Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Uusi Mercedes-Benz EQC Edition AMG

Uusi Mercedes-Benz EQC Edition AMG

Mercedes-Benzin ensimmäinen täyssähköauto tarjoaa nyt entistäkin enemmän. Uuden nelivetoisen Edition AMG -mallin varustelu nostaa niin tyylin, mukavuuden kuin turvallisuudenkin aivan uudelle tasolle.

Uusi EQC Edition AMG. Puhdasta ylellisyyttä.

Mercedes-Benzin ensimmäinen täyssähköauto tarjoaa nyt entistäkin enemmän. Uuden nelivetoisen Edition AMG -mallin varustelu nostaa niin tyylin, mukavuuden kuin turvallisuudenkin aivan uudelle tasolle. Lopputuloksena ylellinen, päästötön ja lähes äänetön ajokokemus vailla vertaa. Vakiovarusteena mm. AMG Line -ulkopuolen paketti sekä ajoavustinpaketti sisältäen mm. aktiivisen ohjausavustimen, kaistanvaihtoavustimen ja hätäpysäytysavustimen

Mallissa vakiovarusteena mm.

 • 4MATIC-neliveto
 • AMG Line -ulkopuolen paketti
 • Electric Art -sisätilan paketti
 • 20” AMG-kevytmetallivanteet
 • Ajoavustinpaketti, sisältäen mm. aktiivisen ohjausavustimen, kaistanvaihtoavustimen ja hätäpysäytysavustimen
 • Oppiva, puheohjattava MBUX-käyttöliittymä

EQC 400 4Matic Edition AMG hinta alk. 79 972 €

Toimintamatka sähköllä 408 km

EQC huokuu kiehtovaa puhtautta, rauhaa ja moderniutta. Se edustaa edistyksellisen luksuksen uutta muotokieltä.

Design

EQC huokuu kiehtovaa puhtautta, rauhaa ja moderniutta. Se edustaa edistyksellisen luksuksen uutta muotokieltä.

Muutamia kohokohtia:

 • Black-Panel -jäähdyttimen säleikkö
 • LED-valonauha etu- ja takavaloissa
 • Widescreen Cockpit -ohjaamo

Tutustu EQC:n teknisiin tietoihin

Lähes äänetön ajaminen ja tasainen kiihtyvyys tekevät jokaisesta ajomatkasta nautinnollisen. Tätä kokemusta ei voi pukea sanoiksi - mutta voimme esitellä sen numeroin ja faktoin.

Turvallisuus

EQC:n uusimman sukupolven ajoavustinjärjestelmät tarjoavat turvallisen ja rennon ajokokemuksen. Ne reagoivat hätätilanteessa automaattisesti ja siten pienentävät kuljettajan kuormitusta huomattavasti.

Muutamia kohokohtia:

 • Ajoavustinpaketti
 • Pysäköintipaketti, jossa 360°-kamera
 • MULTIBEAM LED -ajovalot

Panostamme kestävään liikkuvuuteen. 

Uusi EQC on osa nykyaikaista, vastuuntuntoista elämäntapaa. Lähes äänetön ajo on miellyttävää myös ympärillä oleville. Se mahdollistaa paikallisesti päästöttömän autoilun ja lisäksi lähes 100 osaa on valmistettu uusiutuvista raaka-aineista.

99 osaa on tuotettu 100 % kestävästi.

Uudelle EQC:lle kehitetty "Sunnyvale"-istuinverhous on valmistettu kierrätetystä muovista. EQC:stä löytyy myös monia uusiutuvia raaka-aineita, kuten hamppua, kenafia, puuvillaa, paperia ja luonnonkumia. Koska jokaisella osalla on merkitystä.

Mercedes-Benz EQC 400 4Matic Edition AMG kokonaishinta alk. 79 971,39 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron, ja toim.kulut 600 €). Vapaa autoetu 1 210 €/kk, käyttöetu 1 165 €/kk.CO2-päästöt uusi mittaustapa – WLTP 0 g/km, EU-keskikulutus 0 l/100 km. Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kiinteällä kk-maksulla alk. 15 €/kk. Ajotietokoneen kieli: suomi. Kuvan autolisävarustein.