Etusivu Uudet autot Opel Opel Zafira-e Life

Opel Zafira-e Life

Opel Zafira

Opel Zafira-e Life

Zafira-e Life edustaa modernia edustustason mukavuutta. Täyssähköinen voimalinja takaa matkustajille sulavamman, hiljaisemman ja ylellisemmän matkanteon.

  • Maksimi toimintamatka 322 km
  • Jopa 9 istuinta

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Opel-myynnistämme!

Oulu 020 7788 902 

Kemi 020 7788 880 

Rovaniemi 020 7788 360

Ylivieska 08 4133 201

Kajaani 020 7788 480

 

VARAA KOEAJO

 


 

Käytettävyys

  • Takakannen avautuvan ikkunan sekä lisävarusteena saatavien sähköliukuovien ja Keyless Open & Start -toiminnon ansiosta Zafira-e Life on helppo käyttää.
  • 9-paikkainen 
  • Zafira-e Life kohdalla on kyse ainoastaan joustavuudesta ja mukavuudesta. Käännä toisen ja kolmannen rivin istuimet eteen tai taaksepäin luodaksesi lisää jalkatilaa

 

Sähköinen sivuliukuovi

Valinnainen sähköliukuovi avautuu leveälle ja sen kautta on helppo kuormata isompia tavaroita ja matkustajien on helppo päästä toiselle ja kolmannelle riville.

Keyless go

Avaimeton ovien avaus ja lukitus sekä painikekäynnistys on saatavilla valinnaisvarusteena. Astu vain sisään ja lähde liikkeelle tarvitsematta etsiä auton avaimia– kunhan ne ovat taskussasi, laukussasi tai jossain lähellä.

Takaikkunan avaaminen

Takaluukun ikkunan voi avata yksittäin ilman takaluukkua. Ikkunan kautta pieniä tavaroita on helppo asettaa tavaratilaan tai sen avulla voidaan helpottaa kuormaamista, kun tilaa on rajallisesti.

Mitat

Zafira-e Life on saatavana kahdella eri koripituudella. Versio tarjoaa jopa 1000 kg hyötykuormaa ja suuren tavaratilan 912 litraa (VDA).