Etusivu Uudet autot Peugeot Peugeot 508 SW Peugeot Sport Engineered

Peugeot 508 SW Peugeot Sport Engineered

Peugeot 508 SW Peugeot Sport Engineered lataushybridi

Peugeot 508 SW Peugeot Sport Engineered

Lataushybridifarmari

Tehokas, näyttävä, erittäin kattavasti varusteltu ja vielä houkuttelevasti hinnoiteltu nelivetoinen lataushybridifarmari? Kyllä!

 • Teho 360 hv - 520 Nm
 • Kiihtyvyys 0-100 km/h 5,2 sekuntia
 • Yhdistetty polttoaineenkulutus 1,8 l/100 km
 • Päästöt (WLTP) 42 g/km CO2
 • Sähköinen toimintamatka yhdellä latauksella jopa 45 km

Katso Peugeot 508 SW Peugeot Sport Engineered hinnasto.

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Peugeot-myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 

Peugeot 508 SW Peugeot Sport Engineered lataushybridi

Design

Täydellinen kokemus

Nauti estetiikasta, jossa yhdistyy tehokkuus ja näyttävyys. Uusi 508 SW Peugeot Sport Engineered erottuu joukosta tehokkaalla ja vakuuttavalla asenteella.

 

Nauti estetiikasta, jossa yhdistyy tehokkuus ja näyttävyys.

Uusi 508 SW Peugeot Sport Engineered erottuu joukosta tehokkaalla ja vakuuttavalla asenteella.

 

Voimakas olemus

Uuden 508 SW Peugeot Sport Engireeredin ikoninen musta jäähdyttimen säleikkö kelluvin siivekkein, matala olemus ja ilmanohjaimet sen dynaamista DNA:ta. Sen lihaksikasta olemusta korostaa uusi eksklusiivinen Selenium Grey -väri, jota alleviivaavat "Kryptonite" -väritehosteet

 

Voimakas etuosa

Peugeot 508 SW voimakasta keulailmettä on tehostettu kokonaan mustalla etusäleiköllä, konepellin 508 kirjainten mustalla viimeistelyllä ja Kryptonite-tunnistein.

 

Ilmanohjaimet

Tyyliä ja vakautta luovat ilmanohjaimet erottuvat näyttävien Kryptonite-väritehosteiden ansiosta. Ilmanohjaimet varmistavat myös paremman moottorin jäähdytyksen urheilullisessa ajossa.

 

20" vanteet

Satiininmustat taotut 20" EXXAR-kevytmetallivanteet viimeistelevät näyttävyyden. Yhdessä madalletun jousituksen (-11mm takana ja -4mm edessä), kasvaneen raideleveyden (+12mm takana ja +24mm edessä) ja ensiasennusrenkaina olevien Michelin Pilot Sport 4S kanssa ajokokemus on taattu. Isot jarrulevyt Kryptonite-tunnistein varmistavat kokonaisuuden.

 

Kryptonite-tunnisteet

Kolme leijonankynnen raapaisua PSE-malleille ainutlaatuisella Kryptonite-värityksellä erottavat malliston huipun muista.

 

Ajovalot

Visuaalisen mukavuuden parantamiseksi päivällä ja yöllä ajovaloina ovat tehokkaat Peugeot Full LED Technology -ajovalot, joissa on automaattinentasonsäätö , LED-etuvilkut ja staattinen kaarrevalo. Voit nähdä ja olla nähtävissä aina, mikä parantaa turvallisuuttasi.

 

Takaosa

Takana oleva kiiltävä musta koristelista lisää 3D Full LED -valojen houkuttelevuutta, jossa on Peugeotin kolminkertainen valokuvio ja ainutlaatuinen animaatio lukittaessa tai avattaessa. Täydellisesti integroidun diffuusorin molemmilla puolilla Peugeot Sport Engireered -malliston mustat elektrolyyttisesti käsitellyt pakoputket ilmaisevat 360 hevosvoiman tehoa.

 

Peugeot 508 SW Peugeot Sport Engineered lataushybridi

Kuljettajan ympäristö

Ajonautinto

Peugeot i-COCKPIT® -ohjaamo tarjoaa ajamisen nautintoa. Kompaktin ohjauspyörän ansiosta ajat ilman, että sinun tarvitsisi siirtää katsettasi liikenteestä. Hyvin esille sijoitettu digitaalinen mittaristo näyttää kaiken hyödyllisen tiedon silmien tasolla.

