Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Vie yrityksiä eteenpäin Mercedes-Benz Vito Tourer - Ajankohtaista Wetterillä

Vie yrityksiä eteenpäin Mercedes-Benz Vito Tourer

Vie yrityksiä eteenpäin: Mercedes-Benz Vito Tourer

Lisää mahdollisuuksia.

Vito. Haluaa, pystyy, tekee. Haluatko olla aina valmis toimintaan? Etkö voi vastustaa uusia haasteita? Teetkö työtäsi määrätietoisesti? Siinä tapauksessa sovit erinomaisesti yhteen Vito Tourerin kanssa. Vito tila-auto vie sinua eteenpäin – tiellä ja menestyksen polulla. Taloudellisuuden ja laadun suhteen se on yhtä esikuvallinen kuin muunneltavuuden ja turvallisuuden osaltakin. Se on yksinkertaisesti ammattimaisten henkilökuljetusten erikoisosaaja – ja hyötyajoneuvojen aidon erikoisosaajan valmistama.

Innovatiivisten avustin- ja turvajärjestelmien avulla ohjaat kohti tavoitteitasi entistäkin turvallisemmin. Vito Tourer Base, Pro ja Select ovat valittavanasi taka- tai nelivetoisina käyttötarkoituksesi mukaan.

Mercedes-Benz-kumppaneiden tiivis verkosto huolehtii kattavilla huoltopalveluilla Vito Tourerisi vankan luotettavuuden jatkuvasta ylläpidosta. Huolto- ja korjaustöissä voit luottaa Mercedes-Benz-huoltoon. Se tuntee autosi parhaiten. Sen avulla Vito Tourer pysyy pitkään arvokkaana kumppaninasi.

Mercedes-Benz-tila-autot. Luotuja kulkemaan.

 

Laatu - Valmiina kun sinäkin.

Tarkoituksemme on, että opit pian arvostamaan Vitoa kumppanina. Teemmekin kaikkemme pitkän ja luottamukseen perustuvan suhteen eteen. Toimituksessa saat hienostuneen Mercedes-Benz-laatua edustava auton, joka on menestyksellä suoriutunut 5,5 miljoonasta testikilometristä ja kattavista kokeista. Vito on suunniteltu vastaamaan kaupallisesti käytettävään autoon kohdistuviin koviin vaatimuksiin. Laaja korroosiosuojaus ja kokonaan sinkitty kori takaavat, että Vito on vielä usean vuoden käytön jälkeenkin toimiva käyntikortti yrityksellesi.

Yksi asia on varma: ostamalla Viton saat auton, johon voit luottaa. Se tukee sinua tehtävissäsi kaikkialla korkean käytettävyytensä ansiosta. Meille "Mercedes-Benz Vans. Born to run." ei ole pelkkä motto, vaan lupaus.

 

Taloudellisuus - Koe oma talousihmeesi.

Säästeliäät resurssien käyttäjät ovat yrityksissä aina tervetulleita kumppaneita. Siksi Vito tila-autossa on kaikki, millä teet yrityksestäsi taloudellisemman ja sitä kautta menestyvämmän.

Kolmen eri dieselmoottorin alhaiset kulutuslukemat takaavat säästeliään matkanteon. Yhtä esikuvallisia piirteitä ovat Mercedes-Benzille ominainen luotettavuus ja pitkäikäisyys. Niiden ansiosta Vito tila-autosi on käytettävissä, kun tarvitset sitä. Asiaa edistävät myös pitkät, jopa 40 000 km:n huoltovälit. Erinomainen tuotteen laatu on ylimalkaan tärkein edellytys matalille huolto- ja korjauskustannuksille.

Jotta Vito tila-auton hyvä kunto näkyisi päälle päin vuosienkin jälkeen, olemme varustaneet sen huipputasoisella korroosiosuojauksella, muun muassa kokonaan sinkityllä korilla.

 

Turvallisuus - Saavuta määränpääsi. Esikuvallisen turvallisesti.

