Etusivu Uudet autot Opel UUSI VIVARO-e.

UUSI VIVARO-e.

Opel Vivaro-e

UUSI VIVARO-e — INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR.

Uusi Opel Vivaro-e on ensiluokkainen valinta yrityksille, joilla on korkeimmat ammattistandardit ja jotka edellyttävät, että ajoneuvot sopivat saumattomasti päivittäiseen työskentelyyn. Tinkimättömän luonteensa ja päästöttömyytensä ansiosta Vivaro-e on ihanteellinen kaupunkiympäristön lisäksi mihin vain. Sitä on saatavilla kolmella pituudella ja kahdella akkukoolla. Sähköinen kantama on jopa 330 km (WLTP)*.

*Energiankulutus Vivaro-e/Zafira-e Life (yhdistetty) 23,3 - 29,5 kWh / 100 km; CO2-päästöt 0 g / km; kantama (yhdistetty) 230-330 km (varustelusta riippuen). 

 

KANSAINVÄLINEN VUODEN PAKETTIAUTO 2021.

Opel Vivaro-e voitti ensimmäisenä täyssähköisenä tavara-autona arvostetun Kansainvälinen Vuoden Pakettiauto –tittelin. Valitse sähköinen Opel Vivaro-e ja hyödynnä sen innovatiivisuus liiketoimintasi menestyksessä! 

 

Katso Opel Vivaro-e hinnasto tästä.

 

Kysy lisää Opel -myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Opel Vivaro-e takaa

NOLLAPÄÄSTÖINEN KULJETUS.

Uuden Vivaro-e: n tinkimätön luonne tarjoaa moottoritieltä kaupungin viimeiselle kilometrille saakka täysin sähköisen toimintakyvyn rajoittamatta käytännöllisyyttä tai kestävyyttä. Opel ymmärtää ammattiasiakkaiden kaupalliset tarpeet keskittyen luotettavuteen ja alhaisiin käyttökustannuksiin.

 

KANTAVUUDEN AMMATTILAINEN.

Aivan kuten polttomoottorilla varustettu Vivaro, myös Vivaro-e vakuuttaa kuljetuskapasiteetilla. Sen 1 200kg* kantavuus on luokkansa kärkeä, puhumattakaan erittäin kilpailukykyisestä, jopa 6,6m³** kuormatilavuudesta ja jopa 4 m** lastauspituudesta.

Vaikka sinulla on vapaata tilaa autossa, sinulla ei ehkä ole aina tarpeeksi vapaita käsiä. Uusi Vivaro-e tarjoaakin valinnaisena varusteena sähköiset liukuovet*, jotka avautuvat jalan heilautuksella.

*Riippuu mallista. **L2-malleissa, joissa on FlexCargo.

 

ÄLYKÄSTÄ LIIKETOIMINTAA.

Uusi VIvaro-e mahdollistaa sinulle kaiken tarvitsemasi tiedon hallinnan tarjoamalla täydellisen digitaalisen yleiskatsauksen matkastasi aivan käden ulottuvilla. Erityinen e-INFO-mittaristo tarjoaa selkeän, graafisen visualisoinnin reaaliajassa, jotta voit suunnitella työsi luottavaisin mielin.

 

TEHTY LIIKKUMAAN.

Uuden Vivaroe:n täysin sähköisen voimansiirron ja parannetun matkustamon arkkitehtuurin avulla yrityksesi voi mennä pidemmälle, turvallisemmin ja tehokkaammin kaikkialla. Pysy vauhdissa kaikissa ympäristöissä samalla kun suojelet arvokkainta omaisuuttasi.

Uusi Vivaro-e on yhtä kyvykäs niin maanteillä, kaupunkikaduilla kuin työmaillakin. Sen laajat turvajärjestelmät suojaavat kulejttajaa ja matkustajia sekä lastia kaikissa ympäristöissä. Turvavarusteista esimerkkeinä automaattinen hätäjarru, kaistallapitoavustin, katvealuevaroitin sekä valinnaiset peruutuskamera ja IntelliGrip luistonesto.

 

ERITYISESTI SINUN YRITYKSELLESI.

Uusi Opel Vivaro-e sopii aina täydellisesti yrityksesi tarpeisiin. Yhdistä sinulle sopiva ajoneuvon pituus akkuihin, jotka soveltuvat parhaiten sinun päivittäiseen käyttöösi. Sähköversioita on saatavana 50 kWh:n akulla jopa 230 km:n toimintamatkalle ja 75 kWh:n akulla aina 330 km:n toimintamatkalla (WLTP)*.

Energiankulutus Vivaro-e/Zafira-e Life (yhdistetty) 23,3 - 29,5 kWh / 100 km; CO2-päästöt 0 g / km; kantama (yhdistetty) 230-330 km (varustelusta riippuen).

