Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Valmiina jokaiseen tehtävään - Mercedes-Benz Vito Mixto - Ajankohtaista Wetterillä

Valmiina jokaiseen tehtävään - Mercedes-Benz Vito Mixto

Valmiina jokaiseen tehtävään: Mercedes-Benz Vito Mixto

Vie yrityksiä eteenpäin - tiellä ja menestyksen polulla.

Vito. Haluaa, pystyy, tekee. Haluatko olla aina valmis toimintaan? Etkö voi vastustaa uusia haasteita? Teetkö työtäsi määrätietoisesti? Siinä tapauksessa sovit erinomaisesti yhteen Vito Mixton kanssa. Vito vie sinua eteenpäin – tiellä ja menestyksen polulla. Taloudellisuuden ja laadun suhteen se on yhtä esikuvallinen kuin joustavuuden ja turvallisuuden osaltakin. Luonnollisesti, sillä se on hyötyajoneuvojen erikoisosaajan valmistama.

Tehokkailla dieselmoottoreilla se tukee menestystäsi kestävästi jokaisella kilometrillä. Innovatiivisten avustin- ja turvajärjestelmien avulla ohjaat kohti tavoitteitasi entistäkin turvallisemmin. Myös vetotapojen osalta tarjonta on ainutlaatuinen: etu-, taka- tai jokapyöräveto – voit valita tehtäviisi sopivan.

Mercedes-Benz-kumppaneiden tiivis verkosto huolehtii kattavilla huoltopalveluilla Vito Mixtosi vankan luotettavuuden jatkuvasta ylläpidosta. Huolto- ja korjaustöissä voit luottaa Mercedes-Benz-huoltoon. Se tuntee autosi parhaiten. Sen avulla Vito Mixto pysyy pitkään arvokkaana kumppaninasi.

Mercedes-Benz-tila-autot. Luotuja kulkemaan.

 

Laatu - Valmiina kun sinäkin.

Tarkoituksemme on, että opit pian arvostamaan Vitoa kumppanina. Teemmekin kaikkemme pitkän ja luottamukseen perustuvan suhteen eteen. Toimituksessa saat hienostuneen Mercedes-Benz-laatua edustava auton, joka on menestyksellä suoriutunut 5,5 miljoonasta testikilometristä ja kattavista kokeista. Vito on suunniteltu vastaamaan kaupallisesti käytettävään autoon kohdistuviin koviin vaatimuksiin. Laaja korroosiosuojaus ja kokonaan sinkitty kori takaavat, että Vito on vielä usean vuoden käytön jälkeenkin toimiva käyntikortti yrityksellesi.

Yksi asia on varma: ostamalla Viton saat auton, johon voit luottaa. Se tukee sinua tehtävissäsi kaikkialla korkean käytettävyytensä ansiosta. Meille "Mercedes-Benz Vans. Born to run." ei ole pelkkä motto, vaan lupaus.

 

Taloudellisuus - Koe oma talousihmeesi.

Säästeliäät resurssien käyttäjät ovat yrityksissä aina tervetulleita kumppaneita. Siksi Vito Mixtossa on kaikki, millä teet yrityksestäsi taloudellisemman ja sitä kautta menestyvämmän.

Viiden eri dieselmoottorin alhaiset kulutuslukemat takaavat säästeliään matkanteon. Yhtä esikuvallisia piirteitä ovat Mercedes-Benzille ominainen luotettavuus ja pitkäikäisyys. Niiden ansiosta Vito Mixtosi on käytettävissä, kun tarvitset sitä. Asiaa edistävät myös pitkät, jopa 40 000 km:n huoltovälit. Erinomainen tuotteen laatu on ylimalkaan tärkein edellytys matalille huolto- ja korjauskustannuksille.

Jotta Viton hyvä kunto näkyisi päälle päin vuosienkin jälkeen, olemme varustaneet sen huipputasoisella korroosiosuojauksella, muun muassa kokonaan sinkityllä korilla.

 

Turvallisuus - Saavuta määränpääsi. Esikuvallisen turvallisesti.

