Etusivu Uudet autot Peugeot Peugeot 508 SW

Peugeot 508 SW

Peugeot 508 SW farmari

Peugeot 508 SW

Huippuluokan farmari, myös lataushybridinä

Tutustu Peugeot 508 SW:n radikaaliin ja rohkeaan muotoiluun. Nauti erinomaisesta ajokokemuksesta ja edistyneistä teknologisista innovaatioista. Peugeot 508 SW on varustettu tehokkaalla ladattavalla hybridimoottorilla.

 • Lataushybridin sähköinen toimintamatka yhdellä latauksella jopa 66 km

Katso Peugeot 508 SW hinnasto.

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Peugeot-myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 

Peugeot 508 SW farmari

Design

Hätkähdyttävä farmari

Peugeot 508:n matala profiili, aggressiivinen etuosa ja terävä, dynaaminen tyyli edustavat uutta urheilullisuuden ja eleganssin aikakautta. Veistokselliset linjat korostavat sen sulavaa, rohkeaa ja innovatiivista henkeä tilaa unohtamatta.

 

Peugeot Full LED -teknologia

Näkyvyyden ja turvallisuuden optimoimiseksi niin yöllä kuin päivälläkin on Peugeot 508 SW varustettu tehokkailla Peugeot Full LED Technology -ajovaloilla , joissa on automaattinen korkeudensäätötoiminto , LED-vilkuilla edessä ja staattisilla kaarreajovaloilla.

 

Erotu joukosta

Takavalot muodostuvat kolmiulotteisista, kolmea leijonankynnen raapaisua muistuttavista 3D LED –valoista, ja niissä on animointi, kun auton ovet avataan tai suljetaan . Valojen voimakkuus säätyy automaattisesti valoisuuden mukaan varmistaen optimaalisen näkyvyyden.

 

Vain taivas kattona

Avattavan panoraama-kattoikkunan ansiosta näkymät ulos ovat takaistuimia myöten ainutlaatuiset.

 

Tinkimätön laatu

Kehyksettömät ovet tuovat oman persoonallisen lisänsä uuden Peugeot 508 SW:n puhtaisiin linjoihin. Suunnittelussa keskityttiin luomaan esteettisesti onnistuneita yksityiskohtia tavoitteena kompromisseja vailla oleva laatumielikuva. Tasapainoiset mittasuhteet ja jokaisen yksityiskohdan viimeistely ovat tärkeä osa täydellisyyden tavoittelua.

 

Runsaasti tilaa

Tilava 503 litran tavaratila on käytännöllinen erittäin leveän takaluukun aukon ansiosta. Peugeot 508 SW -malliin on saatavana myös älykäs sähköinen takaluukku handsfree-toiminnolla , jonka avulla tavaratilan luukku voidaan avata ja sulkea jalan heilautuksella takapuskurin alla.

 

Peugeot 508 SW Hybrid

HYBRID-merkit etulokasuojassa osoittavat, että autosi on moderni lataushybridi. Ajaessasi sähkömoottorilla kaupunkien rajoitetun liikenteen vyöhykkeillä, aktivoituu ulkopuolelta näkyvä syaaninvärinen (tuulilasin yläosassa) LED-merkkivalo ja kertoo sähkömoottorin käytöstä.

 

Peugeot 508 SW farmari

Kuljettajan ympäristö

Ainutlaatuinen Peugeot i-cockpit

Tutustu erityisesti ladattaville hybrideille suunniteltuun ohjaamoon. Saat kuljettajan katseen korkeudelle sijoitettuun digimittaristoon tietoa voimalähteiden käytöstä: näyttää energian käytön kuten myös polttomoottorin käynnistymisen. Kapasitiivisen 10" kosketusnäytön avulla voit personoida mittariston toimintoja ja saat ajoon liittyviä tietoja: Hybridijärjestelmän toimintaa kuvaavat energiavirrat, polttoaineen ja sähkön kulutustilastot, e-Save-toiminnon aktivointi, latausasemien paikallistaminen ja sähköisen ajotilan jäljellä oleva toimintamatka.

 

Tutustu erityisesti ladattaville hybrideille suunniteltuun ohjaamoon.

Saat kuljettajan katseen korkeudelle sijoitettuun digimittaristoon tietoa voimalähteiden käytöstä: näyttää energian käytön kuten myös polttomoottorin käynnistymisen. Kapasitiivisen 10" kosketusnäytön avulla voit personoida mittariston toimintoja ja saat ajoon liittyviä tietoja: Hybridijärjestelmän toimintaa kuvaavat energiavirrat, polttoaineen ja sähkön kulutustilastot, e-Save-toiminnon aktivointi, latausasemien paikallistaminen ja sähköisen ajotilan jäljellä oleva toimintamatka.

 

Lataushybriditeknologia

10" kapasitiivinen HD-kosketusnäyttö mahdollistaa akun latauksen ohjelmoinnin ja ajotietojen käytön:

 • Energiavirrat näyttävät hybridijärjestelmän toiminnassa
 • Polttoaineen ja sähkön kulutustilastot
 • Latauspisteiden sijainti ja jäljellä olevan toimintamatkan näyttö
 • e-Save-toiminnon aktivointi

 

Pysy ajan tasalla

Toista sovelluksesi 10 tuuman HD-kapasitiivisella kosketusnäytöllä käyttämällä Mirror Screen -toimintoa. Lataa älypuhelimesi langattomasti keskikonsolissa. Matkusta täysin mielenrauhassa liitetyn navigoinnin avulla, mukaan lukien TomTom®-palveluiden reaaliaikaiset liikennetiedot sekä yhteensopivien latauspisteiden sijainti.