 


 

Opel Vivaro-e lastaus

LUOKKANSA JOHTAVIA OMINAISUUKSIA.

Uusi Opel Vivaro-e on saatavana 50 kWh:n akulla jopa 230 km:n toimintamatkalle tai 75 kW:n akulla jopa 330 km:n kantamalle. Opelin uraa uurtava voimansiirtotekniikka ja arkkitehtuuri mahdollistavat akun sijoittamisen lattian alapuolelle, jolloin Vivaro-e:ssä on vakaa painopiste ja maksimaalinen matkustamotila.

*Energiankulutus Vivaro-e / Zafira-e Life (yhdistetty) 23,3 - 29,5 kWh / 100 km; CO2-päästöt 0 g / km; kantama (yhdistettynä) 230-330 km (riippuen varustelluista vaihtoehdoista). Mainitut kantama- ja sähkökulutusluvut ovat alustavia ja noudattavat WLTP-testimenettelyä, jonka perusteella uudet ajoneuvot tyyppihyväksytään 1. syyskuuta 2018 alkaen. EG-tyyppihyväksyntää ja vaatimustenmukaisuustodistusta ei ole vielä saatavilla. Alustavat arvot voivat poiketa virallisista lopullisista tyyppihyväksyntätiedoista. Ne voivat vaihdella todellisten käyttöolosuhteiden ja eri tekijöiden mukaan, kuten: nopeus, lämpömukavuus ajoneuvossa, ajotapa ja ulkolämpötila. Latausaika riippuu erityisesti ajoneuvossa olevan laturin tehosta, latauskaapelista ja käytetyn latausaseman tyypistä ja tehosta. Ota yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja. Lisätietoja [katso verkkosivusto, joka on perustettu WLTP: n selittämiseksi.] 

 

ÄÄNETTÖMYYS.

Houkuttele yrityksellesi huomiota vain oikeista syistä. Uuden Vivaro-e:n luonnostaan hiljainen, akkua käyttävä voimansiirto on ihanteellinen tiheässä kaupunki- ja asuinympäristössä. Nollapäästöisyys koskee siis sekä melupäästöjä että pakokaasuja. Vivaro-e:n äänettömyys sekä sisällä että ulkona vähentää kuljettajan stressiä pitkien työpäivien aikana. 

 

YHDEN POLKIMEN TAKTIIKKA.

Työpäivästä ei hukata hetkeäkään uudella Vivaro-e:llä. Nostamalla jalkasi kaasupolkimelta, regeneratiivinen jarrujärjestelmä ottaa liike-energiaa talteen ja kasvattaa toimintamatkaa entisestään. Korkeimmalla asetuksella (B-tila) useimmat lyhyet matkat voidaan ajaa ilman perinteisten jarrujen käyttöä, mikä vähentää kulumista ja niihin liittyviä ylläpitokustannuksia. 

 


 

Opel Vivaro-e ohjaamo

NOPEA JA HELPPO LATAUS.

Suuritehoiset 50kWh / 18-moduulin ja 75kWh / 27-moduulin akut voit ladata tyhjästä 80%:iin varaustasoon vain 30 ja 45 minuutissa 100 kW:n julkisella laturilla. Sisäänrakennettu 7,4 kW:n tai suurempi 11 kW:n laturi sopivat täydellisesti uuden Vivaro-e:n lataamiseen yön yli tulevaa työpäivää varten. 

 

AJONEUVOTIETOJEN SEURANTA.

Uuden Vivaro-e: n edistykselliset anturit ja ajoneuvotietojen seurantajärjestelmät tarjoavat yksityiskohtaisen yleiskuvan ja ennusteen ajo-olosuhteista, kantama-alueesta ja energiasta. 

 

ALHAISET KÄYTTÖKUSTANNUKSET.

Kun huoli kaupunkien ilmanlaadusta kasvaa ja kaupunkialueiden päästöttömät alueet yleistyvät, muodostuu sähköisistä hyötyajoneuvoista yhä tärkeämpi osa kustannustehokasta liiketoimintaa. Vivaro-e vapauttaa omistajansa vaihtelevista polttoainehinnoista, keventää hankintakustannuksia ja tarjoaa erittäin kilpailukykyiset käyttökustannukset sekä mahdolliset valtion ostokannustimet. 

 

OPEL-PALVELUT SÄHKÖAUTOILLE.

Latausmahdollisuuksista liikkumispalveluihin - sähköajoneuvojen Opel-palvelut tarjoavat sujuvan ja huolettoman aloituksen sähköiseen liikkuvuuteen.

 

VARAA KOEAJO

 

Opel Vivaro-e mallisto alk. 47 495 € sis. toimituskulut 600 €. Yhdistetty kulutus (75 kW (WLTP)) 24,4-27,3 kWh. Toimintasäde 230-330 km.