Etusivu Uudet autot Opel - Uudet autot Opel Insignia GSI - Ajankohtaista Wetterillä

Opel Insignia GSI - Melko nopea

Opel Insignia GSI - Vaikuttavaa muotoilua ja tehokasta turboteknologiaa: uusissa Insignia GSi -malleissa yhdistyvät ajamisen nautinto ja edistykselliset teknologiat.

Opel Insignia GSI 

Vaikuttavaa muotoilua ja tehokasta turboteknologiaa: uusissa Insignia GSi -malleissa yhdistyvät ajamisen nautinto ja edistykselliset teknologiat.

Alk. 53 765 €

Muotoilu

Tyylikäs atleetti - Insignia GSI Grand Sportissa yhdistyvät vahvat, urheilulliset linjat ja 20" kevytmetallivanteet, kromiset ilmanottoaukot sekä takaspoileri, jotka korostavat auton dynaamista luonnetta. 

Ergonomisesti täydellinen - Alareunasta litistetty ohjauspyörä, ergonomisesti urheilulliset etuistuimet ja alumiinipolkimet luovat kuljettajakeskeiseen ohjaamoon GSI:lle tyypillisen tunnelman. 

Opel Insignia GSI - Vaikuttavaa muotoilua ja tehokasta turboteknologiaa: uusissa Insignia GSi -malleissa yhdistyvät ajamisen nautinto ja edistykselliset teknologiat.

Oma valintasi 

Suorituskysy ja tyylikkyys kulkevat käsi kädessä. Grand Sport tai monikäyttöinen Sport Tourer - urheilullinen muotoilu ja innovatiivinen teknologia tekevät Insignia GSI:stä vastustamattoman. 

Ajodynamiikka

Täysin dynaaminen - GSI:n vakiovarustukseen kuuluvaa 8-vaihteista automaattivaihteistoa on tehostettu ohjauspyörään asennetulla vaihdevivulla niitä hetkiä varten, joina haluat ajon täysin omaan hallintaasi.

Mukautuva neliveto vääntömomentin ohjauksella

Nelivedon ja aktiivisen vääntöohjauksen ansiosta pääset nauttimaan erinomaisesta ajodynamiikasta ja käsittelyn tasapainoisuudesta ja voit tuntea olosi turvalliseksi äärimmäisissä ajoolosuhteissa sekä hankalassa maastossa. 

Tehokkaat jarrut

BREMBO-jarrut, joissa on maalatut jarrusatulat, hidastavat nopeutta vahvasti ja tarkasti.

Innovaatiot

Intelli Lux Led Matrix -ajovalot häikäisemättömillä kaukovaloilla himmentävät valokeilaa automaattisesti muiden ajoneuvojen ympäriltä, mutta pitävät muut tien osat kirkkaasti valaistuna jopa 400 metriä. 

Pidä turvaväli - Autonominen turvaväliavustaja auttaa estämään peräänajot. 

Edistykselliset turvajärjestelmät

Opelin turvallisuusteknologiat tarjoavat mm. seuraavat ominaisuudet:

  • automaattinen hätäjarrutus ja jalankulkijoiden havaitsemistoiminto
  • katvealueen hälytin
  • kaistavahti

Taianomainen kosketus

Astu autoon ja lähde ajamaan. Insignian "avaimeton käynnistys" kuuluu vakiovarustukseen.

Ergonomiset urheiluistuimet

Pitkän matkan mukavuus huipussaan. Ergonomiset sertifioidut istuimet lisäävät tyyliä sekä takaavat kuljettajat optimaalisen istuma-asennon.

 

VARAA KOEAJO

Opel - Heti toimitukseen -uudet autot