Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Uusi Mercedes-Benz A-sarjan sedan - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi Mercedes-Benz A-sarjan sedan

Uusi A-sarjan sedan. Just like you.

Tuntuu vallankumoukselliselta. Ja myös näyttää siltä.

Uusi A-sarjan sedan, MBUX (Mercedes-Benz User Experience) ja urheilullinen 3-Box-design.

Sedan. Nyt myös A-sarjana.

Yksi klassisimmista auton korimalleista on nyt yksi moderneimmista. Uusi A-sarjan sedan tulkitsee 3-Box-designin urheilullisemmin kuin koskaan aiemmin.

Enemmän tilan tuntua.

Uusi A-sarjan sedan. Edestä vallankumouksellinen. Takaa uusi A-sarjan sedan tarjoaa kaikilta osin vieläkin enemmän: enemmän tilaa, enemmän mukavuutta, yksinkertaisesti enemmän A-sarjaa.

Voimmeko puhua?

Täysin uudesta tavasta käyttää autoa: MBUX:n (Mercedes-Benz User Experience) kautta. Intuitiosta ja taidosta oppia joka päivä jotain uutta. Kunnes uusi A-sarja tuntee sinut lähes paremmin kuin sinä itse.

MBUX ei aja puolestasi, mutta tekee siitä mahdollisimman muakvaa. Tekoälyn ansiosta järjestelmä oppii jatkuvasti jotain uutta ja ennen kaikkea se oppii päivä päivältä tuntemaan kuljettajansa hieman paremmin. Täysin uuden, älykkään LINGUATRONIC -puheohjausjärjestelmän ansiosta voit keskustella sen kanssa lähes yhtä luonnollisesti kuin hyvän ystävän kanssa.

Puhutaan luottamuksesta.

Uusi A-sarjan sedan huolehtii sinusta paremmin kuin olisit ikinä uskonut. Se voi varoittaa sinua uhkaavasta törmäyksestä, auttaa sinua jarrutuksessa ja väistämisessä tai jopa suorittaa itsenäisesti hätäjarrutuksen.

Suorituskykyä edistävää mukavuutta ja erinomaista turvallisuutta.

Ajoitpa sitten ruuhkassa, pitkiä matkoja öisin tai tuntemattomilla reiteillä - A-sarjan sedan keventää huomattavasti kuljettajan kuormaa stressaavissa tilanteissa. Siitä huolehtii kaikkiin Mercedes-Benz-autoihin sisällytetty konsepti, joka tekee jokaisesta ajomatkasta ainutlaatuisen: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Sillä ohjauspyörän takana vietetty aika on sinun omaa aikaasi. Aikaa rentoutua. Aikaa tankata energiaa. Jotta saapuisit kohteeseesi turvallisesti, mutta myös rentoutuneena.

 

KATSO LISÄÄ MERCEDES-BENZ VALIKOIMASTAMME