Etusivu Uudet autot Opel UUSI VIVARO.

UUSI VIVARO.

Opel Vivaro Range

UUSI VIVARO VIE LIIKETOIMINTAASI ETEENPÄIN.

Niin käytännöllinen, älykäs ja tyylikäs, että siitä on vaikea lähteä pois.

Pakettiauto, joka tekee enemmän. Vivaro vie yritystäsi eteenpäin. Siinä on erittäin monikäyttöinen tavaratila ja saksalaisen normin mukaiset turvallisuusominaisuudet ja se toimii liikkuvana toimistona.

Löydä täydellinen pari. Jokaisessa Vivaro-vesiossa ovat, saatavilla 2 eri kokoa, kompaktit ulkomitat ja tilavat, erittäin muunnetlavat sisätilat täydellisessä tasapainossa.

Tavaratila. Innovatiivinen 2 hengen FlexCargo -istuin lisää Vivaron muunneltavuutta. Se nansiosta tavaratilan enimmäistilavuus 6,6 m³ ja enimmäispituus 4 m ovat erittäin kilpailukykyiset.

 

Katso Opel Vivaro hinnasto tästä.

 

Kysy lisää Opel -myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 

 

 

Opel Vivaro Tavaratila

NEROKASTA TILAA.

Pitkällä akselivälillä varustetussa Vivarossa tavaratilan enimmäispituus on 2,86 m ja FlexCargo -väliseinän luukun ansiosta voidaan kuljettaa jopa 4 m pitkiä tavaroita.

Vähennä kuljetuskertoja kuljettamalla enemmän kerralla. Se on mahdollista Vivaron suuren 1 400 kg:n kantavuuden* ansiosta. Vakiokantavuus on 1 000 kg.

Kahden sähköliukuoven ja anturilla toimivan handsfree-avaamisen ansiosta Vivaroon pääsee helposti myös silloin, kun kädet ovat täynnä tavaraa.

Kilpailijoihin verrattuna ainutlaatuista on, että Vivaron lyhyen version pituus on vain 4,6 m, minkä ansiosta se sopii täydellisesti säännöllisesti kaupungissa jaavalle. Pienistä mitoistaan huolimatta lyhyin malliversio on kutienkin saatavissa jopa 9-paikkaisena (Vivaro Combi) ja suurella 1 400 kilon enimmäiskantavuudella .Keskipitkän version pituus on 4,95 m ja pitkässä versiossa tilaa on vielä enemmän 5,3 metrin pituuden ansiosta.

 


 

Opel Vivaro Sisältä

LIIKKUVA TOIMISTO.

Matkustamon erilaiset materiaalit parantavat äänieristystä ja pitävät ulkoa kantautuvan melun kurissa. Se tekee ajokokemuksesta entistä rennomman. 

Valitsemalla kahden hengen FlexCargo®-istuimen voit muuntaa Vivarosi pyörien päällä kulkevaksi toimistoksi, jossa on säädettävä toimistopöytä kuljettajalle tai matkustajalle.

Pidä laitteesi varmassa tallessa kätevien älypuhelin-/tablettitelineiden avulla. Lisää säilytystilaa on matkustajan penkin istuintyynyjen alla. Tässä 60 litran lokerossa voit säilyttää työkaluja ja muita arvoesineitä.

 

LÄMPÖÄ KYLMÄÄN.

Vivaron tilavan matkustamon mukavuustason nostavat korkealle muun muassa eturivin lämmitettävät istuimet1, jotka pitävät lämpimänä kylmällä säällä.

 

VIILEÄ SÄILYTYS.

Kojelaudan avointen säilytyslokeroiden, ovitaskujen syvennysten, joihin mahtuu 1,5 l pullo, ja jäähdytetyn hansikaslokeron ansiosta Vivarossa on oma paikkansa kaikelle. 

 

TÄYSI FOKUS.

Matkustamon erilaiset materiaalit parantavat äänieristystä ja pitävät ulkoa kantautuvan melun kurissa. Se tekee ajokokemuksesta entistä rennomman. 

 


 

Opel Vivaro Turvallisuus

SUUNNITELTU AVUKSESI.

Aina ei ole helppo pysyä valppaana. Kuljettajan vireystilahälytys analysoi ajamistasi etukameran ja ohjauspyörän liikkeiden avulla ja ilmoittaa, milloin on aika pitää tauko.

 

KAIKKI YHDESSÄ PAIKASSA.

Luokassaan ainutlaatuinen Vivaron tuulilasinäyttö näyttää tärkeät tiedot, kuten nopeuden ja vakionopeussäätimen tietoja, kuljettajan näkökenttään heijastettuina. 

 

HYVÄ NÄKYVYYS.

Vältä stressiä pysäköidessä ja muissa tilanteissa ahtailla kaupunkialueilla 180° panoraamakameralla, jonka kuva näkyy 7 tuuman kosketusnäytössä.

 


 

TÄYDELLINEN TASAPAINO.

Vivaron tehokkailla ja taloudellisilla Euro 6d-TEMP -moottoreilla (maks. 180 hv) pääsee pitemmälle yhdellä tankillisella ja käyttökulut ja päästöt ovat pienet ja hyötysuhde erinomainen.

Vivaron käsivalintaisten ja automaattivaihteistojen valikoiman ansiosta voit myös nauttia tarkoista vaihteen vaihdoista, jotka tuottavat sulavamman ajon.

 

KAIKKI VAIKUTTAA.

Opel pitää pyörät pyörimässä mahdollisimman alhaisin kuluin 24 tuntia vuorokaudessa, 365 päivänä vuodessa – ja parantaa yrityksesi kannattavuutta.

 

HAASTAVAT ALUSTAT TERVETULLEITA.

Vivaron IntelliGrip-järjestelmä, johon sisältyvät erityiset rakennustyömaarenkaat, lisää pitoa hankalilla alustoilla, kuten kuraisissa oloissa, soralla tai lumella. 

 

 

VARAA KOEAJO

 

 
Opel Vivaro mallisto alk. 33 693,31 €. WLTP-kulutus 7,3-8,0 l/100km. CO2-päästöt 189-210 g/km.