Etusivu Uudet autot Peugeot Peugeot 5008 SUV

Peugeot 5008 SUV

Peugeot 5008 SUV

Peugeot 5008 SUV

Iso SUV, 7 muunneltavaa istuinta vakiona

Laajenna näkemystäsi näyttävästä tyylistä. Uusi 7-paikkainen Peugeot 5008 SUV on uudistunut tyylillä ja kypsyydellä, jossa voiman ja viimeistelyn välinen tasapaino yhdistyy. Uudistunut etusäleikkö on nyt kehyksetön. Ajovalot ovat helposti tunnistettavat ja puskuri voimakkaasti muotoiltu. Dynaamisen ja urheilullisen korin muotoilun viimeistelevät kromilistat, jotka jatkavat ajovalojen linjaa takana aina ilmanohjaimeen saakka.

Katso Peugeot 5008 SUV hinnasto.

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Peugeot-myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 

Peugeot 5008 SUV

Rohkeaa muotoilua

Uusi vakiona 7-paikkainen Peugeot 5008 SUV edustaa nykyaikaista eleganssia saavuttaen täydellisen tasapainon tehon ja hienostuneisuuden välillä. Sen etuosa näyttää täydellisesti integroidulta, veistokselliselta ja erottuvalta. Sen dynaamista asennetta korostaa koristelista, joka pidentää ajovalojen linjaa takaspoileriin asti. Sen urheilullista estetiikkaa korostavat uudet näyttävät kevytmetallivanteet.

 

Kehyksetön etusäleikkö

Uusi kehyksetön etusäleikkö sivuille jatkuvine siivekkeineen saa aikaan mielikuvan integroidusta, linjakkaasta ja katkeamattomasta keulasta.

 

LED-ajovalot

LED-ajovalot ovat vakiona koko 5008-mallistossa. GT-varustetason Peugeot Full LED Technology -ajovalot sisältävät Foggy Mode- ja kaarrevalo-toiminnot.

 

Takavalot

Takana uuden Peugeot 5008 SUV:n moderni ilme korostuu kiiltävän mustan, leveän koristelistan ja leijonan kynnen raapaisua muistuttavien kolmiulotteisten, savulasilla päällystettyjen Full LED -takavalojen sekä animoitujen suuntavilkkujen ansiosta.

 

Avattava panoraamakatto

«Black Diamond» -musta katto alumiinisine kattokaiteineen korostaa vahvaa ja linjakasta muotoilua. Avattava panoraamalasikatto tuo lisää valoa matkustamoon parantaen viihtyvyyttä ja avaruuden tuntua kaikilla istuinpaikoilla.

 

Tila

Uusi Peugeot 5008 SUV tarjoaa runsaasti tilaa. Sisätilat on optimoitu taitavasti tarjoamaan erinomaista tilavuutta ja monipuolista modulaarista istuimien sijoittelua . Se mahdollistaa myös helpon pääsyn suureen tavaratilatilaan Hands Free -takaluukun ansiosta, jonka avulla voit avata ja sulkea moottoroidun takaluukun yksinkertaisella jalkaliikkeellä.

 

«BLACK TONE» -ulkonäköpaketti

Dynaamisten linjojen korostamiseksi uuden Peugeot 5008 SUV:n GT-versio on mahdollista varustaa tyylikkäällä "BLACK TONE" -ulkonäköpaketilla:

  • Kehyksetön etusäleikkö leijonalogoineen Dark Chrome sävyisenä
  • Satiininmustat kattokiskot, Peugeot-, 5008- ja GT -logot
  • Etupuskurin alaosa, etulokasuojan lista ja katon lista sekä ilmanohjaimen ja takapuskurin alaosa on sävytetty kiiltävän mustiksi
  • Uusi Peugeot 5008 SUV BLACK TONE -versio on varustettu 19" "Washington", timanttihiotuilla Onyx Black Mist -kevytmetallivanteilla

 

Peugeot 5008 SUV

Kuljettajan ympäristö

Käytännöllistä teknologiaa

Korkealle sijoitetun, monipuolisesti personoitavan suomenkielisen 12,3" digitaalimittariston uudet, syvemmät mustat värit sekä paremmat kontrastit optimoivat kuljettajalle välitettyjen tietojen luettavuutta ja reagointinopeutta. Istuuduttuasi mukaviin, hieromatoiminnolla varustettuihin AGR-istuimiin voit nauttia uuden Peugeot 5008 SUV:n poikkeuksellisen upeasta äänimaailmasta, jonka Focal® Hi-Fi -äänentoistojärjestelmä tarjoaa kymmenen, Bronze Belemin värisen kauittimen välityksellä.

