Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Vie yrityksiä eteenpäin - Mercedes-Benz Vito-pakettiauto - Ajankohtaista Wetterillä

Vie yrityksiä eteenpäin - Mercedes-Benz Vito-pakettiauto

Vie yrityksiä eteenpäin: Mercedes-Benz Vito-pakettiauto.

Valmiina kun sinäkin.

Mercedes-Benz Vito. Haluaa, pystyy, tekee. Haluatko olla aina valmis toimintaan? Etkö voi vastustaa uusia haasteita? Teetkö työtäsi määrätietoisesti? Siinä tapauksessa sovit erinomaisesti yhteen Vito pakettiauton kanssa. Vito vie sinua eteenpäin – tiellä ja menestyksen polulla. Taloudellisuuden ja laadun suhteen se on yhtä esikuvallinen kuin joustavuuden ja turvallisuuden osaltakin. Luonnollisesti, sillä se on hyötyajoneuvojen erikoisosaajan valmistama.

Tehokkailla dieselmoottoreilla se tukee menestystäsi kestävästi jokaisella kilometrillä. Innovatiivisten avustin- ja turvajärjestelmien avulla ohjaat kohti tavoitteitasi entistäkin turvallisemmin. Myös vetotapojen osalta tarjonta on ainutlaatuinen: etu-, taka- tai neliveto – voit valita tehtäviisi sopivan.

Mercedes-Benz-kumppaneiden tiivis verkosto huolehtii kattavilla huoltopalveluilla Vito pakettiautosi vankan luotettavuuden jatkuvasta ylläpidosta. Huolto- ja korjaustöissä voit luottaa Mercedes-Benz-huoltoon. Se tuntee autosi parhaiten. Sen avulla Vito pakettiauto pysyy pitkään arvokkaana kumppaninasi.

Mercedes-Benz-tila-autot. Luotuja kulkemaan.

 

Laatu: Valmiina kun sinäkin.

Tarkoituksemme on, että opit pian arvostamaan Vito pakettiautoa kumppanina. Teemmekin kaikkemme pitkän ja luottamukseen perustuvan suhteen eteen. Toimituksessa saat hienostuneen Mercedes-Benz-laatua edustava auton, joka on menestyksellä suoriutunut 5,5 miljoonasta testikilometristä ja kattavista kokeista. Vito pakettiauto on suunniteltu vastaamaan kaupallisesti käytettävään autoon kohdistuviin koviin vaatimuksiin. Laaja korroosiosuojaus ja kokonaan sinkitty kori takaavat, että Vito on vielä usean vuoden käytön jälkeenkin toimiva käyntikortti yrityksellesi.

Yksi asia on varma: ostamalla Vito pakettiauton saat auton, johon voit luottaa. Se tukee sinua tehtävissäsi kaikkialla korkean käytettävyytensä ansiosta. Meille "Mercedes-Benz Vans. Born to run." ei ole pelkkä motto, vaan lupaus.

 

Taloudellisuus: Koe oma talousihmeesi.

Säästeliäät resurssien käyttäjät ovat yrityksissä aina tervetulleita kumppaneita. Siksi Vito pakettiautossa on kaikki, millä teet yrityksestäsi taloudellisemman ja sitä kautta menestyvämmän.

Viiden eri dieselmoottorin alhaiset kulutuslukemat takaavat säästeliään matkanteon. Yhtä esikuvallisia piirteitä ovat Mercedes-Benzille ominainen luotettavuus ja pitkäikäisyys. Niiden ansiosta Vito pakettiautosi on käytettävissä, kun tarvitset sitä. Asiaa edistävät myös pitkät, jopa 40 000 km:n huoltovälit. Erinomainen tuotteen laatu on ylimalkaan tärkein edellytys matalille huolto- ja korjauskustannuksille.

Jotta Viton hyvä kunto näkyisi päälle päin vuosienkin jälkeen, olemme varustaneet sen huipputasoisella korroosiosuojauksella, muun muassa kokonaan sinkityllä korilla.

 

Turvallisuus: Saavuta määränpääsi. Esikuvallisen turvallisesti.

Vito pakettiauton esikuvallisista turva- ja avustinjärjestelmistä hyötyvät kaikki: sinä, matkustajasi ja muut tienkäyttäjät. Sivutuuliavustin, vireystila-avustin Attention Assist ja kuljettajan turvatyyny ovat vakiovarusteita. Vakiovarustukseen kuuluva uusimman sukupolven ajovakauden hallinta Adaptive ESP® huomioi ajodynamiikan säätelyssä myös auton kuorman. B-pylvään QR-koodilla toimivan pelastustarran avulla pelastajat voivat skannata suoraan autokohtaisen pelastuskortin.

Todellinen kohokohta on lisävarusteena saatava Collision Prevention Assist, joka valvoo etäisyyttä edellä ajavaan autoon myös kaupunkien ulkopuolella ja voi varoittaa mahdollisesta törmäyksestä. Pyynnöstä on saatavana ikkunaturvatyynyt, rintakehän ja lantion alueen sivuturvatyynyt kuljettajalle ja etumatkustajalle sekä ennakoiva matkustajien turvavarustejärjestelmä Pre-Safe®. Jos haluat laajentaa Vito pakettiauton turvavarustusta entisestään, lisätarjonnasta löydät varmasti tarvitsemasi. Kaikkien yhteinen piirre on, että ne tukevat sinua määränpääsi turvallisessa saavuttamisessa.

 

Monipuolisuus: Ottaa paljon kuormaa harteiltasi.

Vito pakettiautossa on paljon tilaa kaikelle mukaan otettavalle. Jopa 1 374 kg:n enimmäiskuormattavuudella ja jopa 3 m:n pituisella tavaratilalla se pystyy kuljettamaan 3 200 kg:n autona roiman määrän tavaraa.

