Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Vakaa perusta - Mercedes-Benz Sprinter alustat - Ajankohtaista Wetterillä

Vakaa perusta - Mercedes-Benz Sprinter alustat

Vakaa perusta: Mercedes-Benz Sprinter alustat.

Tulevaisuuteen suuntaava, tehokas, luotettava.

Monipuolisesta valikoimasta löytyy aina oikea vaihtoehto kuljetustehtävääsi: uusi alustamallin Sprinter on 3 koripituudella sekä normaalilla ohjaamolla tai miehistöohjaamolla vaikuttavan monipuolinen. Sen monipuoliset mallivaihtoehdot ja runsaat varustelumahdollisuudet mahdollistavat käytön niin taloudellisena perusmallina kuin kattavasti varusteltuna ammattiautona.

Edut, jotka ratkaisevat: Uudessa etuvetoisessa mallissa on edullisemmat alkaen-hinnat. Lisäksi etuvetoisuus merkitsee takavetoiseen autoon verrattuna auton suurempaa kantavuutta. Kuljettaja hyötyy nerokkaasta näyttö- ja käyttökonseptista sekä modulaarisesta säilytyslokerokonseptista, jotka kummatkin tarjolla olevien multimedia- ja avustinjärjestelmien tapaan ovat tarkasti mukautettavissa auton käyttötarkoituksen mukaisiksi. Kaiken uuden rinnalla olemme säilyttäneet monta tuttua ja arvostettua seikkaa. Esimerkiksi monia päälli- ja lisärakenneratkaisuja voidaan edelleen käyttää uudessa automallissa ilman suuria muutostöitä.

Siten Sprinter jälleen kerran innovatiivisuudella ja 20 vuoden kokemuksella osoittaa olevansa kehityksen kärjessä myös tulevaisuudessa, taloudellisesti ja luotettavasti hoidettavissa kuljetustehtävissä, jotka vievät yrityksesi toimintaa eteenpäin.

 

Tuotekonsepti: Kaunis katsoa ja pätevä työssään.

Uuden Sprinter-alustan hytti on jo ulkonäöltään huippuluokkaa: siinä on Mercedes-Benzille tyypillinen jäähdyttimen säleikkö ja nykyaikaisesti muotoillut valonheittimet. Myös ohjaamo on muotoiltu uudelleen, ja se ihastuttaa samanaikaisesti korkealaatuisella muotoilullaan ja erinomaisella toiminnallisuudellaan. Siinä on esimerkiksi älykäs, modulaarinen säilytyskonsepti sekä avaimeton käynnistys -toiminto.

Normaaliin ohjaamoon mahtuu enintään kolme henkilöä, miehistöohjaamossa jopa seitsemän hengen ryhmä mahtuu matkustamaan kohteeseensa. Sprinter-alustojen hytin takaa löytyy kolmessa koripituudessa sopiva alusta monille käyttötarkoituksen mukaisille päälli- ja lisärakenneratkaisuille.

Muihin etuihin kuuluu suuri vetotapavalikoima: voit tilata Sprinter-alustasi käyttötavan ja toivottujen ajo-ominaisuuksien mukaisesti etu-, taka- tai nelivedolla1. Vaihteita vaihdetaan joko manuaalisesti kuusivaihteisella käsivaihteistolla2 tai automaattisesti 7G-Tronic Plus -vaihteistolla tai segmentille ainutlaatuisella 9G-Tronic -automaattivaihteistolla3.

 

Liitettävyys: Liikkuvuutesi 4.0.

