Etusivu Uudet autot Opel Tutustu uuteen Opel Grandland Plug-in Hybridiin.

Tutustu uuteen Opel Grandland Plug-in Hybridiin!

Opel Grandland

Tutustu uuteen Opel Grandland Plug-in Hybridiin!

Kunnianhimoisimman uudistuksensa myötä Uusi Opel Grandland PHEV yhdistää rohkeaa estetiikkaa saksalaiseen insinööritaitoon, ja lopputuloksena on aivan omanlaisensa katumaasturi. Tunnistettava Vizor keulakuvanaan, uudessa Grandlandissa yhdistyy itsevarma asenne ja päät kääntävä olemus.  

  • Uudessa Opel Grandland -lataushybridissä jopa 59 km sähköinen toimintasäde

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Opel-myynnistämme!

Oulu 020 7788 902 

Kemi 020 7788 880 

Rovaniemi 020 7788 360

Ylivieska 08 4133 201

Kajaani 020 7788 480

 

VARAA KOEAJO

 


 

Opel Grandland

Katseet tulevaisuuteen

Grandland PHEV ei kalpene yhdestäkään kuvakulmasta. Edestä taakse, rohkeat muotoiluratkaisut ja nousevat linjat kuljettavat katsetta. Keulan tunnusomainen Opel Vizor yhdistää sulavasti etuosan laitteet, sensorit ja toiminnot yhteen osioon. Toisessa päässä muotoillut Full LED -takavalot toistavat sointuvasti Vizorin muotokieltä... mutta Grandland PHEV:ssä on aina uutta löydettävää.

 

Kauttaaltaan uusi

Kun sanomme, että Grandland PHEV ei ole ihan tavallinen katumaasturi, tarkoitamme sitä kauttaaltaan. Kaikki tässä Opelin Bold & Pure -autoperheen uutuudessa on hiottu viimeiseen asti, mikä näkyy vaikuttavan ulkokuoren värivalinnoissa sekä urheilullisissa 17", 18" ja 19" kevytmentallivanteissa.

 

Päivittäin päät kääntävä

Et ole ihan tavallinen, joten miksi olisi katumaasturisikaan? Löydä uudestaan uniikki itsesi uudistuneen kaksivärisen Grandland PHEV:n kautta, ja valmistaudu kääntämään päät aina kun käynnistät auton.

 

Muutakin kuin nimi

Grandlandin uusi nimimerkintä on selkeä todiste rohkeasta ja puhdistetusta lippulaiva-katumaasturista. Ei pelkkä nimikyltti, vaan myös lupaus uskomattomasta ajoteknologiasta ja voimasta valmiina käyttöön. Tätä on Grandlandin uusi aika.

 

Keskity olennaisimpaan

Uudessa Grandland PHEV:ssä on vakiona Opelin uusi Pure Panel -tietokeskus. Tämä integroitu näyttö muuttaa ajokokemusta suodattamalla kuljettajan tietovirrasta pois kaiken epäoleellisen.

 


 

Sähköisyys kannattaa

Grandland PHEV saa vähäpäästöisten autojen veroetuuden, mm. veroetuus työsuhdeautoille joiden päästöt ovat enintään 100 g/km. Jälleen yksi hyvä syy vaihtaa sähköistyneeseen Opel-malliin!