 

Liitettävyys

Käytä Mirror Screen -toimintoa peilataksesi yhteensopivat suosikkisovelluksesi 10" kapasitiiviselle kosketusnäytölle ja lataa puhelimesi langattomasti keskikonsolissa. Matkusta täysin mielenrauhalla liitetyn Navigation Packin ansiosta, joka sisältää reaaliaikaiset TomTom Services liikennetiedot ja vaaravyöhykkeet.

 

Digitaalinen mittaristo vakiona

Aja ja kommunikoi samalla kun pysyt keskittyneenä liikenteeseen silmien tasolle ja sormenpäillesi tarkoin sijoitettujen käyttöliittymien ansiosta. Peugeot Sport Engineered -mallistolle räätälöidyllä grafiikalla viimeistellyt 12,3" digitaalinen mittaristo ja 10" kapasitiivinen HD-kosketusnäyttö tarjoavat kuljettajalle kaiken tarpeellisen tiedon.

 

FOCAL® PREMIUM HI-FI -äänentoistojärjestelmä

Arvosta FOCAL® Premium Hi-Fi erittäin tarkkaa ääntä. 10 kaiutinta - mukaan lukien keskikaiutin, 4 diskanttikaiutinta, 4 bassokaiutinta ja subwoofer - leviävät kaikkialle matkustamoon - muodostavat rikkaan, monipuolisen ja dynaamisen musiikkinautinnon.

 

COMFORT FIT” istuimet

Asetu mukavasti istuimille, joissa on sähköiset säädöt, lämmitys ja hierontatoiminto. Istuinverhoilussa on ainutlaatuinen yhdistelmä Alcantaraa, Nappa Mistral -nahkaa ja -kangasta, ja se on viimeistelty Kryptonite- ja Tramontane-ompelein.

 

Ohjauspyörä

Aseta kätesi rei'itetyllä nappanahalla päällystetylle kompaktille ohjauspyörälle, jossa on urheilulliset Kryptonite- ja Tramontane-ompeleet sekä ohjauspyörän alaosassa kolmiraitainen Peugeot Sport Engineered -logo.

 

Peugeot 508 SW Peugeot Sport Engineered lataushybridi

Teknologia

Peugeot Sportin sielu

Tarjotaksesi sinulle korkeimman tason ajonautintoa, koko Peugeot Sport asiantuntemus modernin lataushybriditekniikan hallitsemisesta on tuotu uuden 508 SW Peugeot Sport Engieered -mallin suunnitteluun. Se on myös varustettu viimeisimmän sukupolven ajoavustimilla.

 

Peugeot Sport -asiantuntemus

Uusi Peugeot Sport Engineered -mallisto tarjoaa täydellisen yhdistelmän urheilullisuutta ja vähäpäästöistä tekniikkaa, ja se hyödyntää Peugeot Sport -asiantuntemusta ja tarjoten uudenlaisen suorituskyvyn: Neo-Performancen.

Uusi 508 Sport Engineered lataushybridi tarjoaa upean tehokkuuden urheilullisilla 20" alumiinivanteilla, suorituskykyisellä alustalla (aktiivijousitus, tehokkaat jarrut ja optimoidut asetukset poltto- ja sähkömoottorien suorituskyvyn parantamiseksi), nelivedolla ja 360 hevosvoiman teholla.

 

Tehokas nelivetoinen lataushybridifarmari

Nauti suorituskyvystä 508 SW Peugeot Sport Engineeredin ratissa:

 • Kiihtyvyys 0-100 km/h 5,2s
 • Kiihtyvyys 80-120 km/h 3,0s
 • 1000 m seisovalla lähdöllä 24,8 s
 • Huippunopeus on 250 km/h

Uusi Peugeot Sport Engineered 508 tarjoaa 360 hv:n kokonaistehon ja vaikuttavan 520 Nm:n maksimivääntömomentin.

 

Night Vision

Night Vision -pimeänäköjärjestelmä käyttää infrapunakameraa auton edessä liikkuvien elävien olentojen havaitsemiseksi yöaikaan tai huonoissa olosuhteissa jopa 200 metrin päähän. 508 Peugeot Sport Engineered on varustettu myös muilla lukuisilla ajoaavustinjärjestelmillä, jotka parantavat turvallista ajokokemustasi.