Jotta työ olisi mahdollisimman taloudellista ja mukavaa, Sprinteriin on haluttaessa saatavilla erilaisia radioita, multimediajärjestelmiä ja liitettävyysratkaisuja. Tarjonta ulottuu tarpeen mukaan älypuhelimen telineestä radioon Bluetooth®-liitännällä ja handsfree-toiminnolla sekä multimediajärjestelmään korkean resoluution kosketusnäytöllä, nopealla kiintolevynavigoinnilla, 3D-karttanäytöllä ja älypuhelinintegroinnilla. Laitteiden käyttö on juuri sellaista kuin toivot: helppoa ja yksinkertaista. Multimediajärjestelmiä voi käyttää esimerkiksi korkean resoluution kosketusnäytöllä tai monitoimiohjauspyörässä olevalla Touch Control-näppäimellä. Kaikki käyttö- ja näyttöelementit ovat hyvin saatavilla ja helposti luettavissa.

Nykyaikaiseen työelämään kuuluvat digitaaliset ratkaisut. Sprinter on varustettu integroidulla kommunikaatiomoduulilla, joka on auton jatkuvan internetyhteyden tekninen perusta. Tämä mahdollistaa nykyisten ja tulevien Mercedes Pro -palveluiden käytön. Kyseisten palveluiden etuihin kuuluvat muun muassa digitaalinen ajopäiväkirja sekä ajosta poissaolojen minimointi ennakoivan huoltojen hallinnan ansiosta.

 

Toimialakohtaiset ratkaisut: Missä kuljetustehtävä, siellä Sprinter.

Sprinter-alusta mahdollistaa paljon: normaali ohjaamo tai miehistöohjaamo sekä kolme koripituutta muodostavat perustan vaikuttavalle mallien monipuolisuudelle. Valikoimaa laajentavat edelleen neljä moottorivaihtoehtoa, kolme vetotapavaihtoehtoa etu-, taka- ja neliveto sekä lukuisat lisävarusteet, alustaversiot sekä päällirakennevalmistajien toimialakohtaiset ratkaisut. Niiden ansiosta voit konfiguroida autoja, joiden sallittu kokonaispaino on jopa 5 500 kg. Tarvittaessa auto voidaan muuttaa puoliperävaunun vetoautoksi, ja silloin perään voidaan kytkeä jopa 5 250 kg lisää sallitun kokonaispainon ollessa 8 750 kg.

Sprinter-alustaan on saatavilla yli 600 lisävarustetta, joihin kuuluu muun muassa erityisiä kalusto- ja alustaratkaisuja. Näin auton voi mukauttaa vieläkin tarkemmin juuri sinun tarpeisiisi. Erityisiä toimialakohtaisia vaatimuksia varten saat Mercedes-Benz VanSolution -palvelusta tehtaalta toimitettavia kokonaisratkaisuja. Lisäksi kumppanuusohjelman "Mercedes-Benz VanPartner" puitteissa on saatavilla laadukkaita päälli- ja muutosrakenneratkaisuja kahden toimittajan kaupoissa.

 

Turvallisuus: Turvaa tiesi menestykseen.

Sprinter-alusta on suunniteltu kokonaisuudessaan turvallisuutta silmällä pitäen. Vankan perustan turvallisuudelle luo Sprinterin korirakenne, joka on rakenteensa ja materiaaliyhdistelmänsä ansiosta erityisen tukeva.

Lisäksi autossa on lukuisia avustinjärjestelmiä. Kokeneinkin kuljettaja joutuu nimittäin tilanteisiin, joissa niiden apu on tervetullutta. Avustinjärjestelmiä ovat esimerkiksi vakiovarustukseen sisältyvä sivutuuliavustin sekä aktiivinen jarrutusavustin ja kaista-avustin – kaksi viimeksi mainittua ovat vakiovarusteina autoissa, joiden sallittu kokonaispaino on yli 3 500 kg. Lisävarusteena saatavilla olevat LED High Performance -valot valaisevat ajoradan pimeässä parhaalla mahdollisella tavalla.

Törmäyksen sattuessa kuljettajan suojana on vakiovarusteinen turvatyyny. Haluttaessa kuljettajalle ja apukuljettajalle on saatavilla viisi muutakin turvatyynyä.

 

Taloudellisuus: Taloudellinen, kun se on tärkeää.

