Etusivu Uudet autot Opel - Uudet autot Opel Insignia Country Tourer - Ajankohtaista Wetterillä

Opel Insignia Country Tourer

Opel Insignia Country Tourer Dynaamista muotoilua, ensiluokkaista liitettävyyttä ja älykkäitä kuljettajaa avustavia järjestelmiä - Insignia Country Tourer on valmiina tien päälle.

Opel Insignia Country Tourer 

Dynaamista muotoilua, ensiluokkaista liitettävyyttä ja älykkäitä kuljettajaa avustavia järjestelmiä - Insignia Country Tourer on valmiina tien päälle.

Alk. 38 818 €

 

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Multimedia Navi Pro navigointijärjestelmä
  • Kaksivyöhykkeinen automaatti-ilmastointi
  • Sadetunnistin, automaattisesti himmenevä taustapeili ja ajovaloautomatiikka
  • Pysäköintitutka, sensorit edessä ja takana
  • Handsfree-takaluukku
  • Helmasuojukset
  • 18" kevytmetallivanteet

Opel Insignia Counry Tourer - Dynaamista muotoilua, ensiluokkaista liitettävyyttä ja älykkäitä kuljettajaa avustavia järjestelmiä - Insignia Country Tourer on valmiina tien päälle.

Muotoilu

Aito maastoasenne - Tee töitä älykkäästi ja nauti matkasta ja anna Insignia Country Tourerin mutoilun kääntää ankarat olosuhteet omaksi eduksesi. Jos haluat poiketa tieltä maastoon, vahva Insignia mukautuu mielentilaasi. 

Vahvaa rakkautta - Muotoilu kääntää ankarat olosuhteet omaksi eduksesi. Hopeanväriset pohjapanssarit ja helmasuojukset suojaavat alustaa ja tekevät Country Tourerista matalan, leveän ja vahvan näköisen. 

Panoraamakattoikkuna - Mene enemmän luonnon helmaan ja päästä enemmän luontoa sisään. Nauti tyylikkään panoraamakattoikkunan tarjoamasta paremmasta näkyvyydestä ja lisävalosta. 

Innovaatiot

Handsfree-takaluukkuteknologia - Älykäs handsfree takaluukkuteknologia avautuu ja sulkeutuu automaattisesti heiluttamalla jalkaa takapuskurin alla. 

Intelli Lux Led Matrix -ajovalot häikäisemättömillä kaukovaloilla himmentävät valokeilaa automaattisesti muiden ajoneuvojen ympäriltä, mutta pitävät muut tien osat kirkkaasti valaistuna jopa 400 metriä. 

Pidä turvaväli - Autonominen turvaväliavustaja auttaa estämään peräänajot. 

Liikennetunnistin - Varoittaa ajoneuvoista peruuttaessa pois pysäköintiruudusta tai pihatieltä. Aiemmin näkymätön vaara on nyt helppo hallita. 

Edistykselliset turvajärjestelmät

Opelin turvallisuusteknologiat tarjoavat mm. seuraavat ominaisuudet:

  • automaattinen hätäjarrutus ja jalankulkijoiden havaitsemistoiminto
  • katvealueen hälytin
  • kaistavahti

Ajodynamiikka

Valinta on sinun! Halusitpa urheilullisen, käsivaihteisen 6-vaihteisen tai edistyksellisen 8-vaihteisen automaattivaihteiston.

Hienostunut neliveto älykkäällä voimanjaolla - Uusi mukautuva Twinster-nelivetojärjestelmä tuottaa entistä sulavamman ja dynaamisemman ajon tiukoissa kurveissa. 

Todellinen polltoainekulutus - Insigniassa yhdistyvät polttoainetehokkuus sekä ajodynamiikka ja ketteryys. Todellisissa olosuhtessa suoritetut testit osoittavat sen kuluttavan jopa 10% vähemmän polttoainetta voimansiirtojärjestelmästä riippuen.

Räätälöity sinulle.

Ilmaise itseäsi Opelin alkuperäisillä lisävarusteilla ja ota kaikki mahdollinen irti autostasi. 

 

VARAA KOEAJO

 

Opel - Heti toimitukseen -uudet autot