Vito Mixton esikuvallisista turva- ja avustinjärjestelmistä hyötyvät kaikki: sinä, matkustajasi ja muut tienkäyttäjät. Sivutuuliavustin, Attention Assist -huomioavustin, kuljettajan turvatyyny ja etumatkustajan turvatyyny ovat vakiovarusteita henkilöautorekisteröinnin (M1) yhteydessä. Vakiovarustukseen kuuluva uusimman sukupolven ajovakauden hallinta Adaptive ESP® huomioi ajodynamiikan säätelyssä myös auton kuorman. B-pylvään QR-koodilla toimivan pelastustarran avulla pelastajat voivat skannata suoraan autokohtaisen pelastuskortin.

Todellinen kohokohta on lisävarusteena saatava COLLISION PREVENTION ASSIST, joka valvoo etäisyyttä edellä ajavaan autoon myös kaupunkien ulkopuolella ja voi varoittaa mahdollisesta törmäyksestä. Pyynnöstä on saatavana ikkunaturvatyynyt, rintakehän ja lantion alueen sivuturvatyynyt kuljettajalle ja etumatkustajalle sekä ennakoiva matkustajien turvavarustejärjestelmä Pre-Safe®. Jos haluat laajentaa Vito Mixton turvavarustusta entisestään, lisätarjonnasta löydät varmasti tarvitsemasi. Kaikkien yhteinen piirre on, että ne tukevat sinua määränpääsi turvallisessa saavuttamisessa.

 

Monipuolisuus - Moniosaaja vaativiin tehtäävin.

Jotkut tehtävät vaativat erityisiä ratkaisuja. Varsinkin siinä tapauksessa, että tavaroiden lisäksi on tarkoitus kuljettaa myös ihmisiä. Siihen tarkoitukseen Vito Mixto sopii täsmälleen. Osittain ikkunoidulla korimallilla, mukavalla sisäänpääsyllä ja mukautuvalla istuinasettelulla jopa 6 henkilölle se yhdistää toiminnallisuuden ja mukavuuden. Lisävarusteena saatava takapenkki on tarpeen vaatiessa irrotettavissa muutamalla otteella.

Auton kolmesta tarjolla olevasta pituusvaihtoehdosta pisin mahdollistaa 2,63 m²:n kuormauspinta-alan käytön istuinpenkin ollessa asennettuna. Lisäetuna ovat suuret oviaukot ja matala kuormauskynnys, jotka helpottavat raskaiden töiden suorittamista ja lisäävät mukavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta kuormauksen ja kuorman purkamisen yhteydessä.

 

Mukavuus - Tässä autossa nautit työstä.

Siirrytään työsi mukaviin puoliin: tilavilla sisätiloillaan Vito Mixto huolehtii siitä, että voit tehdä työtäsi hyvällä tuulella. Istuimet vakuuttavat kestävällä kangaspäällysteellä, ja niiden ergonomisella verhouksella istut mukavasti myös pitkillä matkoilla. Lisävarusteena saatava kuljettajan ja etumatkustajan istuinlämmitys on arvokas lisä kylminä vuodenaikoina. Jos tarvitset eturivissä tilaa 2 matkustajalle, voit tilata lisävarusteena etumatkustajien penkin.

Sähkömekaanisen ohjaustehostimen ja lisävarusteina saatavien TEMPOMAT-vakionopeudensäätimen, säädettävällä ohjauspylväällä varustetun monitoimiohjauspyörän ja ajotietokoneen avulla ajat työkohteisiin keveästi. Myös lisävarusteena saatavat ilmastointilaite ja ilmastointiautomatiikka auttavat pään pitämisessä kylmänä.

Lisävarusteena saatavilla olevilla audiojärjestelmillä varmistat parhaat mahdolliset yhteydet ja laadukkaan viihteen matkan ajalle. Audio 40 tai Becker® Map Pilot voivat navigointitoiminnollaan viedä sinut nopeammin perille. Jos haluat kasvattaa Vito Mixton arvoa entisestään, tilaa lisävarusteena saatava sisätilan kromipaketti. Ja koska jokainen menestyvä hanke alkaa hyvistä säilytystiloista, Vito Mixtossa on lukuisia käytännöllisiä säilytyslokeroita.

