Etusivu Uudet autot Peugeot Peugeot 2008 SUV

Peugeot 2008 SUV

Peugeot 2008

Peugeot 2008 & e-2008

Kompakti SUV myös täyssähköisenä

Houkuttelevalla muotoilulla ja innovatiivisella Peugeot i-Cockpit® -ohjaamolla sekä huipputeknologioilla varustettu 2008 Peugeot SUV tarjoaa palkitsevan ajokokemuksen. Saatavilla myös täyssähköisenä.

 • Täyssähköisen Peugeot e-2008:n toimintamatka jopa 345 km

Katso Peugeot 2008 SUV hinnasto.

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Peugeot-myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 

Peugeot 2008

Muotoilu

Tyylikäs SUV

Tyyliltään vakuuttava, sulavalinjainen Peugeot 2008 on sisätiloiltaan avara ja ajettavuudeltaan erinomainen. Korotettuine maavaroineen ja sopusuhtaisine mittasuhteineen Peugeot 2008 kääntää katseita. Vankkuutta korostavat myös tyylikkäät kevytmetallivanteet aerodynaamisine yksityiskohtineen mustan Black Diamond -katon viimeistellessä kokonaisuuden.

 

Vakuuttavaa läsnäoloa

Peugeot 2008 SUV erottuu edukseen vaikuttavan etuosansa ansiosta. Taaemmas siirretty tuulilasi korostaa auton atleettista olemusta. Veistoksellisesti muotoiltu konepelti, leveä etusäleikkö ja leijonan kynnen raapaisua muistuttavat Peugeot Full LED Techonology -ajovalot aikaansaavat intensiivisen ja modernin ilmeen.

 

Tyyliä ja viimeistelyä

Jokainen yksityiskohta on viimeistelty ilman kompromisseja, tyylikkyyttä ja ominaisuuksia korostaen. Kolmen leijonankynnen raapaisua muistuttavat LED-takavalot korostavat valaistuksen moderniutta ja edistyksellistä teknologiaa.

 

Laajasti näkyvyyttä

Peugeot 2008 SUV:n suuri avautuva panoraama-lasikatto tuo matkustamoon runsaasti valoa. Kaikki auton matkustajat takaistuimia myöten pääsevät nauttimaan valoisuudesta.

 

Enemmän tilaa

Sisätilat on suunniteltu tarjoamaan enemmän tilaa ja mukavuutta kaikille matkustajille eikä lukuisia, eri puolille matkustamoa sijoitettuja säilytyslokeroitakaan ole unohdettu. Korkeatasoinen äänieristys on samaa tasoa kuin isompien kokoluokkien autoissa.

 

Tilava tavaratila, matala nostokorkeus

Tavaratilassa on matala nostokynnys sekä leveä lastausaukko. Takaistuin voidaan taittaa kahdessa osassa (2/3 - 1/3), jolloin saadaan laaja yhtenäinen ja muunneltava tavaratila. Kahteen eri tasoon sijoitettava tavaratilan välipohja lisää tilan käytännöllisyyttä. Kun välipohja on yläasennossa, tilaan sijoitettuihin tavaroihin on helppo päästä käsiksi.

Kun välipohja on ala-asennossa, on tavaratila suurimmillaan.

 

Peugeot e-2008 sähköauton ominaisuudet

Korinvärisin somistein varustettu etusäleikkö ja "e"-monogrammi etulokasuojassa ja takaluukussa ilmaisevat e-2008:n kuulumisen 100 % sähköiseen universumiin.

 

Peugeot 2008

Kuljettajan ympäristö

Lisää elämyksiä

Rikastuta kokemuksiasi Peugeot i-Cockpit® -ohjaamossa, joka on varustettu intuitiivisella ergonomialla, kompaktilla ohjauspyörällä, kapasitiivisella 10” HD -kosketusnäytöllä sekä konfiguroitavalla 3D -digimittaristolla . Avaimeton käynnistys on yksi Peugeot 2008 SUV:n käytännöllisistä varusteista. Ovien lukituksen avaamiseksi tai sulkeutumiseksi riittää, että lähestyt autoa tai poistut auton luota avain taskussasi.

 

Peugeot e-2008 SUV:ssa kaikki keskeiset tiedot ovat saatavilla ylös sijoitetussa mittaristossa, joten ne ovat suoraan kuljettajan näkökentässä.

Nämä tiedot sisältävät mm.:

 • Ajotila: Eco/Normal/ Sport
 • Energiankulutuksen näyttö tehomittarin kautta: CHARGE , ECO ja POWER
 • Toimintamatka ja akun varaustila
 • Grafiikka, joka näyttää reaaliaikaiset energiavirrat

 

Vahvistettua reaktiivisuutta

3D-digitaalimittaristo välittää kuljettajan näkökenttään kaiken tarpeellisen ajamiseen liittyvän tiedon, kuten navigoinnin ja ajoavustinjärjestelmien välittämät tiedot.

Tärkeimmät tiedot kuten ajonopeus sekä turvallisuuteen liittyvät hälytykset välitetään holograafisesti kahteen tasoon, jotta ne herättäisivät kuljettajan huomion mahdollisimman nopeasti

 

Yhteydenpidon huipulla

Aja rauhassa seuraten ennakkoon valitsemaasi reittiä kapasitiiviselta 10” HD -näytöltä tai 3D-diginäytöltä . Ole yhteydessä ulkomaailmaan peilaamalla kosketusnäytölle älypuhelimesi suosikkisovellukset MirrorScreen -toiminnon avulla. Älypuhelimesi latautuu langattomasti keskikonsolissa. USB -pistokkeita löytyy niin etu- kuin takaistuimilla matkustavien käyttöön.

