Etusivu Uudet autot Opel Opel Astra Gse

Opel Astra Gse

Opel Astra Gse

Opel Astra Gse

Uusi Opel Astra Grand Sport electric (Gse) on aivan omanlaisensa Astra. Urheilulliseksi viritetty ja maksimaalisen suorituskykyiseksi suunniteltu ja silti päästöprofiililtaan alhainen. Sen valmistukseen on käytetty intohimoa ja tarkkuutta. Rohkeassa ja puhtaassa muotoilussa yhdistyvät hybriditeho ja tehokkuus, jolloin tuloksena on ilmiömäinen ajokokemus. Nosta ajamisesi uudelle tasolle!

Tulossa alkuvuodesta 2023.

  • Sähköistä ajoa 64km
  • Polttoaineenkulutus 1.1-1.2l/100km

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Opel-myynnistämme!

Oulu 020 7788 902 

Kemi 020 7788 880 

Rovaniemi 020 7788 360

Ylivieska 08 4133 201

Kajaani 020 7788 480

 

VARAA KOEAJO

 


 

 

Opel Astra Gse

 

Urheilullinen Hybridi

Opel Astra GSe -mallissa on kehittynyt lataushybridivoimalaitejärjestelmä, jossa yhdistyvät tehokas turbomoottori ja välittömän vääntömomentin tuottava sähkömoottori, joiden yhteisteho on 225 hv .

Tehokkaaksi viritetty

Koe e-Rally -suorituskyky Sport-tilassa kaduilla jäykemmän urheilullisen alustan, kehittyneiden iskunvaimentimien, tarkasti kalibroidun ohjauksen ja moottorin äänisäätöjen avulla. Parannukset jatkuvat sisätiloissa: urheilullinen ohjauspyörä, suorituskykyiset istuimet ja erityiset GSe-yksityiskohdat.

Dynaamisesti erilainen

Koe uskomaton toimintamatkan, tehon, hyötysuhteen ja nopean kiihtyvyyden yhdistelmä. Lataushybridin teho ja sähkötoiminen 8-vaihteinen automaattivaihteisto (e-AT8) yhdessä tuottavat dynaamisen 360 Nm:n vääntömomentin.

 


 

Tekniikka

 

E-rally tech

Astra GSe tarjoaa hallittavaksesi sinulle innovatiivisuuden, joka alkaa sinut digitaaliseen maailmaan yhdistävästä intuitiivisesta tietoviihteestä ja päättyy Opelin e-Rally-moottoriurheilun parissa kehittämään uraauurtavaan suorituskykyä parantaviin tekniikkaan.

Kuljettajan ajoavustimet

Erinomainen suorituskyky edellyttää jatkuvaa valppautta. Edistykselliset kuljettajan avustinjärjestelmät valvovat useita tie- ja liikenneolosuhteita ja parantavat merkittävästi turvallisuutta. Voit nauttia ajosta esimerkiksi IntelliLux Pixel LED -ajovaloilla, laajennetulla Head-Up -tuulilasinäytöllä sekä Intelli-Drive- ja Intelli-Vision 1 -ominaisuuksilla.

Infotainment

Digitaalisesti ympäristöä rauhoittava Pure Panel -näyttö sisältää langattomat Apple CarPlay™- ja Android Auto™ -ominaisuudet sekä yksilöllisen profiilien hallinnan ja kuljettajan tunnistuksen. Lataa laitteet langattomasti, käytä yhdistettyjä palveluja hätätilannepuhelussa ja auton epäkuntoon joutumisen vaatimiin puheluihin ja pidä kädet ohjauspyörässä, jossa on luonnollisen kielen tunnistava ääniohjaus.

OpelConnect-palvelut

Älykkäät teknologiajärjestelmät ja niihin liittyvät palvelut1 , jotka tarjoavat turvaksesi yhteydet ja moderneja innovaatioita ja varmistavat jännittävän ja tehokkaan matkanteon.

Mielenrauhaa: Hätätilannepuhelu ja auton epäkuntoon joutumisen vaatima puhelu2 sekä Auton tila ja tiedot tuovat aina mielenrauhasi takaamiseksi näyttöön ajokilometrit, polttoainemäärän tai huoltohälytykset.

Mukavuus: E-Remote Control -palvelu 3 akun varaustason, latauksen hallinnan ja matkustamon esilämmityksen tarkistamiseen myOpel-sovelluksella.

Drive Smart: rentoa matkantekoa Connected Navigation Plus 4 -paketin ja matkan- ja ajonhallintapalvelulla.