 

Laajat muokkausmahdollisuudet.

Parhaat menestysmahdollisuudet on sillä, joka saa voimavaransa käyttöön täysimääräisesti. Siksi kolmella eri pituusvaihtoehdolla saatavilla olevan Vito Mixton voi erinomaisesti mukauttaa yksilölliseen tilantarpeeseen. Huolimatta runsaista sisätiloista auton korkeus on vain 1 910 mm, joten se mahtuu ongelmitta useimpiin talleihin, pysäköintitaloihin, pysäköintihalleihin ja pesuloihin.

 

Paikka löytyy kaikelle ja kaikille.

Vito Mixto on monitaituri, joka vakuuttaa niin matkailuautona kuin pakettiautonakin. Joka haluaa kuljettaa sekä ihmisiä että tavaroita, saa Vito Mixtosta tuekseen taloudellisen, monipuolisen ja luotettavan ammattilaisen.

Lisävarusteena saatavilla etumatkustajapenkillä ja matkustamon kolmen istuttavalla penkillä autoon mahtuu jopa 6 henkilöä. Sivuikkunat tuovat matkustamoon valoa ja näkyvyyttä. Lämpötila pysyy miellyttävänä jalkatilan ilmastointiaukon avulla, joten myös 1. takarivin matkustajat matkustavat mukavasti.

Tavaroille ja varusteille löytyy penkin takana reilusti tilaa, joka on suuren kuormattavuuden vuoksi tehokkaasti käytettävissä. Auton pituudesta riippuen tavaratilan pinta-ala voi olla jopa 2,63 m² ja tilavuus jopa 4,1 m³. Pyynnöstä saatavana oleva ikkunallinen väliseinä C-pylvään kohdalla pitää tavaratilan lian ja pölyn poissa matkustamosta ja suojaa lisäksi kuormalta.

 

Yhtä monipuolinen kuin tehtävänsä.

Täydellä vauhdilla eteenpäin. 3 vetotapaa. Perille pääsee kuka vain. On päästävä eteenpäin. Siksi Vito Mixtossa on valittavana luokassaan ensimmäisenä pakettiautona 3 vetotapaa: etuveto1, takaveto ja jokapyöräveto. Tarkoituksesta ja paikasta riippuen voit valita autoosi käyttöprofiilin ja halutun ajokäyttäytymisen mukaisen vetotavan.

Automaattivaihteisto 9G-Tronic tai 7G-Tronic Plus pitää ajomukavuuden korkealla ja kulutuksen matalalla tasolla. Myös vakiovarusteisiin kuuluva 6-vaihteinen käsivaihteisto vakuuttaa ketteryyden ja tehokkuuden välisellä tasapainolla. Vetotavasta riippumatta vakiovarustukseen kuuluva sähkömekaaninen ohjaustehostin, mukavaksi säädetty alusta ja erillisjousitus takaavat Vito Mixton tehokkuuden, sujuvakäyntisyyden ja henkilöauton tasoisen ajomukavuuden.

 

1 Etuvetoinen Vito Mixto henkilöautorekisteröinnillä (M1) ei ole tietyissä maissa väliaikaisesti saatavilla 06/2018 alkaen. Lisätietoja saat Mercedes-Benz-jälleenmyyjältä.

 

Viimeisen päälle turvallista ajoa.

Vito Mixton laadukkaaseen vakioturvavarustukseen kuuluvat esimerkiksi sivutuuliavustin ja Attention Assist -huomioavustin. Vakiovarusteisiin kuuluvan kuljettajan turvatyynyn lisäksi on saatavana lisävarusteena etumatkustajan turvatyyny1, rintakehän ja lantion alueen sivuturvatyynyt ja ikkunaturvatyynyt etupuolelle. Pyynnöstä saatavilla oleva törmäysvaroitin COLLISION PREVENTION ASSIST sekä kaista- ja katveavustin parantavat turvallisuutta.