 450 km:n* toimintasäteen.

EQ-optimoitu navigointi

Rentoutuneena tulevaisuuteen: Uusi EQC tarjoaa sinulle liikkeellä ollessasi parhaan mahdollisen suunnitteluturvallisuuden. Useita tietoja, kuten nopein reitti, sähköinen toimintasäde, reitin tienpinnan laatu, senhetkinen virrankulutus ja virransaanti, voidaan verkottaa keskenään. Tämän jälkeen sinulle ehdotetaan opimaalista ja aikatehokasta reittiä, tarvittaessa lataustauot mukaan lukien. EQ-optimoitu navigointi suunnittelee tämän ohella tavanomaisten latauspisteiden lisäksi suositeltuja pikalatauspisteitä, jotta voit saavuttaa kohteesi mahdollisimman nopeasti.

ECO-avustin

Ennakoiva ajotapa voi alentaa merkittävästi virrankulutusta ja kasvattaa täten toimintasädettä. ECO-avustin tukee sinua tässä hyvissä ajoin annettavalla optisella huomautuksella, joka kehottaa poistamaan jalan kaasupolkimelta. Esimerkiksi, kun edessä on nopeusrajoitus, risteys tai alamäki. Tehokkuutta voidaan parantaa lisäksi muilla toiminnoilla, kuten moottorijarrutuksella ja energian talteenoton valikoivalla ohjauksella.

Latausasetukset

Jotta pysyt aina ajan tasalla senhetkisestä varaustilasta, voit hakea näyttöön lukuisia tietoja sekä autossa että älypuhelimellasi. Näin saat halutessasi esimerkiksi myös senhetkisen akun lataustilan lisäksi push-viestejä latauksen käynnistyessä ja päättyessä. Näin voit tehdä suunnitelmia optimaalisesti ja integroida uuden EQC:n entistä paremmin arkeesi.

Dynamic Select

Voit sovittaa ajokokemusta uudessa EQC:ssä täysin yksilöllisesti ja spontaanisti. Eri ajo-ohjelmat mahdollistavat haluttaessa dynaamisen, mukavan tai korostetun tehokkaan ajamisen.

Energian talteenotto

Uusi EQC ei jätä mitään energialähdettä hyödyntämättä. Myös rullaamalla tai jarruttamalla hidastettaessa sähkömoottori muuntaa liike-energiaa sähköenergiaksi ja voi ladata näin EQC:n korkeajänniteakkua ajon aikana. Energian talteenottoteho voidaan sovittaa manuaalisesti vaihdevivuilla.

ECO-avustin auttaa reagoimaan optimaalisesti ajotilanteeseen, alentamaan nopeutta ajoissa ja tukemaan täten tehokasta energian talteenottoa.

Esi-ilmastointi

Saavuta optimaalinen hyvinvointi-ilmapiiri jo autoon noustessa: Tämän takaavat eri esi-ilmastointivaihtoehdot. Sisätila voidaan haluttaessa esilämmittää tai vaihtoehtoisesti jäähdyttää miellyttävän viileäksi, ja tämä tapahtuu täysin sähköisesti korkeajänniteakulla. Latauksen aikana jopa ilman huomattavaa toimintasäteen pienenemistä. Älypuhelimella voit määrittää lähtöajan myös mukavasti kotoa käsin tai liikkeellä ollessasi ja synkronoida esi-ilmastoinnin tähän.

Valmistus alkaa Saksassa 2019.

Lanseeraukseen mennessä EQC:tä on testattu ja kehitetty noin 200 prototyypin ja esisarjan auton voimin. Neljällä mantereella – myös Suomen Lapissa - on ajettu testiajoja yhteensä useita miljoonia kilometrejä. EQC:n sarjatuotanto käynnistyy vuonna 2019 Mercedes-Benzin tehtaalla Bremenissä.

Liity sähköpostilistalle ja pysy ajantasalla Mercedes-Benz sähkö- ja hybridiautoista ja niiden ympärillä tapahtuvasta kehityksestä. Uutiskirjeen voit tilata tästä.