 

Äänentoiston puhtautta FOCAL® -HI-FI-äänentoistojärjestelmällä

Mielimusiikkisi täyttää puhtaudellaan Peugeot 2008:n matkustamon eksklusiivisen HiFi premium Focal® -järjestelmän ansiosta. Optimaalisesti matkustamoon sijoitetut 10 kaiutinta varmistavat rikkaan ja dynaamisen musikaalisen elämyksen.

 

Ylellistä mukavuutta

Istu Peugeot 2008 SUV:n erinomaisen tuen tarjoaviin Dynamic-etuistuimiin . Halutessasi saat kuljettajan istuimeen myös sähköiset säädöt ja hierontatoiminnon.

 

Vapaus valita

Sinulla on vapaus valita moottori, joka sopii juuri Sinulle:

 • Sähkömoottorilla voit ajaa myös polttomoottoreilta rajoitetuilla vyöhykkeillä.
 • Polttomoottorivalikoimista löytyy tehokkaita ja suorituskykyisiä PureTech -bensiinimoottoreita, jotka kaikki on varustettu Stop&Start -toiminnolla.

 

Oheispalvelut

Tutustu oheispalveluihin, jotka on erityisesti suunniteltu helpottamaan matkojasi ja sähköautosi hallintaa: Hyödy ilmaisen MyPeugeot®-sovelluksen monipuolisista palveluista.

 

Peugeot 2008

Teknologia

Tulevaisuuden SUV

Peugeot 2008 SUV:ssa on laaja valikoima uuden sukupolven tekniikkaa ja kuljettajaa avustavia ominaisuuksia, jotka parantavat turvallisuuttasi.

 

Puoliautonominen ajo

Peugeot 2008 SUV -malliin on tarjolla mm. Peugeot Drive Assist Pack , joka tarjoaa useita apuvälineitä. Ajolinja-avustin avustaa pitämään auton valitulla ajolinjalla. Mukautuvan vakionopeudensäätimen ja Stop & Go-toiminnon ansiosta nopeus säilyy automaattisesti edellä ajavan auton nopeuden mukaisena ja turvaväli juuri oikeanlaisena.

 

Lisää elämyksiä

Advanced Grip Control -järjestelmän ansiosta voit valita jonkin kolmesta ajotapa-asetuksesta: hiekka, muta ja lumi vallitsevien sää- ja ajo-olosuhteiden mukaan. Jyrkissä alamäissä alamäkihidastin pitää auton nopeuden vakiona.

 

Käytön helppoutta

Tutustu videoon nähdäksesi kuin helppoa on käyttää ja ajaa uutta Peugeot e-2008 SUV -täyssähköautoa ja samalla näet muutamia oleellisia ominaisuuksia:

 • Voimansiirron käyttö
 • Toimintamatka
 • Lataus
 • Ajotilat
 • Jarrutusenergian talteenotto ja paljon muuta...

 

Optimoi toimintamatka

Käytössä on erilaisia ajotiloja joiden avulla muutat ominaisuuksia ajo-olosuhteiden ja mieltymystesi mukaan.

 • Sport: ‘Sport’ tilassa suorituskyky ja ajonautinto ovat etusijalla, samoin maksimaalinen teho ja vääntö
 • Normal: ‘Normal’ tila on optimaalinen jokapäiväisessä ajossa ja kun mukavuus on etusijalla
 • Eco: ‘Eco’ tila optimoi toimintamatkaa

 

2 jarrutustapaa

Jarrutus-tila (B-tila) vähentää jarrupolkimen käyttöä samalla ladaten akkua jarrutuksen tai hidastumisen aikana.

2 eri tehoista tilaa jarrutusenergian talteenottoon:

 • Maltillinen, kuten moottorijarrutus polttomoottorilla varustetulla autolla
 • Tehostettu, suurempi hidastuminen ja energian talteenotto kaasupoljinta nostamalla

 

Suurikapasiteettinen akku

Peugeot e-2008 SUV:ssa on tehokas ja suurikapasiteettinen 50 kWh akusto, joka on sijoitettu älykkäästi säilyttäen matkustamon ja tavaratilan tilavuuden vastaavana kuin polttomoottorimalleissakin. Akustolla on 8 vuoden tai 160 000 km takuu 70 % latauskapasiteetista.

 

Peugeot 2008

Tekniset tiedot

Sähkömoottori

100 kW:n (136 hv) moottori tarjoaa 260 Nm väännön ja varmistaa miellyttävän ja hiljaisen ajokokemuksen

 

Toimintasäde ja lataus

Valittavana on useita lataustapoja varmistaaksesi täysi toimintamatka e-2008 -autollesi. e-2008 vakiovarusteisiin kuuluu tehokas 11 kW -ajoneuvolaturi (3-vaihe)

Arvioidut latausajat:

 • 30 minuuttia 0-80 % 100 kW pikalatauslaitteessa
 • 5 h Wallbox-latauslaitteesta (32 A)
 • 30 h perinteisestä kotitalouspistokkeesta (8 A)

 

Bensiini

Saatavilla on 4 bensiinimoottoria :

 • 1.2 PureTech 100
 • 1.2 PureTech 130
 • 1.2 PureTech 130 EAT8
 • 1.2 PureTech 155 EAT8

 

Peugeot 2008 kurottaa luokkaa ylemmäs

B-segmentin katumaasturiksi luokiteltava 2008 on kompaktiudestaan huolimatta pätevä perheauto. Auton tavaratilaan mahtuvat Britaxin Smile -rattaat ilman suurempia ponnisteluja. Rattaat pitää toki taittaa kasaan, mutta pyörien tai istuinosan irrotukseen ei tarvitse erikseen ryhtyä. Huomioitavaa toki on, että tavaratilaan ei tällöin mahdu juurikaan enää lisätavaraa.