Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Uusi Mercedes-Benz C-sarjan Cabriolet. Never stop improving. - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi Mercedes-Benz C-sarjan Cabriolet. Never stop improving.

Uusi Mercedes-Benz C-sarjan Cabriolet. Never stop improving.

Uusi C-sarjan Cabriolet on valmiina kiihdyttämään tulevaisuuteen.

EQ Boost: Tulevaisuuden voima. Uusi EQ Boost -toiminnolla varustettu bensiinimoottori on tulossa markkinoille. Sähköinen käynnistysgeneraattori luo muun muassa lisävääntömomenttia niin kutsutulla Boost-efektillä.

MULTIBEAM LED -ajovalot ja ULTRA RANGE -kaukovalot. Aivan kuin C-sarjan Cabriolet voisi katsoa tulevaisuuteen: nykyaikaiset ja tyylikkäät täys-LED-ajovalot palavat tarkemmin, kirkkaammin ja älykkäämmin kuin koskaan aiemmin. Ajovaloissa on 84 yksilöllisesti säätyvää LED-valoa, jotka valaisevat aina sinne, missä valoa tarvitaan. Sisäänrakennetut ULTRA RANGE -kaukovalot voivat korottaa valokeilan toimintasäteen lakisääteiseen maksimipituuteen.

Multimediajärjestelmän näyttö. Multimedianäytön korkearesoluutioinen 10,25 tuuman näyttö tekee sisätiloista erityisen korkealaatuiset. 1 920 x 720 pikseliä takaa erinomaisen kuvanlaadun ja infotainment-sisältöjen tarkan näytön.

ENERGIZING COMFORT -säätö. Uusi C-sarjan Cabriolet ei vakuuta ainoastaan sen voimalla, vaan ajoneuvo voi myös parantaa kuljettajan hyvinvointia lisävarusteisen ENERGIZING COMFORT -säädön avulla. Sisätilojen tunnelmaa, vireyttä ja hyvää oloa voidaan säätää eri ohjelmilla, joissa yhdistyvät tunnelmavalaistus, jossa 64 värisävyä, äänentoistojärjestelmä ja AIR-BALANCE -tuoksutus.

DYNAMIC BODY CONTROL. Tyylikkäästä cabrioletista tehokkaaksi urheiluautoksi yhdellä napin painalluksella. Voit tehdä ajoneuvosi hienosäädöt itse: DYNAMIC BODY CONTROL -alusta mahdollistaa täydellisen tasapainon maksimaalisen ketteryyden ja erinomaisen ajomukavuuden välillä, aina kunkin reitin ja henkilökohtaisen ajotyylin mukaisesti.

Ulkopuoli. Uudelleen määriteltyä urheilullisuutta.

Päättävästi kohti seuraavaa tavoitetta. Uuden C-sarjan Cabrioletin etuosan muotoilu kielii jo ensinäkemällä vauhdista ja dynamiikasta. vakiovarusteiset LED High Performance -ajovalot ovat erityisen tyylikkäät.

Nykyaikaiset MULTIBEAM LED -ajovalot ja ULTRA RANGE -kaukovalot valaisevat tien turvallisesti ja näyttävästi.

Jäähdyttimen timanttikuvioinen AMG Line -säleikkö. Keulan keskipisteentä on timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö, jossa on Mercedes-tähti ja lamelli.

Urheilullinen muotoilu. Näyttävä AMG Lie -muotoilu antaa uuden C-sarjan Cabrioletin ulkopuolelle urheilullisen ylellisen vivahteen. Mutoilu antaa voimakkaan ja dynaamisen vaikutelman.

Sisätila. Sisätilojen tehokasta mukavuutta ja nykyaikaista ylellisyyttä.

Tältä näyttää tulevaisuus. Uuden ohjauspyörän Touch Control -kosketuspainikkeilla ohjaat täysin digitaalsita mittaristoa sekä medianäyttöä. Uusin multimediajärjestelmien sukupolvi sekä puheohjaus mahdollistavat nykyaikaisen käytön. Lisävarusteinen AIRSCARF -lämmitys lämmittää kaulaa ja niskaa. Näyttävä sisäpuoli: tunnelmavalaistuksessa on valittavana 64 värisävyä.

Tehokasta mukavuutta ja erinomaista turvallisuutta.

Ruuhka-aikaan, pitkillä öisillä ajomatkoilla tai uusilla reiteillä ‒ Mercedes-Benzin C-sarjan Cabriolet keventää tuntuvasti kuljettajan kuormitusta, varsinkin stressaavissa tilanteissa. Tämän taustalla on konsepti, joka tekee jokaisesta ajomatkasta Mercedes-Benz-autolla turvallisen ja ainutlaatuisen: Mercedes-Benz Intelligent Drive: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Loppujen lopuksi aika, jonka vietät ohjauspyörän takana, on sinun omaa aikaasi. Aikaa rentoutumiseen. Aikaa voimien keräämiseen. Jotta saavutat päämääräsi aina ennen kaikkea turvallisesti, mutta myös rentoutuneena.

Mercedes-Benz C-sarjan Cabriolet alk. 53 649,01 €.