 

Liitettävyys

Jotta voisit matkata rauhallisesti ja huolettomasti, uusi helppolukuinen ja reagoiva suomenkielinen 10" HD kosketusnäyttö on yhdistetty 3D navigointiin ja varustettu TomTom palveluilla, jotka välittävät reaaliaikaista tietoa. Mirror Screen -toiminnon avulla voit siirtää kosketusnäytölle älypuhelimeen lataamasi sovellukset sekä ladata puhelimesi keskikonsolissa. Takana on kaksi USB latauspistoketta takamatkustajia varten.

 

Uusi digitaalinen mittaristo vakiona

Syvemmän mustan ja paremman kontrastin ansiosta uusi muokattavissa oleva ja konfiguroitava, 12,3" korkealle sijoitettu suomenkielinen digitaalinen mittaristo tarjoaa paremman näytönlaadun ja kuljettajan valitsemien tietojen optimaalisen luettavuuden.

 

Uusi kosketusnäyttö

Kätevästi käden ulottuvilla oleva uusi suomenkielinen 10" HD kosketusnäyttö tarjoaa pääsyn ajoneuvon toimintoihin ja liitettävyyteen.

 

Istuinmukavuus

Arvostat sisätilojen viimeistelyn ja verhoilun laatua hienostuneilla ja ajattomilla materiaaleilla istuessasi erinomaisesti vartaloa tukevassa AGR-istuimessa , joissa on sähköiset säädöt ja hierontatoiminto .

 

FOCAL® HI-FI -äänentoistojärjestelmä

FOCAL® Hi-Fi -äänentoistojärjestelmä tarjoaa puhtaan ja tarkan äänentoiston. Peugeot 5008 on varustettu 10 kaiuttimella ja parhaalla mahdollisella akustiikalla optimaalisen Hi-Fi -elämyksen varmistamiseksi.

 

Peugeot 5008 SUV

Tehokkaita moottoreita

Ketterä ja helppokäyttöinen uusi Peugeot 5008 SUV sisältää kaikki ison perheauton dynaamiset ominaisuudet. Tyylikäs ja tilava uusi Peugeot 5008 SUV on suorituskyvyltään dynaaminen ja miellyttävän hiljainen. Voimanlähteiksi on tarjolla sekä PureTech-bensiinimoottoreita että BlueHDi -dieselmoottoreita, jotka kaikki on varustettu Stop & Start -toiminnolla:

  • 1.2L PureTech 130
  • 1.2L PureTech 130 EAT8
  • 1.6L PureTech 180 EAT8
  • 1.5L BlueHDi 130 EAT8
  • 2.0L BlueHDi 180 EAT8

 

Automaattivaihteisto

Tehokkaine moottoreineen, joihin on mahdollista yhdistää EAT8-automaattivaihteisto , optimaalisine painoineen ja lyhyine kääntösäteineen uusi PEUGEOT 5008 SUV on ajettavuudeltaan ketterä ja ohjaukseltaan tarkka tarjoten erinomaisen ajonautinnon.

 

Peugeot 5008 SUV

Teknologia

Ajoavustimet

Ajon aikana apunasi ovat uuden Peugeot 5008 SUV:n ajoavustimet, kuten esimerkiksi hätäjarrutustoiminto tai laajennettu liikennemerkkien tunnistus. Turvallisen kaupunkiajon varmistavat lisävarusteena saatavat 360 asteen pysäköintikamera ja Park Assist -pysäköintiavustin.

 

Grip Control

Nerokkaan Grip Control -järjestelmän avulla kuljettaja voi valita kuhunkin tilanteeseen parhaiten sopivan etenemiskykyä parantavan esiasetuksen. Jyrkissä mäissä Hill Assist -alamäkihidastin auttaa hallitsemaan auton nopeutta.

 

Night Vision

Night Vision -pimeänäköjärjestelmä havaitsee auton valojen kantamaa pidemmälle auton edessä liikkuvat lämpöä tuottavat objektit, kuten jalankulkijat tai eläimet, yöaikaan tai huonoissa sääolosuhteissa. Infrapunakuva näkyy digitaalimittariston ruudulla. Kuljettajaa varoitetaan myös varoitusäänellä vaarasta.

 

Puoliautonominen ajo

Tutustu puoliautonomiseen ajoon Drive Assist Pack -varusteen avulla. Aktiivisen ajonlinja-avustimen sekä mukautuvan vakionopeussätimen avulla Stop & Go -toiminto sopeuttaa automaattisesti auton nopeuden edellä ajavan nopeuteen turvavälin säilyttäen.