Eikä siinä kaikki: 3 pituusvaihtoehtoa, 2 akseliväliä, monipuolinen kiinnitysjärjestelmä ja käytännölliset erotusseinät tarjoavat monipuoliset yksilöllistämis- ja erikoistumisvaihtoehdot ammattimaista kuljetusratkaisua varten.

Lisäetuna ovat suuret oviaukot ja matala kuormauskynnys, jotka helpottavat raskaiden töiden suorittamista ja lisäävät mukavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta kuormauksen ja kuorman purkamisen yhteydessä.

 

Mukavuus: Tässä autossa nautit työstä.

Siirrytään työsi mukaviin puoliin: tilavilla sisätiloillaan Vito pakettiauto huolehtii siitä, että voit tehdä työtäsi hyvällä tuulella. Istuimet vakuuttavat kestävällä kangaspäällysteellä, ja niiden ergonomisella verhouksella istut mukavasti myös pitkillä matkoilla. Lisävarusteena saatava kuljettajan ja etumatkustajan istuinlämmitys on arvokas lisä kylminä vuodenaikoina.

Sähkömekaanisen ohjaustehostimen ja lisävarusteina saatavien TEMPOMAT-vakionopeudensäätimen, säädettävällä ohjauspylväällä varustetun monitoimiohjauspyörän ja ajotietokoneen avulla ajat työkohteisiin keveästi. Myös lisävarusteena saatava ilmastointiautomatiikka auttaa pään pitämisessä kylmänä.

Pyynnöstä saatavilla olevilla audiojärjestelmillä varmistat parhaat mahdolliset yhteydet ja laadukkaan viihteen matkan ajalle. Audio 40 tai Becker® Map Pilot voivat navigointitoiminnollaan viedä sinut nopeammin perille. Jos haluat kasvattaa Vito pakettiauton arvoa entisestään, tilaa lisävarusteena saatava sisätilan kromipaketti. Ja koska jokainen menestyvä hanke alkaa hyvistä säilytystiloista, Vito pakettiautossa on lukuisia käytännöllisiä säilytyslokeroita.

 

Laajat muokkausmahdollisuudet.

Parhaat menestysmahdollisuudet on sillä, joka saa voimavaransa käyttöön täysimääräisesti. Siksi kolmella eri pituusvaihtoehdolla saatavilla olevan Vito pakettiauton voi erinomaisesti mukauttaa yksilölliseen tilantarpeeseen. Huolimatta runsaista sisätiloista auton korkeus on vain 1 910 mm, joten se mahtuu ongelmitta useimpiin talleihin, pysäköintitaloihin, pysäköintihalleihin ja pesuloihin.

 

Sen tavaratilalla on painoarvoa: Mercedes-Benz Vito pakettiauto.

Vito-pakettiautoon mahtuu paljon, sen sijaan sitä itseään ei noin vain hetkauteta. Se on vaativien tehtävien ammattilainen ja sopii erinomaisesti yritysten edustamiseen. Sen erikoisosaaminen on kuormattavuus: Vito-pakettiauton jopa 3 061 mm pitkään tavaratilaan mahtuu jopa 6,6 m³ tavaraa.

Massa ei ole kuitenkaan kaikki kaikessa: Vito-pakettiauton kuormaaminen on myös erittäin helppoa tavaratilan suurten aukkojen ja matalan kuormauskynnyksen ansiosta. Lisävarusteena saatavana olevan vasemmanpuoleisen liukuoven myötä käytettävissä on 3 ovea tavaratilaan, joista autoon voi kuormata esimerkiksi jopa 3 eurolavaa. Tavaratilan lattialla ja sivuseinissä olevat kiinnityskiskot tarjoavat useita mahdollisuuksia kuorman kiinnittämiseen.

 

Viimeisen päälle turvallista ajoa.

Vito pakettiauton laadukkaaseen vakioturvavarustukseen kuuluvat esimerkiksi sivutuuliavustin ja Attention Assist -vireystila-avustin. Vakiovarusteisiin kuuluvan kuljettajan turvatyynyn lisäksi on saatavana lisävarusteena etumatkustajan turvatyyny, rintakehän ja lantion alueen sivuturvatyynyt ja ikkunaturvatyynyt etupuolelle. Lisävarusteena saatavilla oleva törmäysvaroitin COLLISION PREVENTION ASSIST sekä kaista- ja katveavustin parantavat turvallisuutta.

 

Yhtä monipuolinen kuin tehtävänsä.

Perille pääsee kuka vain. On päästävä eteenpäin. Siksi Vitossa on valittavana luokassaan ensimmäisenä pakettiautona 3 vetotapaa: etuveto, takaveto ja neliveto. Tarkoituksesta ja paikasta riippuen voit valita autoosi käyttöprofiilin ja halutun ajokäyttäytymisen mukaisen vetotavan.

Lisävarusteena saatava 7-vaihteinen automaattivaihteisto 7G-TRONIC PLUS1 pitää ajomukavuuden korkealla ja kulutuksen matalalla tasolla. Myös vakiovarusteisiin kuuluva 6-vaihteinen käsivaihteisto vakuuttaa ketteryyden ja tehokkuuden välisellä tasapainolla. Vetotavasta riippumatta vakiovarustukseen kuuluva sähkömekaaninen ohjaustehostin, mukavaksi säädetty alusta ja erillisjousitus takaavat Vito pakettiauton tehokkuuden, sujuvakäyntisyyden ja henkilöauton tasoisen ajomukavuuden.

 

1 Saatavana taka- ja nelivedolla.

 

Mercedes-Benz Vito 110CDI FWD-3,05/32K normaali A1 ONE alk. 33 639,79 €