Etusivu Uudet autot Opel Uusi Grandland

Uusi Grandland

Opel Grandland

Uusi Grandland

Määrittelee katumaasturin uudelleen. Opelin rohkeat ja, puhtaat muotoiluperiaatteet ovat tehneet Grandlandista jäljittelemättömän SUV:n. Urheilullinen estetiikka tuottaa täsmällisiin saksalaisiin linjoihin yhdistettynä ainutlaatuisen vaikutuksen tiellä ja ylittää kaikki odotukset. Valitse bensiini, diesel tai pistokehybridi. 

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Opel-myynnistämme!

Oulu 020 7788 902 

Kemi 020 7788 880 

Rovaniemi 020 7788 360

Ylivieska 08 4133 201

Kajaani 020 7788 480

 

VARAA KOEAJO

 


 

Mukavuutesi on meille tärkeintä

Koulukyyti, väsyneet lapset, päivittäinen työmatka, hidas liikenne, autoloma, märkä koira... Grandlandissa olosi on aina mukava.

Rohkeaa rohkeampi

Opelin rohkeat ja, puhtaat muotoiluperiaatteet ovat tehneet Grandlandista jäljittelemättömän SUV:n. Urheilullinen estetiikka tuottaa täsmällisiin saksalaisiin linjoihin yhdistettynä ainutlaatuisen vaikutuksen tiellä ja ylittää kaikki odotukset.

Olennaiseen keskittyvä

Uusi Opel Grandland ja upea Pure Panel® -näyttö. Tämä ajokokemuksen digitaalisesti merkittävä kehitys helpottaa nykyaikaisissa autoissa tavallista informaatioähkyä. Opel Grandland virtaviivaistaa ajotiedot ja rauhoittaa digitaalista ympäristöä poistamalla tietojen sekavuutta, melua ja muita häiriötekijöitä.

Alusta alkaen

Sanoessamme, että tämä on täysin uuden sukupolven SUV, tarkoitamme paljon muutakin kuin ulkonäkömuutosta. Uusi Grandland on suunniteltu uudelleen alusta alkaen. Jokainen ominaisuus ja toiminto on harkittu tarkasti yksityiskohtia myöten, ja tämä näkyy edukseen erottuvassa ulkoasussa, yhteensopivissa korin väreissä ja 17", 18" ja 19" kokoluokissa saatavana olevien kevytmetallivanteiden urheilullisuudessa.

Huomattava

Näytä oma tyylisi uuden Grandlandin kaksisävykaton ja korin yhdistelmillä, jotka taatusti saavat päät kääntymään.