Peugeot 208

Peugeot 208

Peugeot 208 & e-208

Näyttävä kaupunkiauto myös täyssähköisenä

Peugeot 208 on näyttävästi muotoiltu moderni kaupunkiauto, joka erottuu edukseen myös sisätiloiltaan ainutlaatuisen Peugeot i-Cockpit® -ohjaamonsa ansiosta. Saatavilla täyssähköisenä ja bensiinimoottorilla.

 • Täyssähköisen Peugeot e-208:n toimintamatka sähköllä jopa 362 km

Katso Peugeot 208 hinnasto.

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Peugeot-myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 

Peugeot 208

Design

Vastustamatonta muotoilua

Peugeot 208 on tyylikkäästi erottuva, sen muotoilu on urheilullinen ja vetovoimainen puhtailla, vahvoilla linjoilla, jotka korostavat sen modernia ulkonäköä.

 

Viekoituksen voima

Peugeot 208:n voimakas persoonallisuus näkyy jo ensimmäisestä vilkaisusta alkaen sensuellin kaarevuuden ja pitkän konepellin ansiosta. Sen vakuuttavaa luonnetta korostetaan kirkkaiden korivärien kautta. Muotoilua tehostaa tyylikäs Black Diamond-katto , kiiltävän mustat pyörän kaarilistat ja kromatut ikkunalistat sekä timanttihiotut kevytmetallivanteet, joissa on ilmanvastusta pienentävät paneelit.

 

Rohkeasti uskalias

Peugeot 208:n ilmeikästä etuosaa hallitsee tyylikäs etusäleikkö. Kolmiraitaisen valotunnuksen sisältävät Peugeot Full LED Technology -ajovalot korostavat modernia ja rohkeaa ilmettä. Tätä tehostavat 208-mallistossa vakiona olevat, näyttävät LED -päiväajovalot.

 

Näyttävät takavalot

Takaosasta tekee helposti tunnistettavan kiiltävän musta koristelista sekä kolmea leijonan kynttä muistuttavat LED-takavalot.

 

Viimeistelty ja ilmeikäs myös takaa

Peugeot 208 :n dynaaminen ja voimakkaasti muotoiltu takaosa on varustettu ilmanohjaimella polttoaineen kulutuksen säästämiseksi ja parantamaan entisestään ajo-ominaisuuksia.

 

Panoraamalasikatto

Panoraamalasikaton ansiosta maailma avautuu kaikille autossa matkustaville aivan uudenlaisena. Takaistuimille saakka ulottuvan katon ansiosta matkustamo suorastaan kylpee valossa.

 

Verhoilut

Peugeot 208:ssa istuinmukavuus on etusijalla. Siksi sen istuimet tarjoavat ensiluokkaisen tuen ja verhoilumateriaalit ovat korkealaatuisia ja helppohoitoisia.

 

Erottuva tyyli

Peugeot e-208:ssa on monia tyylikkäitä ja erottuvia yksityiskohtia, jotka antavat sille ainutlaatuisen ilmeen. Monogrammi "e" korostaa sähköisiä ominaisuuksia. 17" timanttihiotut kevytmetallivanteet, joissa on ilmanvastusta pienentävät paneelit , kun taas korinvärinen säleikkö lisää harmoniaa ja hienostuneisuutta.

 

Peugeot 208

Ohjaamo

Modernia teknologiaa

Peugeot 3D i-Cockpit®. Koe ketterä ja intuitiivinen ajokokemus kompaktin monitoimiohjauspyörän, monipuolisesti muokattavan 3D mittariston suuren 10" kosketusnäytön ja Toggle Switch -pikavalintapainikkeiden avulla. Voit myös mukauttaa tunnelmavalaistusta, valittavana on 8 eri sävyä entistäkin yksilöllisemmän ilmeen saavuttamiseksi.

 

Digitaalinen 3D-mittaristo

Digitaalimittaristo holograafisine 3D-näyttöineen on sijoitettu juuri silmiesi korkeudelle. Ajoneuvoa ja ajoa koskevat tiedot välittyvät ruudulle kahdelle eri tasolle niiden tärkeyden mukaan (turvallisuus, ajoavustimet, navigointi). Voit valita ne tiedot, joiden toivot olevan jatkuvasti näkyvissä.

