Etusivu Uudet autot Opel Opel Combo- e Life

Opel Combo- e Life

Opel Combo e Life

Opel Combo- e Life

Uusi Combo- e Life on suunniteltu tarjoamaan parhaat palat kaikesta. Tilaa ja mukavuutta jopa seitsemälle. Käytännöllisiä ja innovatiivisia turvallisuusominaisuuksia. Sen kruunaa nyt älykäs, päästötön sähköteknologia sekä täyssähköinen voimalinja, jolla sinä ja perheesi voitte matkustaa jopa 280km1 yhdellä latauksella. Saat kaiken irti perhe-elämästä, ilman kompromisseja.

  • Maksimi toimintamatka 280 km, riippuen kuormasta ja lisävarusteista
  • Latausaika 80 %:iin 30 min

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Opel-myynnistämme!

Oulu 020 7788 902 

Kemi 020 7788 880 

Rovaniemi 020 7788 360

Ylivieska 08 4133 201

Kajaani 020 7788 480

 

VARAA KOEAJO

 


 

Opel Combo e Life

Sähköinen ajokokemus

Lue lisää Combo-e Lifen ajodynamiikasta, kuten välittömästä väännöstä, ajotiloista, energian talteenotosta ja muista ominaisuuksista.

 

Pidemmälle elämässä

Combo-e Lifen edistyksellinen akku mahdollistaa jopa 280 km1 pitkän toimintamatkan, mitä tehostaa joukko regeneratiivisen jarrutuksen kaltaisia energiansäästötekniikoita, joten pääset aina hieman pidemmälle. Kun tutustut lähemmin e-liikkuvuuden tarjoamiin etuihin, voit optimoida nopeutesi, ajotapasi ja mukavuusasetukset niin, että pystyt maksimoimaan Combo-e Lifen toimintamatkan vieläkin paremmin.

 

Lataa akku 80 %:iin vain 30 minuutissa

Kehittynyt pikalataustekniikkamme lataa Combo-e Lifen akun 80 %:iin ja optimoi toimintamatkan vain hieman yli 30 minuutissa1. Opelin päivän pituisille ja pidemmillekin matkoille tarkoitetuilla monipuolisilla latausratkaisuilla olet aina valmis seuraavaan seikkailuun. Lue lisää täältä.

 

Kustannustehokkuus

On vieläkin konkreettisempia syitä vaihtaa sähköautoon: Voit hyötyä alhaisista kokonaiskustannuksista alhaisen verotuksen ja halvempien huoltokäyntien ansiosta! Valtion tuki sähköauton ostoon tai vuokraukseen helpottaa asian alulle panoa. Ja tiesitkö, että latausrasiaankin saa tukea?

 

Kehittynyt akku

Combo-e Lifen voimansiirron tarvitsema energia tulee 100 kWh:n litiumioniakuista, jotka antavat autolle jopa 280 km:n1 toimintamatkan ja välittömän väännön. Kehittynyt lämmönhallinta, korkean energiatiheyden omaavat kennot ja tasapainoinen alustan integrointi takaavat luotettavan toimintamatkan ennakoinnin, pidemmän käyttöiän ja alhaisen painopisteen myötä tasaisen, vakaan kulun autolle.

 


 

Ajotilat

Combo-e Life mukautuu Drive Mode -ajotavanvalitsimella ajotapaasi ja kunkin matkan yksilöllisiin vaatimuksiin. Valitse POWER, kun haluat parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja mukavuutta raskailla kuormilla; NORMAL, kun haluat ajoosi tasapainon suorituskyvyn ja tehokkuuden välille; ja ECO, kun haluat mahdollisimman pitkän toimintamatkan ja parhaan energiatehokkuuden.

Ei stressiä

Rauha ja hiljaisuus voivat olla kallisarvoinen hyödyke vilkkaan perheen kodissa. Onneksi voit luottaa siihen, että Combo-e Life tekee jokaisesta matkasta mahdollisimman tasaisen ja rauhallisen. Opelin sähköiset voimansiirrot ovat muutakin kuin päästöttömyys – ne tarkoittavat myös meluttomuutta, tärinättömyyttä, nykivän vaihteenvaihdon puuttumista ja aina käytettävissä olevia matalapäästöisiä vyöhykkeitä.

Auton tietojen seuranta

Combo-e Lifen tarjoama auton tietojen seuranta käyttää edistyksellisiä antureita ja järjestelmiä, jotka tarjoavat monipuolisen yleiskatsauksen jokaisesta matkasta ja mahdollistavat toimintamatkan, reitin olosuhteiden ja energiakustannusten arvioinnin, jotta voit ajaa mahdollisimman tehokkaasti.