Valitsemalla Sprinterin valitset auton, joka on osoittanut taloudellisuutensa vakuuttavasti jo yli 20 vuoden ajan. Uusi Sprinter-alusta jatkaa menestystarinaa hyväksi osoitetulla laadullaan ja luotettavuudellaan. Sen taloudellisuudesta on sinulle alusta asti hyötyä: houkutteleva lähtöhinta ja lukuisat konfiguraatiomahdollisuudet, joiden avulla saat juuri sen, mitä tarvitset.

Koska halusimme tehdä hyvästä vieläkin paremman, olemme optimoineet dieselmoottoreidemme kulutuksen. Sen lisäksi yrityksesi taloudellisuutta parantaa auton entistä parempi hyötykuorma lisävarusteisella 50 litran polttoainesäiliöllä4 ja haluttaessa saatavilla olevilla lasikuitulujitemuovisilla takajousilla.

Sprinter-alustassa säästeliäs polttonesteen kulutus ja älykkäät toiminnot sekä käyttötarkoituksen mukaiset päälli- ja lisärakenneratkaisut yhdistyvät kokonaisuudessaan taloudelliseksi liikkumisratkaisuksi.

 

Mukautettavissa lähes mihin tahansa vaatimuksiin.

Yhtä monipuolinen kuin tavarankuljetus. Monipuoliset mallivaihtoehdot ja runsaat varustelumahdollisuudet mahdollistavat Sprinter-alustan mukauttamisen tarkalleen kuljetustehtävään. Jos hyötykuorma ratkaisee, paras valinta on painoversio 5 500 kg. Erikoisvarusteisena puoliperävaunun vetoautona on mahdollista jopa 8 750 kg:n sallittu yhdistelmän kokonaismassa – esimerkiksi ajoneuvokuljetuksiin. Normaalissa ohjaamossa on tilaa enintään 3 henkilölle, miehistöohjaamossa jopa pieni, enintään 7 hengen ryhmä mahtuu matkustamaan kohteeseensa. Lisäksi erityisiä toimialakohtaisia vaatimuksia varten on valittavana lukuisia laadukkaita päällirakennevalmistajien ratkaisuja.

 

Tekee raskaasta työstä helpompaa.

Ohjaamosta on erinomainen näkyvyys joka puolelle. Se on suunniteltu tekemään kuljettajan päivittäisestä työstä mahdollisimman mukavaa. Tätä varten on valittavissa 5 erilaista kuljettajan istuinta, joilla voidaan täyttää erilaiset mukavuutta koskevat tarpeet. Istuinvalikoimaan kuuluu myös istumia, jotka täyttävät selkäterveyttä edistävän saksalaisen yhdistyksen "Aktion Gesunder Rücken" (AGR e. V.) vaatimukset. Nykyaikaisen käyttö- ja näyttökonseptin erottaa muun muassa siitä, että älypuhelimet voidaan integroida ja lisävarusteena saatavia multimediajärjestelmiä voidaan käyttää kosketusnäyttöjen ja monitoimiohjauspyörän avulla. Ohjaamon järjestyksestä huolehtii moduularinen säilytyskonsepti, johon kuuluu helposti käsillä olevia lokeroita – haluttaessa suojuksilla varustettuna – sekä älykäs monitoimilaatikko, jonka päällä on helppo hoitaa kirjoitustöitä autossa.

 

Mercedes-Benz Sprinter - tutustu hinnastoon.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 

1 Neliveto on todennäköisesti saatavilla vuoden 2019 alkupuoliskolla.
2 Vakiovarusteinen kuusivaihteinen käsivaihteisto V6-dieselmoottorin OM642 yhteydessä on todennäköisesti saatavilla vuoden 2018 viimeisestä neljänneksestä alkaen.
3 Vain etuvedon yhteydessä.
4 50 litran polttoainesäiliö on saatavana lisävarusteena Sprinter-alustaan etuvedon yhteydessä.