 

Drive Assist Plus

Puoliautonomista ajoa. Järjestelmä mahdollistaa ajamisen puoliautonomisesti. Etupuskuriin sijoitetun tutkan ja tuulilasin yläreunan kameran avulla. Järjestelmä pitää auton automaattisesti valitulla ajolinjalla.

 

Peugeot 508 SW Peugeot Sport Engineered lataushybridi

Moottorit

Sähköistä suorituskykyä

Hemmottele itseäsi tehokkaan nelivetoisen lataushybridin monipuolisuudella. Kahden sähkömoottorin ja polttomoottorin yhteisteho on 360 hv ja vääntöä on hulppeat 520 Nm. Nelivetoisuus varmistaa optimoidun pidon ja upean kiihtyvyyden.

 

Kolme moottoria ja neliveto

Älykäs suunnittelu on optimoinut kolmen moottorin integroinnin ilman, että matkustamosta ja tavaratilasta on tarvinnut tinkiä :

 • PureTech 200 hv -bensiinimoottori
 • Sähköinen etumoottori maksimiteholla 81 kW/110 hv yhdistettynä 8-vaihteiseen sähköistettyyn automaattiseen e-EAT8-vaihteistoon
 • Sähköinen takamoottori maksimiteholla 83 kW/113 hv.

 

Toimintasäde ja lataus

45 km (WLTP) sähköinen toimintamatka. 508 Peugeot Sport Engineered -lataushybridi mahdollistaa jopa 45 kilometrin matkan sähkötilassa WLTP -mittaustavan mukaisesti. WLTP-mittaustapa antaa käyttäjille tarkemman ja realistisemman kuvan ajoetäisyyden arvoista ajoneuvon todellisen käytön mukaan.

 

Optimoi toimintamatka

Mukauta ajotyylisi tarpeidesi mukaan viiden käytettävissä olevan ajotilan avulla:

 • Electric - sähköinen ajotila tarjoaa vapauden ajaa polttomoottoreilta rajoitetuilla vyöhykkeillä
 • 4WD - Maksimaalinen vetokyky haastavissa ajo-olosuhteissa.
 • Sport - Maksimiteho 360 hv parhaaseen ajonautintoon! Ajotila vaikuttaa myös ohjaukseen, iskunvaimennukseen, kaasupolkimen vasteeseen sekä digitaalisen näytön sävyyn.
 • Hybrid - Ajotila valitsee automaattisesti käyttövoimaksi polttomoottorin tai sähkömoottorin optimaalisen kulutuksen varmistamiseksi
 • Comfort (Mukavuus) - Hybridiajotila pehmeämmällä jousituksella, tuloksena huippumukava ajo.

 

Jarrutusenergian talteenotto

Tehokas i-BOOSTER regeneratiivinen jarrujärjestelmä mahdollistaa energian talteenoton tai regeneroinnin jarrutuksen ja hidastuksen aikana, jolloin suurjänniteakkua voidaan ladata osittain. Sähköenergian talteenoton lisäksi Peugeot SPORT on optimoinut i-BOOSTER-järjestelmän tehokkaaseen jarrutuntumaan.

 

Lataus kotona ja työpaikalla

Lataa 508 PSE tavallisesta pistorasiasta (8 A, 220 V) 6,5 tunnissa. Täydellinen lataus on nopeampaa, vain 1,5 tunnissa, 7,4 kW:n Wallbox-latauslaitteella.

 

Oheispalvelut

Etäohjaus

Hallitse ajoneuvon lataus- ja esilämmitys/-jäähdytystoimintoja älypuhelimen MyPeugeot-sovelluksella.

 

MYPEUGEOT® sovellus

Hyödy reaaliaikaisista yksilöllisistä palveluista, jotka on synkronoitu tiliesi kanssa ilmaisen ja suomenkielisen MyPeugeot® -puhelinsovelluksen kautta:

 • Näe ajoneuvosi tila (ajotiedot, sijainti).
 • Näe tulevat huollot
 • Hallitse helposti 508 Peugeot Sport Engineeredin akun latausta ja sisälämpötilaa.
 • Suunnittele matkasi.