Etusivu Uudet autot Opel Täyssähköinen Opel Mokka-e. Muotoilua parhaimmillaan.

Täyssähköinen Opel Mokka-e. Muotoilua parhaimmillaan.

Opel Mokka-e

Täyssähköinen Opel Mokka-e. Muotoilua parhaimmillaan.

Vaihdatko täyssähköön? Mahtava päätös, jota ei tarvitse katua. Mokka-e uskaltaa poiketa joukosta. Uuden Mokka-e:n urheilullisen dynaaminen ulkonäkö on muutakin kuin rohkean edistyksellistä muotoilua. Se on osoitus täysin uudesta saksalaisesta suunnittelufilosofiasta ja vahva visio Opelin päitä kääntävästä tulevaisuudesta. Kaikki veistoksellisista Eco-LED-takavaloista uuteen Vizor-säleikköön kertoo samaa: tulevaisuus on nyt.

 • Toimintamatka jopa 339km yhdellä latauksella.
 • Lautausaika 80%:iin 30 minuuttia.
 •  

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Opel-myynnistämme!

Oulu 020 7788 902 

Kemi 020 7788 880 

Rovaniemi 020 7788 360

Ylivieska 08 4133 201

Kajaani 020 7788 480

 

VARAA KOEAJO

 


 

 

Opel Mokka-e

 

Sähköliikkuvuutta

Vaihdatko täyssähköön? Mahtava päätös, jota ei tarvitse katua. Haluat varmasti ymmärtää, mitä kaikkea asiaan liittyy.

 • Laaja toimintamatka: Viimeisin akkuteknologia tarjoaa vapauden jopa 342 kilometrin (WLTP) toimintamatkaan yhdellä latauksella.

 • Vähemmän odottelua: Lataa nopeasti, siististi ja kätevästi kotona tai julkisella latausasemalla. Hanki jopa 80% toimintamatkaa vain 30 minuutissa* ja hyödynnä Mokka-e:n joustavat latausvaihtoehdot jokaisella matkalla.

 • Sähköautoilun hienous: Sähköauto on hiljainen, päästötön ja mukava ajaa. Nauti kaikista sähköautoilun tuomista hyödyistä

 

Sähköistettyä suorituskykyä

Täysin sähkökäyttöinen voimansiirto sisältää jopa 260 Nm:n väännön. Kevyet, 136 hevosvoiman sähkömoottorit ovat täydellisesti tasapainossa. Ne on suunniteltu toimimaan kaikissa tilanteissa vaivattomasti ja ketterästi.

 


 

Turvallisuus ja innovaatiot

 • LED® matrix -ajovalot: Mukautuvat Matrix Intelli-Lux LED® -ajovalot tarjoavat erinomaisen näkyvyyden kaikissa tilanteissa. Voit ajaa mukavasti ja huoletta tehokkailla kaukovaloilla häikäisemättä muita kuljettajia

 • Digitaalinen mittaristo: Mokkan hienostuneisuus ja yksinkertaisuus näyttäytyy myös uudessa Opel Pure -paneelissa. Jopa kahdentoista tuuman kuljettajan näyttö antaa sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot ilman häiriöitä. Visuaalisesti häiritsevät elementit ovat poissa, jolloin jäljelle jää saumattomasti toimiva digitaalinen kokonaisuus.

 • Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä: Osana kuljettajanavustinjärjestelmiä, mukaan lukien kaista-avustin ja kaistaltapoistumisvaroitin, Mokkan automaattinen hätäjarrujärjestelmä valvoo edessä olevaa tietä ajoneuvoilta ja jalankulkijoilta. Järjestelmä auttaa välttämään tai vähentämään merkittävästi törmäysvaurioita.

 

Lisävarusteina mm.

 • 180° peruutuskamera: Panoraamakamera antaa sinulle 180 asteen suurennetun takanäkymän, joka tunnistaa ja korostaa lähellä olevat esineet ja antaa sinun nähdä ajoneuvon sivuilta tulevan liikenteen - erityisen hyödyllinen peruuttaessa takaisin liikenteeseen. Saatavilla valinnaisena varusteena.

 • Mukautuva vakionopeudensäädin: Valinnaisvarusteena saatavilla oleva mukautuva vakionopeudensäädin tekee ajamisesta turvallisempaa ja mukavampaa. Se pitää etäisyyden edellä olevan autoon jarruttamalla tai kiihdyttämällä vauhtia tarpeen mukaan.

 • Pysäköintiavustin:Tee täydellisestä pysäköinnistä helppoa. Mokka-e:hen valinnaisena saatavilla oleva pysäköintiavustin kääntää ohjauspyörää automaattisesti samalla, kun kuljettajana hallitset jarru- ja kaasupoljinta. Järjestelmä auttaa löytämään paikan kertomalla, onko tila riittävän suuri, ja jopa ohjaa ajoneuvon takaisin kadulle sen jälkeen.

 

Sähkövoimaa

Mokka-e:n sydän on tehokas 50 kWh:n akku edistyksellisellä lämmönhallinnalla tarkoittaa pitkää käyttöikää sekä toimintamatkaa tehostettuna regeneratiivisella jarrutuksella.Ajon aikana, kun nostat jalkasi kaasupolkimelta, regeneratiivinen jarrujärjestelmä ottaa liike-energiaa talteen ja muuntaa sen voiman entistäkin pidemmälle. B-ajotilaa käyttäessä suurin osa päivittäisestä työmatkastasi voidaan ajaa ilman perinteisten jarrujen käyttöä, mikä vähentää kulumista ja siihen liittyviä ylläpitokustannuksia.