Vito Tourerin esikuvallisista turva- ja avustinjärjestelmistä hyötyvät kaikki: sinä, matkustajasi ja muut tienkäyttäjät. Esimerkkejä näistä ovat vakiovarustukseen kuuluvat sivutuuliavustin ja Attention Assist -huomioavustin, uusimman sukupolven ajovakauden hallinta ADAPTIVE ESP® sekä jopa 6 turvatyynyä1. B-pylvään QR-koodilla toimivan pelastustarran avulla pelastajat voivat skannata suoraan autokohtaisen pelastuskortin.

Todellinen kohokohta on lisävarusteena saatava COLLISION PREVENTION ASSIST, joka valvoo etäisyyttä edellä ajavaan autoon myös kaupunkien ulkopuolella ja voi varoittaa mahdollisesta törmäyksestä. Pyynnöstä on saatavana peruutuskamera ja ennakoiva matkustajien turvavarustejärjestelmä Pre-Safe®. Jos haluat laajentaa Vito tila-auton turvavarustusta entisestään, lisätarjonnasta löydät varmasti tarvitsemasi. Kaikkien yhteinen piirre on, että ne tukevat sinua määränpääsi turvallisessa saavuttamisessa.

 

Monipuolisuus - Kurssi suoraan kohti menestystä.

Mikä määränpääsi onkaan, Vito tila-auto tukee sinua sen saavuttamisessa. 3 mallia – BASE, PRO ja SELECT – ovat mukautettavissa täsmälleen sinun ja matkustajiesi tarpeisiin. Kun tarvitset hyvin mukavan auton matkakäyttöön tai hotellikuljetuksiin, Vito Tourer SELECT 2 säädettävällä 3:n istuttavalla penkillä on paras vaihtoehto. Kenties haluat hemmotella matkustajia valolla ja ilmalla ja tilaat lisävarusteena saatavan panoraamakattoluukun. Haluatko erittäin monipuolisen taksiauton? Siinä tapauksessa kannattaa tutustua Vito tila-auto PRO -malliin. Jos haluat kuljettaa joukkueen suorituspaikalle, funktionaalinen Vito tila-auto BASE on ratkaisu.

Auton pituudesta riippuen matkustamoon voi asentaa 2 tai extrapitkän version tapauksessa jopa 3 istuinriviä 2:n ja 3:n istuttavilla penkeillä. 9:n istumapaikan enimmäismäärän saavuttamiseksi voit valita joko 3 istuinriviä matkustamoon (2-2-3-asetelma) tai etumatkustajien penkin eteen ja kaksi 3:n istuttavaa penkkiä taakse. Parasta kaikessa: Vito tila-auton monipuolisuudesta hyödyt myös yksityisillä matkoilla.

 

Mukavuus - Tässä autossa nautit työstä.

Siirrytään työsi mukaviin puoliin: tilavilla sisätiloillaan Vito pakettiauto huolehtii siitä, että voit tehdä työtäsi hyvällä tuulella. Istuimet vakuuttavat kestävällä kangaspäällysteellä, ja niiden ergonomisella verhouksella istut mukavasti myös pitkillä matkoilla. Lisävarusteena saatava kuljettajan ja etumatkustajan istuinlämmitys on arvokas lisä kylminä vuodenaikoina. Jos tarvitset eturivissä tilaa 2 matkustajalle, voit tilata lisävarusteena etumatkustajien penkin.

Sähkömekaanisen ohjaustehostimen ja lisävarusteina saatavien TEMPOMAT-vakionopeudensäätimen, säädettävällä ohjauspylväällä varustetun monitoimiohjauspyörän ja ajotietokoneen avulla ajat työkohteisiin keveästi. Myös lisävarusteena saatavat ilmastointilaite ja ilmastointiautomatiikka auttavat pään pitämisessä kylmänä.

