Etusivu Uudet autot Opel Combo-e Cargo

Combo-e Cargo

Opel Combo-e Cargo

Combo-e Cargo

Uusi Combo-e Cargo yhdistää Opelin pitkän kokemuksen tarkkaan suunnitteluun. Lopputuloksena on täyssähköinen hyötyajoneuvo, joka tarjoaa optimaalisen hyötysuhteen ja tinkimätöntä sähköistä liikkuvuutta. Vaikka Combo-e Cargon ulkomitat ovat kompaktit, siihen mahtuu jopa 4,4 m³:n kuorma, ja mukana on FlexCargo®-läpikuormausjärjestelmän kaltaisia huippuluokan ominaisuuksia.

  • Maksimi toimintamatka 275km
  • Kantavuus 800kg
  • Suuri 4,4m³:n tavaratila, Flex Cargo -läpikuormausjärjestelmä

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Opel-myynnistämme!

Oulu 020 7788 902 

Kemi 020 7788 880 

Rovaniemi 020 7788 360

Ylivieska 08 4133 201

Kajaani 020 7788 480

 

 

VARAA KOEAJO

 


 

 

Sähköistä yrittäjyyttä

 

Sisätilat

Yhdistelmä tilaa ja tekniikkaa. Combo-e Cargo on rakennettu alkaen kaupallisesti suorituskykyiseksi. Oletpa sitten ohjauspyörän takana tehostamassa jokaista matkaa Driver Information Cluster -mittaristolla ja digitaalisella e-Infotainment -näytöllä tai työskentelemässä älykkäämmin alan johtavaa kuormaustilaa hyödyntäen, Combo-e Cargo sopii aina tarpeisiisi. Combo-e Cargo ei ole vain kompakti, monikäyttöinen kuljetusväline, se on myös huippumoderni mobiili toimisto matkatyöhön. Sen yhteydet ja yritystason ominaisuudet tukevat yritystäsi kaikkialla.

Sähköinen kokemus

Yhdistä kaikki. Tuet yritystäsi, kun pääset kaupallisin perustein suurkaupunki- ja esikaupunkialueille ilman päästöjen aiheuttamia rajoituksia. Kuormaa ja toimita tavaraa mihin aikaan tahansa täyssähköisen moottorin lähes äänettömän käynnin ansiosta. Minimoi yrityksesi aiheuttamat CO2-päästöt ja autosi ympäristöverot – kaikki tämä samalla kun nautit pienemmistä huolto- ja käyttökustannuksista.

Suorituskyky

Business ja mukavuus. Kasvata yritystäsi 275 km:n sähköisellä toimintamatkalla ja seuraavan sukupolven akulla, joka pikalatautuu 80 %:iin hieman yli 30 minuutissa. Hiljaisen voimansiirron tuottama rentouttava kaupunkiliikkuvuus yhdistettynä välittömään vääntöön ja 130 km/h:n huippunopeuteen tekee Combo-e Cargosta yhtä mukavan, tehokkaan ja miellyttävän ajettavan niin kaupungissa kuin maantiellä.