Etusivu Uudet autot Opel Insignia Sports Tourer

Insignia Sports Tourer

Ople Insignia Sports Tourer

Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer tarjoaa kaiken tarvitsemasi miellyttävään ajamiseen. Ohuet, kaksoissiipiset LED-valot sekä kromiset yksityiskohdat korostavat tyylikästä kokonaisuutta. Uusi Insignia Sports Tourer vakuuttaa tyylikkäällä muotoilulla ja näyttävillä yksityiskohdilla.

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Opel-myynnistämme!

Oulu 020 7788 902 

Kemi 020 7788 880 

Rovaniemi 020 7788 360

Ylivieska 08 4133 201

Kajaani 020 7788 480

 

VARAA KOEAJO

 


 

Täydellinen kokonaisuus

 

Mukautuva vakionopeudensäädin

Mukautuva vakionopeudensäädin mahdollistaa stressittömän ajokokemuksen. Automaattisesti kiihdyttämällä tai hidastamalla vakionopeudensäädin pitää turvallisen etäisyyden edellä kulkevaan ajoneuvoon. Vakionopeudensäädintä ei tarvitse edes käynnistää uudelleen pysähtyessään. Mukautuva vakionopeudensäädin on saatavilla valinnaisena varusteena.

Opelin kuljettajan avustinjärjestelmät on tarkoitettu tukemaan kuljettajaa järjestelmän luontaisissa rajoissa. Kuljettaja on edelleen vastuussa ajotehtävistä.

Kaistavahti

Kaistavahti varoittaa, mikäli kaistaa ollaan vaihtamassa ilman suuntamerkkiä. Valinnaisena saatavilla oleva katvealueen varoitin havaitsee ja varoittaa kuljettajaa nopeasti lähestyvistä ajoneuvoista, jotka ovat tällä hetkellä katveessa ja nopeusero on alle 72km/h.

Liikennemerkkitunnistin

Uusimman sukupolven liikennemerkkitunnistin näyttää nopeusrajoituksia ja muita liikennemerkkejä mittaristossa. Liikennemerkkitunnistin on saatavilla valinnaisvarusteena.

Takana risteävän liikenteen varoitin

Valinnaisena saatavilla oleva risteävän liikenteen varoitin tunnistaa liikkuvat esineet auton takana peruuttaessasi. Aiemmin näkymätön vaara on nyt helppo hallita. Järjestelmä on aktiivinen 10 km/h saakka ja se havaitsee liikenteen, jonka vauhti on jopa 36 km/h.