Etusivu Uudet autot Opel Opel Astra - uusi sukupolvi saapuu.

Opel Astra - uusi sukupolvi saapuu.

Opel Astra

 

Uusi sukupolvi saapuu.Opel Astra. 

Uutta Opel Astraa ei voi erehtyä luulemaan joksikin toiseksi autoksi. Jokainen linja ja kaarre tekee selväksi, että ajamisen tulevaisuus on tässä. Rohkeasta Vizor®-keulasta jämäköihin pintoihin asti uusi Astra on selvän urheilullinen, ja sen kaikki yksilölliset muodot ja odottamattomat ominaisuudet saavat sen erottumaan joukosta.

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Opel-myynnistämme!

Oulu 020 7788 902 

Kemi 020 7788 880 

Rovaniemi 020 7788 360

Ylivieska 08 4133 201

Kajaani 020 7788 480

 

VARAA KOEAJO

 


 

Opel Astra

 

Huipputyyppiä

Nyt voit poiketa tavanomaisesta. Joukosta erottuminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tehosta tyyliäsi Astran rohkeilla visuaalisilla uudistuksilla, vaikkapa upealla mustalla tehostekatolla

 

Upeat sisätilat

Koe seuraavan sukupolven sisätilasuunnittelun ja innovaatioiden uusi maailma. Uudessa Astrassa on digitaalisesti rauhoitettu Opel Pure Panel®1 -näyttö, joka selkeyttää kuljettajalle tulevat tiedot aivan uudella tavalla. Rentoudu uusissa ergonomisissa tuulettuvissa ja hierovissa alcantara- tai nappanahkaetuistumissa2. Ympäröi itsesi tilalla, tekniikalla ja puhtaalla, selkeällä mukavuudella uusimpia yhteyksiä käyttämällä.

 

Upea joka kulmasta

Puhdas, selkeä ja toimiva muotoilu, juuri siksi kaikki uudessa Opel Astrassa on tehokasta ja täydellisen tasapainoista. Täsmälliset saksalaiset mittasuhteet noudattavat kompassiperiaatetta, ja siksi energiaa säästävät LED-takavalotkin ovat täysin sopusoinnussa auton visuaalisten linjojen kanssa.

 

Pyörii parhaiten

Haluatko erottua? Oletko tottunut samanlaisuuteen? Juhli yksilöllisyyttä uuden Astran huippudynaamisilla kevytmetallivanteilla. Saatavana urheilullisena valikoimana, jossa on rohkeita ja puhtaan tyylikkäitä vaihtoehtoja, jotka saavat Astran näyttämään yhtä jännittävältä kuin sen ajaminenkin on.

 

Huomaa huominen

Edessäsi on viilein viistoperä. Siinä missä muissa autoissa on tavanomainen säleikkö, Opel Astrassa on ainutlaatuinen Vizor®. Tämä upea paneeli on puhdasta saksalaista muoto-seuraa-toimivuutta -muotoilua, joka yhdistää etupään laitteet, anturit ja toiminnot sulavasti yhdeksi sileäksi kokonaisuudeksi.