 

FOCAL® PREMIUM HI-FI -äänentoistojärjestelmä

Hi-Fi FOCAL® -äänentoistojärjestelmä tarjoaa puhtaan ja tarkan äänentoiston. Peugeot 508 SW -mallin Focal hi-fi -äänentoistojärjestelmä on varustettu 10 kaiuttimella ja parhaalla mahdollisella akustiikalla optimaalisen elämyksen varmistamiseksi.

 

Räätälöity istuinmukavuus

Optimaalisen mukavuuden takaamiseksi Peugeot 508 SW on varustettu kuljettajan ja matkustajan istuimilla, joilla on AGR-sertifikaatti Istuimet, joille on myönnetty AGR-sertifikaatti, sisältävät erittäin monipuoliset säätömahdollisuudet. Kaikkein parhaimman mukavuuden saavuttamiseksi tarjolla on sähkösäätöiset AGR-etuistuimet monipistehierontajärjestelmällä.

 

Runsaasti säilytystilaa

Ohjaamon ympärillä on lukuisia säilytystiloja. Ovien karttataskujen lisäksi keskikonsolissa on runsaasti säilytystilaa pikkutavaroille. Myös takamatkustajille on tarjolla runsaasti säilytystiloja.

 

Materiaaleilla on merkitystä

Peugeot 508 SW:n materiaalit ovat korkealaatuisia ja ajattomia. Istuudu sisään, sulje ovi ja rentoudu. Jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu ennenkokemattoman ajoelämyksen varmistamiseksi.

 

Vapaus valita

Valinnan vapaus

Koe Peugeot 508 SW:n esimerkillinen ajettavuus:

 • Lataushybridissä arvostat monipuolisuutta ja taloudellisuutta. Sähkötilassa nautit ajamisesta täydellisessä hiljaisuudessa.

 

Tee autoilustasi helppoa

Tutustu MyPeugeot -mobiiliappliokaation tarjoamiin maksuttomiin lisäpalveluihin.

 

Peugeot 508 SW farmari

Teknologia

Night Vision -pimeänäkökamera

Night vision -pimeänäköjärjestelmä käyttää infrapunakameraa auton edessä liikkuvien, lämpöä tuottavien objektien havaitsemiseksi yöaikaan tai huonoissa olosuhteissa jopa 200 metrin päähän. Peugeot 508 SW on varustettu myös muilla lukuisilla ajoavustinjärjestelmillä, jotka parantavat turvallista ajokokemustasi.

 

Puoliautonominen ajaminen

Pack Drive Assist -järjestelmän avulla voit ajaa puoliautonomisesti. Etuosan tutkan ja tuulilasin yläosaan sijoitetun kameran avulla Stop & Go -järjestelmällä varustettu m,ukautuva vakionopeudensäädin sopeuttaa ajonopeutesi edellä ajavan mukaan sopivan etäisyyden säilyttämiseksi. Järjestelmä sisältää myös ajolinja-avustimen.

 

360-pysähköintikamera

360-pysäköintikamera tarjoaa apua tasku- ja sivupysäköintiin. Järjestelmä auttaa myös pysäköintipaikasta poistumisessa.

 

Optimoi toimintamatka

Valitse matkaasi ja ajotapaasi sopivin ajotila:

 • Sähkö: 100% sähkömoottorilla ajo jopa 135 km/h
 • Sport: hyödynnetään sekä poltto- että sähkömoottoria parhaan mahdollisen tehon tuottamiseksi
 • Hybrid: sähkö- ja polttomoottorin yhdistelmä energian käytön optimoimiseksi
 • Comfort: yhdistää HYBRID-ajotilan sekä aktiivijousituksen mukavuuden

Täyssähköinen ajotila on käytettävissä kaikissa näissä vaihtoehdoissa akun lataustehosta ja ajotavasta riippuen.

 

Peugeot 508 SW farmari

Tekniset tiedot

Lataushybridiuniversumi

Maksimaalisen tehon aikaansaamiseksi lataushybriditeknologia yhdistää

 • 132 jW/180 hv PureTech -bensiinimoottorin
 • 80 kW/110 hv sähkömoottorin
 • Uuden 8-portaisen e-EAT8 automaattivaihteiston

 

Toimintasäde ja latausaika

Peugeot 508 HYBRID-mallin arvioidut latausajat 0-100%:

 • 1 h 45 min Wall Box -latauslaitteella (32 A)
 • 7 h normaalilla kotitalouspistokkeella (8 A)

 

Bensiini ja diesel

Peugeot 508 SW on varustettu uusimman sukupolven Euro 6 PureTech -bensiini tai BlueHDi -dieselmoottoreilla. Se tarjoaa paremman polttoaineenkulutuksen, ajonautinnon ja erinomaisen suorituskyvyn. Saatavilla on 2 vaihtoehtoa:

 • 1.2 l PureTech 130 EAT8
 • 1.5 l BlueHDi 130 EAT8