Grandland X PHEV

Uusi nelivetoinen pistokehybridi. Sunniteltu tehokkaaksi.

Uusi nelivetoinen pistokehybridi.

Sunniteltu tehokkaaksi.

Alkaen € 27 391

Tehokas hybridijärjestelmä ja neliveto tekevät ajamisesta ylivoimaisen mukavaa. Opel Grandland X PHEV-lataushybridin voimanlähteenä on markkinoiden muihin ladattaviin hybrideihin verrattuna poikkeuksellisen tehokas 200-hevosvoimainen, 1.6-litrainen bensamoottori ja kaksi sähkömoottoria.

Moottorit tuottavat yhdessä jopa 300 hevosvoimaa ja vääntöä 520 Nm. Ajamisen nautintoa lisää se, että Grandland X PHEV kiihtyy nollasta sadan kilometrin tuntinopeuteen peräti 6,1 sekunnissa. Uutuuden yhdistetty WLTP-kulutus on 1,5 l /100 km ja CO2-päästöt 30 g/km.

Katumaasturi kulkee pelkällä sähkömoottorilla 52 kilometrin matkan. Tämä tarkoittaa, että pakokaasupäästöt laskevat nollaan, kun polttomoottoria ei käytetä. 

 

Grandland X PHEV:ssä on neljä erilaista ajotilaa – sähköinen, hybridi, neliveto ja Sport.

 

Ajotila kaikkiin mielialoihin.

Joustavuutta missä ikinä oletkaan: Grandland X PHEV:ssä on neljä erilaista ajotilaa – sähköinen, hybridi, neliveto ja Sport. Näin kuljettaja voi sopeuttaa autonsa vallitsevien ajo-olosuhteiden mukaisesti.

Esimerkiksi hybridi-tilassa auto valitsee itse taloudellisimman käyttövoiman. Kaupunkiajossa voi ajaa täyssähköisenä. Nelivetotila puolestaan aktivoi taka-akseliston sähkömoottorin maksimaalisen pidon saavuttamiseksi kaikenlaisilla tienpinnoilla.

 

Yksinkertaista latausta.

Grandland X PHEV:n latausmenettelyt ovat yksinkertaisia. Sen akku voidaan ladata täyssähköauton tavoin kaikilla julkisilla latausasemilla sekä kotona kaapelin tai Wallboxin avulla. Pidä siis akkusi täynnä missä ikinä oletkaan ja käytä pelkkää sähkömoottoria pitääksesi pakokaasupäästöt nollassa!

 

Tutustu Grandland X PHEV-lataushybridin ominaisuuksiin tarkemmin ja varaa koeajo!
 

 

 

VARAA KOEAJO

Opel - Heti toimitukseen -uudet autot