 

e-208 digitaalinen 3D-mittaristo

Sähkökäyttöä koskevat tiedot ovat helposti saatavilla digitaalisen 3D -mittariston tai kosketusnäytön kautta:

 • 3 ajotilaa: Eco/Normal/Sport
 • Energiankulutuksen ilmaisin tehomittarilla : CHARGE , ECO POWER
 • Toimintamatka ja viivästetyn latauksen asetukset
 • Animaatio tiedoista, jotka kuvaavat energiavirtoja reaaliajassa

 

Helppokäyttöinen ja intuitiivinen kosketusnäyttö

Peugeot 208:n kojelaudassa on suuri 10" HD-kosketusnäyttö . Kosketusnäytön valikkoihin pikavalintapainikkeiden avulla. Voit myös käyttää kaikkia yhteensopivia sovelluksia älypuhelimellasi. Kosketusnäytön Mirror Screen-toiminnossa on Apple CarPlay- ja Android Auto -valmius.

 

Käytännöllistä liitettävyyttä

Peugeot 208 houkuttelee käytännöllisyydellä ja liitettävyydellä. Edessä näppärä säilytyslokero lataa älypuhelimesi induktion kautta. Sisätiloissa on myös jopa neljä USB-liitäntää kannettaville laitteille.

 

Vapaus valita

Peugeot 208 tarjoaa sinulle vapauden valita moottorityyppi tarpeittesi ja käyttötarkoituksesi mukaan:

 • Anna äänettömän, 100 % sähköisen ajon tunteen vallata itsesi.
 • Koe intensiivinen ajo suorituskyvyltään tehokkailla polttomoottoreilla, jotka on varustettu Stop & Start -järjestelmällä.

 

Peugeot 208

Teknologia

Peugeot ajoavustimet

PEUGEOT Drive Assist avaa tietä puoliautonomiselle ajolle:

 • Ajolinja-avustin
 • Liikennemerkkien tunnistus
 • Aktiivinen vakionopeussäädin

 

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä

Jos järjestelmä havaitsee auton edessä esteen, järjestelmä jarruttaa automaattisesti välttääkseen törmäyksen tai vähentääkseen törmäyksen aiheuttamia vahinkoja.

 

Park Assist -pysäköintiavustin

Tee pysäköinnistä helppoa Park Assist -pysäköintiavustimen avulla. Järjestelmä avustaa pysäköinnissä etsimällä sopivan pysäköintipaikan ja avustamalla ohjauksella. Kuljettajan tehtäväksi jää kontrolloida kaasua, jarrua ja vaihteita.

 

Katvehälytin

Katvehälytin varoittaa kuljettajaa toisen ajoneuvon lähestymisestä katveesta ajonopeuden ollessa 65 – 140 km/h. Varoitus näkyy sivupeileihin syttyvänä merkkivalona.

 

Optimoi ajomukavuutesi

Peugeot e-208:ssa on kolme ajoasetusta:

 • Eco: toimintamatkan optimointi
 • Normaali: optimaalinen mukavuus jokapäiväiseen ajoon
 • Sport: suorituskyky ja ajonautinto etusijalla, maksimaalinen teho ja vääntö

 

Jarrutusenergian talteenotto

Kaksi eri tehoista tilaa jarrutusenergian talteenottoon:

 • Maltillinen – kuten moottorijarrutus polttomoottorilla varustetulla autolla
 • Vahvistettu – suurempi hidastuminen ja energian talteenotto kaasupoljinta nostamalla

 

Tehokas ajoakku

Akustolla on 8 vuoden tai 160 000 km:n takuu (70 % lataustaso). e-CMP sähköinen modulaarinen perusrakenne on kehitetty sopimaan yhteen tehokkaan ja suurikapasiteettisen 50 kWh akuston kanssa säilyttämällä kuitenkin auton sisä- ja tavaratilat ennallaan.

 

Peugeot 208

Peugeot 208 & e-208 tekniset tiedot

Sähkömoottori

Sähköajo on uudenlainen ajokokemus. Hyödynnä hiljaisesti ja mukavasti 100 kW:n (136 hv) moottorin teho ja 260 Nm:n vääntömomentti, joka on saatavilla heti liikkeellelähdöstä.

 

Toimintamatka ja lataus

Peugeot e-208:n toimintamatka yhdellä latauksella on jopa 362 km WLTP.n mukainen mukaan. Huomaa, että toimintamatkaan vaikuttavat mm. ulkolämpötila, ajotapa, kuorma ja ajoneuvon ilmastoinnin/lämmityksen asetus.

 

Polttomoottorit

Peugeot 208:n polttomoottoriversion avulla voit hyötyä uusimman sukupolven Euro6-moottoreista, joiden polttoaineenkulutus on optimoitu. PureTech-bensiinimoottorit on varustettu Stop & Start -toiminnolla.