Etusivu Uudet autot Opel - Uudet autot Yksinkertaisesti sähköistä.

Corsa-e - Yksinkertaisesti sähköistä

Tutustu uuteen Corsa-e -täyssähköautoon

Yksinkertaisesti sähköistä.

Tutustu uuteen Corsa-e -täyssähköautoon – tulevaisuuden vaatimukset täyttävään saksalaiseen kaupunkiautoon, jonka toimintasäde on vaikuttava ja lataus nopea.

Alkaen € 33 711

 

Best Buy Car of Europe 2020

Kansainvälinen AUTOBEST-tuomaristo valitsi uuden Corsan 'Best Buy Car of Europe 2020' -voittajaksi. Eniten vastinetta rahalle tarjoava Corsa on Best Buy Car of Europe -palkinnon historiassa ensimmäinen auto, joka luo selkeän yhteyden niin perinteisten kuin uusien voimanlähteiden ja teknologioiden välille - Corsa-e on täydellinen esimerkki siitä kuinka sähköiset vaihtoehdot tuodaan mahdollisimman monen ulottuville.

 

Tulevaisuuteen valmis saksalainen kaupunkiauto. Täyssähköauto.

Jopa 337 km:n toimintasäde. Uudella Corsa-e:llä voit ajaa vaikuttavat 337 km yhdellä latauksella. Huomioimalla muutamat asiat, kuten ajonopeuden, ajotyylin sekä lämmityksen, voit maksimoida Corsa-e:n toimintasäteen.

Nopeaa ja helppoa: Voit ladata Corsa-e:si akun 80 prosenttiin vain 30 minuutissa. Nauti Opelin monipuolisesta latausstrategiasta, jonka ansiosta voit käyttää autoasi joustavasti sekä päivittäisillä ajomatkoilla että pitemmillä matkoilla. Lue lisää täältä.

Sähköön kannattaa vaihtaa käytännön syistäkin: Pääset nauttimaan pienistä kokonaiskäyttökustannuksista valtion tukien ja edullisempien huoltojen ansiosta! 

 

Tulevaisuuteen valmis saksalainen kaupunkiauto. Täyssähköauto.​​​​​​​

 

Luokkansa johtavia ominaisuuksia. Kattava tuki.

Hauskempaa ajoa, pidempi toimintasäde. Millainen ajotapasi on? Uudella Corsa-e:llä voit valita sen. Urheilullinen Sport-tila tekee ajamisesta hauskempaa, kun taas regenerointitila pidentää toimitasädettä. Valinta on sinun.

Opel tarjoaa myös laajan valikoiman hyödyllisiä palveluita sähköautoille. Palvelut on kehitetty yhteistyössä sähköauton omistajien kanssa. Lopputuloksena on aidosti hyödylliset ja helppokäyttöiset palvelut, jotka tekevät sähköautoilusta hauskaa ja vaivatonta. Valittavissa on mm. latausratkaisut kotiin, latauksen kauko-ohjaus, Opel FlexCare -huoltosopimukset sähköautoille ja paljon muuta. Tutustu tarkemmin Opel-palvelut sähköautoille.

 

Tutustu tarkemmin Opel Corsa-e -malliin ja varaa koeajo!

 

 

VARAA KOEAJO

Opel - Heti toimitukseen -uudet autot