Pyynnöstä saatavilla olevilla audiojärjestelmillä varmistat parhaat mahdolliset yhteydet ja laadukkaan viihteen matkan ajalle. Audio 40 tai Becker® Map Pilot voivat navigointitoiminnollaan viedä sinut nopeammin perille. Jos haluat kasvattaa Vito pakettiauton arvoa entisestään, tilaa lisävarusteena saatava sisätilan kromipaketti. Ja koska jokainen menestyvä hanke alkaa hyvistä säilytystiloista, Vito pakettiautossa on lukuisia käytännöllisiä säilytyslokeroita.

 

1 Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyyny kuuluu kaikkien Vito tila-autojen vakiovarustukseen. Lisäksi on saatavana lisävarusteena rintakehän ja lantion alueen sivuturvatyynyt ja ikkunaturvatyynyt edessä tai ikkunaturvatyynyt edessä ja takana.

 

Kolme mallia, lukemattomia mahdollisuuksia: istuinasetteluja miltei kaikkiin tilanteisiin.

Matkustajien lukumäärästä ja halutusta mukavuustasosta riippuen Vito Tourerin 3 mallia Vito Tourer BASE, PRO ja SELECT tarjoavat erityisiä ja joustavia ratkaisua vaativiin henkilökuljetuksiin. Matkustamon esimääritetty istuinasettelu on mukautettavissa yksilöllisiin tarpeisiin lukuisilla istuinasetteluversioilla. Vito Tourerin ekstrapitkän version matkustamossa on 2-2-3-asettelulla 3 rivissä tilaa jopa 7 matkustajalle.

 

Malliversiot.

  • Mercedes-Benz Vito Tourer Base
    • Mercedes-Benz Vito tila-auto Base on taloudellinen, jykevä ja luotettava ja siinä on tilaa jopa 9 henkilölle.
  • Mercedes-Benz Vito tila-auto Pro
    • Mercedes-Benz Vito tila-auto Pro on erityisen joustava ja monipuolinen. Jo vakiovarustukseen kuuluu 8 istumapaikkaa, rintakehän alueen turvatyynyt ja ikkunaturvatyynyt edessä sekä monia mukavuusvarusteita.
  • Mercedes-Benz Vito Tourer Select
    • Mercedes-Benz Vito tila-auta Select on edustava erityisen mukavien henkilökuljetusten erikoisosaaja.

 

Täydellinen kuljettajan työpaikka.

Kaikki Vito tila-auton funktionaalisesti toteutetun kuljettajanpaikan ohjauselementit ovat käteviä käyttää, ja mittariston näytöt ovat selkeästi jäsennetyt ja helposti luettavat. Sisätila on verhoiltu kestävällä materiaalilla. Lattianpäällyste on helposti puhtaana pidettävää muovia.

 

Yhtä monipuolinen kuin matkasi.

Täydellä vauhdilla eteenpäin. Perille pääsee kuka vain. On päästävä eteenpäin. Siksi Vito Toureriin on valittavissa 3 vetovahvaa moottorivaihtoehtoa ja vetotapoina taka- tai neliveto. Tarkoituksesta ja paikasta riippuen voit valita autoosi käyttöprofiilin ja halutun ajokäyttäytymisen mukaisen vetotavan.

Vakiovarustukseen kuuluva 7-vaihteinen automaattivaihteisto 7G-TRONIC PLUS pitää ajomukavuuden korkealla ja kulutuksen matalalla tasolla. Myös kuusivaihteinen käsivaihteisto vakuuttaa ketteryyden ja tehokkuuden välisellä tasapainolla. Vetotavasta riippumatta vakiovarustukseen kuuluva sähkömekaaninen ohjaustehostin, mukavaksi säädetty alusta ja erillisjousitus takaavat Vito Tourerin tehokkuuden, sujuvakäyntisyyden ja henkilöauton tasoisen ajomukavuuden.

 

Mercedes-Benz Vito Kombi 110CDI FWD KB normaali A1 alk. 56 405,76 €.