Opel Mokka

Opel Mokka

Opel Mokka

Mokka kirjoittaa säännöt uusiksi ja vie ajamisen uudelle tasolle. Uuden Mokkan urheilullisen dynaaminen ulkonäkö on muutakin kuin rohkean edistyksellistä muotoilua. Se on osoitus täysin uudesta saksalaisesta suunnittelufilosofiasta ja vahva visio Opelin päitä kääntävästä tulevaisuudesta.

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Opel-myynnistämme!

Oulu 020 7788 902 

Kemi 020 7788 880 

Rovaniemi 020 7788 360

Ylivieska 08 4133 201

Kajaani 020 7788 480

 

VARAA KOEAJO

 


 

Ainutlaatuista tyyliä

Mokkan ulkopuolen muotoilu on vasta alkua matkallasi uuteen saksalaisen muotoilun maailmaan. Sisällä huomaat, kuinka mittasuhteiden, valon, tilan ja tekniikan harmonia luo todella ainutlaatuisen ajokokemuksen.

Nerokkaat yksityiskohdat

Katsoitpa mistä kulmasta tahansa, Mokka hurmaa näyttävyydellään. Jokainen linja ja ominaisuus, aina ohuisiin LED®-takavaloihin asti, on suunniteltu yhdistämään dynaaminen muotoilu ja kehittynein toiminnallisuus.

Näyttävä ulkonäkö

Mokka tarjoaa rohkeaa tyyliä, joka erottaa sen muista tiellä liikkujista. Ole rohkea ja vie urheilullisuutesi seuraavalle tasolle näyttävien kevytmetallivanteiden avulla.

Kauniisti kehystetty

Mokkan moderni ja erottuva identiteetti kulkee läpi auton integroimalla puhtaan muotoilun rohkeaan toiminnallisuuteen. Suunnittelu on käytännöllistä ja täydellisessä sopusuhdassa aina etuosan Opel Vizorista "kelluvan katon" arkkitehtuuriin, joka sulautuu yhteen kokonaisuuteen sivuikkunat kehystettynä.