Etusivu Uudet autot Opel - Uudet autot Uusi Crossland X - Elämä on ihanaa

Uusi Crossland X - Elämä on ihanaa

Crossland X on valmiina mihin tahansa poikkeuksellisen monikäyttöisyytensä, luokkansa ohtavien innovaatioiden ja selkeän katumaasturille ominaisen muotoilunsa ansiosta.

Uusi Crossland X. Elämä on ihanaa.

Alkaen € 19 159

Sinulle suunniteltu. Työaika, vapaa-aika, meidän aika, oma-aika... Crossland X on valmiina mihin tahansa poikkeuksellisen monikäyttöisyytensä, luokkansa ohtavien innovaatioiden ja selkeän katumaasturille ominaisen muotoilunsa ansiosta.
 

Värillinen katto ja panoraamanäkymä. Sopii täydellisesti urbaaniin elämäntyyliin tyylikkään katumaasturimaisen muotoilunsa ja kompatin kokonsa ansiosta: hienostunut, mutta kuitenkin dynaaminen Crossland X tekee vaikutuksen käytännöllisellä ja urheilullisella tyydikkyydellään. Crossland X on tarkoin mietitty kokonaisuus ja tarjoaa tyylikkyydensä ohella myös innovatiivisia ratkaisuja.
 

AFL LED-ajovalot ovat 30% kirkkaammat kuin tavalliset halogeenipolttimot ja takaavat optimaalisen valaistuksen kaikissa ajotilanteissa.

Optimaalinen takakamera. Tavallisena versiona tai 180 asteen panoraamanäkymällä saatava takakamera tarjoaa optimaalisen näkyvyyden auton ympärille lintuperspektiivistä sekä zoomaustoiminnon.

Tuulilasinäyttö. Tuulilasinäytöstä voit tarkistaa tärkeitä tietoja, kuten nopeutesi tai liikennemerkit, ja pitää silti katseesi turvallisesti tiesä.

 

nauti uusista nahkaistuimista, intuitiivisesta käsittelystä ja tyypillisestä katumaasturin korkeasta istuma-asennosta, joka tarjoaa täydellisen panoraamanäkymän.

 

Enemmän kuin hyvännäköinen.

Laadukasta muotoilua ja saksalaista tarkkuutta: nauti uusista nahkaistuimista, intuitiivisesta käsittelystä ja tyypillisestä katumaasturin korkeasta istuma-asennosta, joka tarjoaa täydellisen panoraamanäkymän.
 

  • Ensiluokkainen valmistuksen laatu
  • Valikoima laadukkaita materiaaleja, kuten lisävarusteena saatavat ergonomiset AGR-istuimet
  • Erittäin helppokäyttöiset, optimaalisesti sijoitetut hallintalaitteet
     

Säästöä polttoaineessa ja päästöissä.

Ecotec -moottorit tarjoavat täydellisen dynamiikan, tehokkuuden ja taloudellisen elinvoimaisuuden yhdistelmän. Ecotec -moottorit auttavat vähentämään polttoaineen kulutusta ja päästöjä. Niitä tukevat aerodynaaminen muotoilu, joka vähentää ilmanvastusta, ja renkaat, jotka vähentävät vierintävastusta. Start/stop-järjestelmällä voit säästää vielä enemmän polttoainetta liikennevaloissa.

 

Tutustu Opel Crossland X -malleihin tarkemmin ja varaa koeajo!

 

 

VARAA KOEAJO

Opel - Heti toimitukseen -uudet autot