Etusivu Uudet autot Opel Uusi Astra Plug-in Hybridi

Uusi Astra Plug-in Hybridi

Opel Astra Plug-in Hybridi

Uusi Astra Plug-in Hybridi

Täysin uusi Astra Plug-in Hybridin jokainen linja ja kaareva muoto tekee selväksi, että ajamisen tulevaisuus on tässä. Etupään tyylikkäästä ulkoasusta tiukasti muotoiltuihin pintoihin, jotka antavat Astra Plug-in Hybridille sen urheilullisen, itseluottamusta henkivän ulkonäön, jokainen ainutlaatuinen muoto ja odottamaton piirre saa sen erottumaan joukosta.

  • Jopa 60 km toimintasäde sähköllä

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Opel-myynnistämme!

Oulu 020 7788 902 

Kemi 020 7788 880 

Rovaniemi 020 7788 360

Ylivieska 08 4133 201

Kajaani 020 7788 480

 

VARAA KOEAJO

 


 

Opel Astra Plug-in Hybridi

 

Huipputyyliä

Nyt voit poiketa tavanomaisesta, erottuminen joukosta ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tehosta tyyliäisi Astra Hybridin upeilla visuaalisilla parannuksilla, kuten linjakkailla valkoisilla tai mustilla ulkokatoilla.

Erottuvat sisätilat

Koe seuraavan sukupolven sisätilasuunnittelun ja innovaatioiden uusi maailma. Uuden Astra Hybridin sisällä on uusi ja entistä parempi digitaalisesti selkeytetty Opel Pure Panel, joka virtaviivaistaa kuljettajalle tulevat tiedot ennennäkemättömällä tavalla. Rentoudu ergonomisesti aktiivisissa etusituimissa, joissa on loisteliasta alcantaraa tai nappanahkaa ja tuuletus- ja hierontatoiminto.

Kaunis joka kulmasta

Puhtain muotoilu on puhdasta niin linjoiltaan kuin toimivuudeltaan, ja siksi kaikki uudessa Opel Astra Hybridissä on yksityiskohtia myöten tehokasta ja tasapainoista.  Tarkat saksalaiset mittasuhteet noudattavat kompassiperiaatetta, jossa korkealle asennetut energiapihit LED-takavalotkin ovat sopusoinnussa pituusakselin kanssa.

Tehokkaaksi suunniteltu

Opel Astra hybridi määrittelee uuden standardin kompaktille luokalle. Pienikitkainen moottori ja tehokas sähkömoottori tekevät ajosta puhtaampaa ja tasaisempaa pienemmällä polttoaineenkulutuksella kaikissa olosuhteissa. Aja rajoituksitta minne tahansa päästöttömille vyöhykkeille ja nauti merkittävästi alhaisemmista ajoneuvoveroista.